Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Islám. Nejhorší problém současného lidstva

Tak a je to tady zase. Opět se dočítá o tom, jak se islám nachází někde v 6. či 7. století našeho letopočtu. Dnešní zpráva jasně dokazuje, že toto náboženství pedofila, nepatří do moderní společnosti. Příkladem budiž desetiletá Afgánka, která byla brutálně znásilněna islámským učencem. Tedy učencem vykládající vůli pedofila, nejspíš se chtěl přiblížit svému prorokovi. V Evropě by tento parchant shnil ve vězení. V Afganistánu hrozí smrt holčičce, protože prý pošpinila čest rodiny. A to patří do 21. století?

Musíme začít u nás, v ČR a EU

Největším problémem současné republiky, potažmo celé EU jsou pravdoláskaři, pseudohumanisté atd. Příkladem budiž paní Šabatová. Číst aspoň jednou týdně, co tato „dáma“ vyvede a co káže, to by jeden zvracel. Pomalu mi přijde, že tato paní hájí veškeré zájmy muslimů a spol. bez ohledu na to, v jaké zemi žije. Proboha, žijeme v ČR a platí zde zákony ČR, a kdo chce zde žít, tak se musí přizpůsobit. Ne opačně, jak to dokazuje tato ženská. Jednou jsou to šátky studentek, podruhé šátky zdravotních sester. Nevím, na co myslí či přemýšlí, ale pokud někdo chce žít, studovat či pracovat u nás, měl by se také řídit zákony dané země.

 

Ale to není to nejhorší. Stačí se podívat na švédské Malmö, většinu velkých francouzských měst a jejich předměstí, britská města, belgická či nizozemská. Všude, kde je větší počet muslimů, tak je problém. Neskutečný problém. Vyřvávání z apliónů, nedodržování zákonů, šikana původních obyvatel. A celá pseudohumanistická EU nám je ještě vozí. Místo toho, aby se každá loď s uprchlíky buď poslala zpátky domů, nebo potopila, tak je lodě zachrání a dovezou do EU. Tisíce přistěhovalců a neustále se počet zvyšuje. A jak to končí, můžeme vidět na vlastní oči. Prosazování práva šaría, zákazy psů, separace žen a jejich práv atd. A kvůli hlupákům jako je Šabatová, to jde vesele a rychle z kopce. EU se potácí nad propastí, a pokud Evropa nepřijme naprosto tvrdá a zásadní pravidla proti přistěhovalcům, neomezí porodnost přistěhovalců, tak do 50 let tady všichni budou mlátit hlavama o stůl.

 

ISL

A to nejlepší nakonec. USA by měly platit šílené peníze EU a spol. za to, jak zlikvidovaly diktatury v Severní Africe. Desítky let s nimi kamarádili a najedou, jsou to nepřátelé. Naprosto zdevastovali region a otevřely cestu radikálním islamistům a vytvoření jejich „státu“. Jediní Egypťané měli dost rozumu na to, vypořádat se s radikálními islamisty. Ale co ten zbytek? Libye je v troskách, v Sýrii mají povstalci podporovaní Al-Kajdou zbraně od USA a spojenců, Palestinci neustále odpalují rakety na Izrael z peněz EU a USA. Proč proboha podporujeme vlastní zánik? Kvůli pár zdegenerovaným politikům zabíjíme nejenom sami sebe, ale celou budoucnost evropské civilizace. ISL vesele zabíjí i ty muslimy, co byli spojenci USA a spol. Obyčejné lidi bez ohledu na vyznání. Zavádí středověká pravidla. Ale místo toho, aby země, která na tom nese největší zodpovědnost, také zakročila největší měrou, tak se drží ve stínu. A nechává umírat tisíce nevinným, kteří brání sebe a své rodiny. A Turecko se také vyznamenává. Nechá vyvraždit Kurdy a pak jako zachránce spasí region.

 

Je to celé výsměch. Když jsem byl v zahraničí, řídil jsem se jejich pravidly. A bylo jedno, jak jsou bizarní. Já jsem tam byl host. Ale to, co předvádí mnoho muslimských přistěhovalců, to je hnus. Nejenom že se chovají, jako čuňata s prominutím viz Teplice a chování Arabů vůči ostatním obyvatelům a návštěvníkům, ale dosazují své zákony v našich zemích! A EU tomu ještě tleská a blbě se usmívá. Bohužel lidé jako Šabatová nebudou nikdy hnáni ke spravedlnosti, protože to, co by tomu předcházelo, by byla krutá a krvavá občanská válka, která by stála miliony nevinných životů. A to jenom proto, že tisíce nevychovaných islámských hovád se rozhodly praktikovat svoje středověké zvyky v Evropě. EU by měla okamžitě uzavřít hranice, lodě vracet či potápět a naprosto nepřijímat muslimské uprchlíky. Někdo namítne, že je to silně diskriminující, že jsou i slušní. Jsou, naprosto nepopírám. Bohužel doba je taková, že jeden radikál „znehodnotí“ dalších sto normálních. Dokud se Evropa neočistí, nic se nezmění. Bojím se ale, že spíše padne, než se očistí. Stačí se podívat na hloupé Švédsko, africkou kolonii Francii a upadající Británii.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Veselý | neděle 2.11.2014 12:30 | karma článku: 36,00 | přečteno: 1704x
  • Další články autora

Tomáš Veselý

Ombudsmanka testovala hranou provokací realitní kanceláře, Romka podala žalobu za újmu

Opět se ukazuje, že v našem banánovém státu je všechno možné. Naivně jsem si říkal, že pan ombudsman Motejl byl skutečně poslední slušný a respektovaný ombudsman. Nyní tam vládne feministická *něco*, co si plete pojmy jako povinnost, právo, rasismus, diskriminace atd. Chce se mi zvracet pokaždé, když tahle troska otevře hubu.

23.3.2015 v 15:03 | Karma: 28,10 | Přečteno: 786x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Vzdělání Romů? Neřešitelný problém, který mají řešit oni! Ne EU!

Takže se jede zase nanovo. Naše silně rasistická společnost, která zakořenila svou nenávist už někdy v 15. /16. století naprosto bezdůvodně vůči romskému (v té době a všude jinde na světě cikánskému) obyvatelstvu. Pomluvou docílili toho, že společnost se na ně dívala skrz prsty. Nebyli to zločinci, kejklíři a tuláci. To jsou hnusné a rasistické legendy, které očernili v očích nás, rasistů, Romy. Takže máme 21. století a Evropská komise nás opět začala šikanovat. Tentokrát nebo zase znova se jedná o vzdělání...

12.3.2015 v 23:14 | Karma: 38,85 | Přečteno: 1532x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

„Dobrý den.“ „Gadžo, uhni more, mám přednost!“

Naše společnost degeneruje. Neustále se nám předhazuje, jak jsem rasistická země. Nyní se ukázalo, že je to naprostá pravda. Přesně obráceně. Stát, potažmo zdegenerovaní poslanci a EU, začala ve velkém šikanovat majoritní část občanů a neustále dokazuje, že Šabatová a spol. mají přinejlepším shnít ve vězení za vlastizradu.

9.3.2015 v 12:30 | Karma: 39,90 | Přečteno: 2907x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Jmenuji se Erik a jsem pěstovaný trol idnes

Kdysi dávno zuřily války na iDnes. Nemilosrdné pobíjení desítek či stovek postav diskuzí dávalo najevo, že Vaše jméno může být nahrazeno. Pán diskuzí si povolával jednu duši za druhou, aby je smetl do jámy pekelné a nemohli jste tak získat aspoň dva plakáty s Helenkou. Vrchní kněží iDnes ale přišli se spásou! Jméno jest na občanku jenom hodno! A započalo zlaté období diskuzí, které vymýtilo všechny diskuzní troly!

8.3.2015 v 21:56 | Karma: 29,32 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Šikanovali mě. Kde koupím kudlu na podřezání?

Ve středověku byla nejhorší práce být čistič odpadu. Tedy aspoň podle mě. Společnost se pak štítila zaměstnání kat/popravčí. Nejvíce pohrdali asi výběrčím daní. A v současné době? Člověk, co kope a čistí kanály? Ne. Člověk, co popravuje? Ne. Berňák? Nemyslím si. Nic takového. Největší trosky se vžily do role tzv. ochránců práv. Nejsou to ani významné osoby, to ne. Jsou to nuly, co nemohly nic vystudovat, takže maximálně Sociální začleňování po 145 letech studia a uplacení celé komise. A proč si to myslím? To víte, John, ten chudák, co ho šikanovala rozvědka a za nic nemůže.

2.3.2015 v 22:52 | Karma: 31,73 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Publikace Nerudové jsou ostuda. Zesměšňuje všechny vědce, míní europoslanec

9. května 2024  12:08

Ekonomka a kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová publikováním do...

Ženě vybuchla ve vagině petarda, málem zemřela. Před soudem stanul její manžel

15. května 2024  8:52

Před soud předstoupil Ukrajinec, který podle obžaloby loni v září v Kožlanech na Plzeňsku vážně...

Mění se zákon o České televizi. Lidé si za sledování připlatí

15. května 2024  8:48

Přímý přenos Ministr kultury Martin Baxa spolu s řediteli České televize a Českého rozhlasu ve středu dopoledne...

Šumperský místostarosta čelí u soudu obvinění ze zneužití dotace

15. května 2024  8:21

Olomoucký krajský soud projednává obžalobu místostarosty Šumperka Karla Hoška za zneužití dotací v...

iDNES Premium jen za 49 Kč na 3 měsíce. Hrajte o lístky na čtvrtfinále MS v hokeji

3. května 2024,  aktualizováno  15.5

Mistrovství světa v hokeji je v plném proudu a při této příležitosti přichází iDNES Premium s...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)