Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Novinářská manipulace ohledně Němců a Pegidy

Tak jsem tu zas. S tím spropadeným tolerantním a sluníčkovým islámem. Po rozhovorech s tím šaškem, co dělá předsedu toho cirkusu u nás, si teď hezky pročítám německé deníky. Po letech si říkám, že ten tvrdý a hrdelní jazyk k něčemu je. Docela jsem se zhrozil, jak jsou čeští novináři diletanti, liní, neschopní a záměrně lžou.

Je jich víc!

Kamarád a jeho rodina, všichni strašní nácci, neonacisti s fašistickými sklony ke xenofobii a rasismu, žijí v Německu. Je zvláštní, že když jsem se s ním bavil o situaci, tak ji popsal přesně opačně než naše pseudomédia. Pegida má čím dál větší podporu. A není se čemu divit. Problém s novou generací Turků a jiných islámských šášulů je ohromný. Sám mi říkal, jak prostě jejich rodiče jsou nešťastní a neví, co se bude dít. Oni nemají potřebu se nějak vymezovat proti křesťanství. Nemají potřebu vnucovat islám, zakládat hlídky šária v Německu (o tom naše média informovala asi tak 1/1000000 co o nejmenované rodině, přitom je to tisíckrát horší a závažnější informace). Nic z toho. To všechno dělá mládež. Nevychovaní muslimští spratci, kteří si myslí, že když ISIL a spol. začali posilovat, tak oni mohou taky. Vystrčili své pomyslené rohy a začalo peklo. Nejenom že vzdělanost dosahuje oproti "klasickým" Němcům 30% průměru, ale nezaměstanost dosahuje téměř 35%. A koho za to viní? Německo. Ne sebe, ne to, že to jsou líná hovádka, co si berou svou víru jako rukojmího pro boj s vládou a Němci. Za to můžou Němci a také se tak chovají. Doslovně to nemumím přeložit, ale nejčastější nadávka je teď v přeneseném překladu: "Mládě tureckého hovada".

 

Zelení, antifa a jiné smažky

Jelikož si musím zlepšovat znalosti Němčiny, abych ji nezapomněl, tak se často teď dívám na videa, čtu noviny atd. A viděl jsem reportáž z demonstrace Pegidy. Pokojný pochod. Většina si šla, bavili se mezi sebou. Přišlo mi to spíše jako kavárna za pohybu. A jejich odpůrci? No škoda mluvit. Nejprve Antifa. Svaz feťáků, smažek a jiných pochybných individuí. Řvali, zakryté ksichty, urážlivé transparenty. To je první účastník islámských protestů na podporu. Druhou vlnou je partička zdegenerovaných politiků v čele se Zelenými. Zelení jsou momentálně nejhorší odpad Evropy s největší kumulací idiotů ve straně. A nejenom muslimských! Stačí se podívat, co tihle ekofašisti dělají Švédsku spolu se sockama. Strašlivé, jak ničí zemi. To samé tady v Německu. Stačí si vzpomenout na toho pomatence, co chtěl ať zpíváme muslimské koledy. A třetí část? Ta největší? To jsou právě Turci a spol. Němce tam najdete asi v takovém zastoupení, v jakém jsou ženy v mužském sboru. A ti řcou solidně. Rabování také není neobvyklé atd. Je zvláštní že o tom média u nás neinformují, ale ty německá včetně těch velkých ano. 

 

Stydíte se? Neumíte německy?

Neřeknu, když má člověk zkreslené informace o vesničce v Africe. Ale o našich sousedech? To jako vážně? Nevím, jestli je to lenost, hloupost či neznalost našich pisálků. O co se snažíte? Zlepšit obraz muslimů a islámu v našich zamindrákovaných nacisty prosáklých očích? To si vážně myslíte, že Vám dezinformace a tajení faktů vystačí? Mimochodem zpráva o srdíčkách na mešitách ve Švédsku mě tak dojala, že jsem si dal menší práci a našel si fotky. 2/3 srdíček psané hatmanilkou, zbylé mi kamarád přeložil ze Švédštiny z tak otřesnou Švédštinou, že takto nepíše ani prvkák ve švédské mateřské školce. A tady je ten samý příklad. Němci jsou neskutečně nasraní. A všichni ví, co s Němci může udělat osobnost, co jim něco nabídne. A v současné chvíli je islám a nová generace "Němců" děsivý problém pro více jak 60% Němců. O výzkumu v Frankfurtu a v ostatních městech, kdy se ptali na vztah k této komunitě, tak to asi idnes také zapomněla napsat, co? 

 

Začíná pro naše pisálky dost nemilá doba. Lidé u nás se i přes "odpor" k Němčině umí k informacím dostat. Pak ty Vaše sluníčkové pseudobláboly vyznívají o to humorněji, když s nimi nesedí ty německé. CO je těžkého na tom, poslat tam jednoho novináře z přažské redakce? To jediné, co umíte, je vzít zprávu z ČTK a zveřejnit? To je docela slabota. Pokud si novinářské esa myslí, že cucáním a překrucováním faktů si získáte fanoušky a čtenáře, tak jste solině na omylu. Skončila doba, kdy Vám lidé žrali každou zprávu, co jste napsali. Poslední dobou to jde s Váma šíleně z kopce. Proislámské myšlenky, osoby a údálosti sem házíte neustále do popředí, ale jakmile se objeví zpráva naší BIS o nebezpečnosti sponzorování našich muslimáků ISIL, tak i když je to novější článek, tak jste ho posunuli za Váš sluníčkový článek pro radost. Jeden by z Vás pomalu zvracel. Víte, má to přesně opačný efekt než se snažité navodit. Dopadne to stejně jako s Romy a sluníčkový slovník ala mladík, sběrač kovů atd. Naserete akorát ještě více lidí. Po přečtení posledních událostí v Německu budu asi číst už jenom diskuze. Protože informace od Vás jsou tak z 1/10 pravda a zbytek si upravíte podle toho, jak multikulturní sluníčka pískají. Kdysi jste byli seriózní deník a to včetně cenzorů. Ale dnes? Styděl bych se tvrdit, že jsem novinář u iDnes. Jediná světlá vyjímka je Technet.  

Autor: Tomáš Veselý | úterý 6.1.2015 10:48 | karma článku: 42,65 | přečteno: 2968x
  • Další články autora

Tomáš Veselý

Ombudsmanka testovala hranou provokací realitní kanceláře, Romka podala žalobu za újmu

Opět se ukazuje, že v našem banánovém státu je všechno možné. Naivně jsem si říkal, že pan ombudsman Motejl byl skutečně poslední slušný a respektovaný ombudsman. Nyní tam vládne feministická *něco*, co si plete pojmy jako povinnost, právo, rasismus, diskriminace atd. Chce se mi zvracet pokaždé, když tahle troska otevře hubu.

23.3.2015 v 15:03 | Karma: 28,10 | Přečteno: 786x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Vzdělání Romů? Neřešitelný problém, který mají řešit oni! Ne EU!

Takže se jede zase nanovo. Naše silně rasistická společnost, která zakořenila svou nenávist už někdy v 15. /16. století naprosto bezdůvodně vůči romskému (v té době a všude jinde na světě cikánskému) obyvatelstvu. Pomluvou docílili toho, že společnost se na ně dívala skrz prsty. Nebyli to zločinci, kejklíři a tuláci. To jsou hnusné a rasistické legendy, které očernili v očích nás, rasistů, Romy. Takže máme 21. století a Evropská komise nás opět začala šikanovat. Tentokrát nebo zase znova se jedná o vzdělání...

12.3.2015 v 23:14 | Karma: 38,85 | Přečteno: 1532x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

„Dobrý den.“ „Gadžo, uhni more, mám přednost!“

Naše společnost degeneruje. Neustále se nám předhazuje, jak jsem rasistická země. Nyní se ukázalo, že je to naprostá pravda. Přesně obráceně. Stát, potažmo zdegenerovaní poslanci a EU, začala ve velkém šikanovat majoritní část občanů a neustále dokazuje, že Šabatová a spol. mají přinejlepším shnít ve vězení za vlastizradu.

9.3.2015 v 12:30 | Karma: 39,90 | Přečteno: 2907x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Jmenuji se Erik a jsem pěstovaný trol idnes

Kdysi dávno zuřily války na iDnes. Nemilosrdné pobíjení desítek či stovek postav diskuzí dávalo najevo, že Vaše jméno může být nahrazeno. Pán diskuzí si povolával jednu duši za druhou, aby je smetl do jámy pekelné a nemohli jste tak získat aspoň dva plakáty s Helenkou. Vrchní kněží iDnes ale přišli se spásou! Jméno jest na občanku jenom hodno! A započalo zlaté období diskuzí, které vymýtilo všechny diskuzní troly!

8.3.2015 v 21:56 | Karma: 29,32 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Šikanovali mě. Kde koupím kudlu na podřezání?

Ve středověku byla nejhorší práce být čistič odpadu. Tedy aspoň podle mě. Společnost se pak štítila zaměstnání kat/popravčí. Nejvíce pohrdali asi výběrčím daní. A v současné době? Člověk, co kope a čistí kanály? Ne. Člověk, co popravuje? Ne. Berňák? Nemyslím si. Nic takového. Největší trosky se vžily do role tzv. ochránců práv. Nejsou to ani významné osoby, to ne. Jsou to nuly, co nemohly nic vystudovat, takže maximálně Sociální začleňování po 145 letech studia a uplacení celé komise. A proč si to myslím? To víte, John, ten chudák, co ho šikanovala rozvědka a za nic nemůže.

2.3.2015 v 22:52 | Karma: 31,73 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Bitva o Kolumbijskou univerzitu. Policie udeřila na zabarikádované studenty

1. května 2024  7:08,  aktualizováno  8:32

Newyorská policie vyklidila v noci na středu budovu Kolumbijské univerzity, kde se před tím...

Úprava pravidel čištění odpadních vod v EU bude mít zřejmě vliv na cenu léků

1. května 2024  8:09

Na čištění městských odpadních vod by se od roku 2045 měly podílet největší znečišťovatelé, tedy...

Role digitálních služeb České televize bude posilovat, říká její nový ředitel

1. května 2024

Jan Souček stojí od října v čele veřejnoprávní televize. V kandidátském projektu uvedl mimo jiné...

Česko si letos během oslav prvního máje připomene i dvacet let v EU

1. května 2024

Sledujeme online Začínají každoroční oslavy prvního máje. V Praze pořádají tradiční setkání strany hnutí a spolky,...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)