Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

No vidíte. Nechcete je, a přitom ti muslimové to maj pro Čechy tak krásné vymyšlený. Šaría 4 čechia: http://sharia4czechia.com/

0 0
možnosti
PT

tesat do kamene! má slova.. umírněný muslim je umírěný do té doby, než si ho vezme na starost neumírněný. Přepne se pojistka a nový neumírněnýje na světě. Opravdu mi to připomíná vir.

Někdo namítne, že je to silně diskriminující, že jsou i slušní. Jsou, naprosto nepopírám. Bohužel doba je taková, že jeden radikál „znehodnotí“ dalších sto normálních.

1 0
možnosti
JN

...A jako vrchol vláda ČR v roce 2014 odhlasovala zákon podle kterého tito nepřizpůsobiví cizinci mají nárok na sociální dávky, přestože nepracovali ani den v ČR. Navíc jakmile dostane tento nepřizpůsobiví cizinec občanství ČR a nebo občanství Slovenska, které má stejné legislativní zmetky, stává se člověk automaticky občanem EU. A Francie či jiné země s ním tak musí nakládat a už ho nemohou odmítnout... 

viz.: http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/428863/Islam-pro-Evropu-distribuovali-nasi-politici.html

1 0
možnosti
MP

Host do domu, hůl do ruky.

2 0
možnosti
Foto

"Je to celé výsměch. Když jsem byl v zahraničí, řídil jsem se jejich pravidly. A bylo jedno, jak jsou bizarní. Já jsem tam byl host".

Že se tímto vaším pravidlem neřídili západní imperialisti, když tu ve velkém pašovali protistátní tiskoviny a ven zase lidi. Kdyby tak nečinili, tak by třeba tu dnes žádný problém s islámem nebyl.

Můžete vysvětlit, v čem je rozdíl?

0 9
možnosti
TV

Nevím, jestli jste hlupák, trol nebo jenom provokujete.

2 1
možnosti
PK

P64e59t63r 16K75a85p36l87a90n

2. 11. 2014 13:30

Můžeme očekávat, že se v Evropě brzy prosadí nový diktátor, který zhnuseným občanům slíbí, že se s tímto problémem vypořádá.

5 0
možnosti
JK

Já nechápu, proč se čest rodu očistí krví znásilněné a ne uřízlým pindipáskem násilníka.

8 0
možnosti
Foto

Tak v 19. století ve Velké Británii také měli takový hezký  zvyk léčit syfilis pohlavním stykem s pannou.

0 6
možnosti
JP

J46o43s66e77f 33P98o54t43r

2. 11. 2014 13:05

Muslimové se "nerozhodli" praktikovat svoje středověké zvyky. Muslimům to vyplývá jako nejdůležitější  povinnnost z jejich Koránu, nemůže být umírněný muslim, to je již ne-muslim.

Podle Koránu, kam vstoupí noha muslima, je toto území považováno za muslimské a ostatní tam nemají co dělat. A je jedno, zda je to noha bojovníka, nebo pomocného dělníka, který posléze, buď on, nebo jeho potomci, skončí na finančních dávkách od sociálního demokratického státu.

8 0
možnosti
Foto

A že si v 60. a 70. letech a ještě později muslímové na tyto zvyky jaksi nevzpomněli.

0 4
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)