Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

"Dětem vstup zakázán"---> Pane, půjdete s námi

Opět se ukazuje, že Česká republika je mišmaš socialismu, diktatura, feudalismu, prvky republiky a mírným kořením demokracie. I v roce 2014 se musíte soudit se státními šašky, kteří rozhodují, co smíte či ne. A to včetně Vašeho zařízení, z kterého platíte daně a do kterého rvete peníze horem dolem.

 

Ten řev a chování, to je otřesné

Soudce nejvyššího správního soudu je šášula, co nikdy nebude obědvat/jíst či pracovat v přítomnosti dětí. Tudíž jeho rozhodnutí o diskriminaci je strašně humorné. Moc rád chodím do Ikey na oběd. Levné, dobré a masové kuličky s brusinkami, no mňam, jak se říká. Ale vždy chodím mezi 11-14, kdy jsou tam pracující nebo studenti na obědě. Protože později, to je peklo. Nevychované děcka, co neustále řvou, brečí, pletou se pod nohy a rodičům je to evidentně naprosto jedno. Naprostý chaos, několikrát jsem málem „sundal“ dítě, které se snažilo si samo načepovat limonádu. Následně se kamarád přizabil na autíčko, co tam to děcko nechalo. Já chci mít na oběd klid. Chápu, nemám děti, nemůžu to pochopit. Ale mnozí rodiče a jejich výchova, to je něco naprosto otřesného. Nevychovaní, uřvaní spratci, co řvou na celé kolo. Tohle soudci a jiní šášulové nikdy nezažijí.

 

Můj hrad=/=moje pravidla

Je naivní si myslet, že pokud si otevřete restauraci, že si budete určovat pravidla. Přeci jenom Vaše peníze jsou všech. Problém nastává, že případná ztráta, zisk či jiná sranda spojená s hospodařením je pouze na Vás. Ale to stát a kontrolory nezajímá. Vy prostě musíte cílit na všechny. Bíle, černé, děti, těhotné, špinavé, slepé, postižené, zelené, mimozemšťany, kočky křížené s papoušky a kdo ví co ještě. Chápu, že děti jsou starost i radost. Chápu, že i dítě má své práva. Ale pokud chci restauraci, kde děti nesmějí do určitého věku z těch důvodů, že obtěžují ostatní, tak je to špatně. Já se ptám proč? Každý si snad může určit, koho si pustí do svého vlastního „hradu“. Já jsem to zaplatil, já platím zaměstnance, já platím daně. A přesto si nesmím rozhodnout o tom, kdo u mě bude jíst. Je zvláštní, že do baru je vstup od 18. Podle mě je to také diskriminační. Přeci jenom nealko se tam také podává, tudíž 17 člověk nemusí jít pít, ne? V čem je to jiné?

 

Naivně jsem si myslel, že v tomto státě si každý může určit, koho a jak bude obsluhovat. Jestli Vás budou obsluhovat polonahé Elfky dovezené z Epsilon Alfa nebo Jonáš z Horní dolní. Nebo že si zvolíte pro jakou klientelu je Vaše zařízení. Je zvláštní, že v zahraničí existují celé hotelové komplexy, kde do 18 let nevstoupíte, ani kdybyste byli zakladatel Diskriminace. To, že naše soudy dělají přesný opak, to mě už nepřekvapuje. Někdo namítne, že jsem fracek, student a bezdětný. Ale já vím, jak jsem se choval já v restauraci a jak se chovají ty děcka teď. Představa, že řvu na celou restauraci, dostanu jednu facku, druhou od stolu a ještě na zadek a rodiče se budou omlouvat. Sám jsem byl svědkem, jak jedna mamina řvala po číšníkovi, když ji požádal, aby své děcka nenechala běhat po lokále. Takže milí soudci, doporučuji někdy navštívit restauraci s malými dětmi, žádnou nóbl. Obyčejnou. A jakmile narazíte aspoň na dvě rodiny s děckama frackama, to si užijete „skvělé“ jídlo. Každý by měl mít právo se rozhodnout, jestli chce do svého podniku vpustit malé děti. Pochopím, když někdo dostane pokutu za to, že nepouští Židy, černochy, blonďáky či mimozemšťany do své restaurace. Ale pokud mě někdo za každou cenu nutí pouštět do restaurace děti, které mi seberou klientelu, tak bych ztrátu a vše okolo vymáhal na státu. Problém je ale ten, že na to musí mít člověk majetek a aspoň 50 let života.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Veselý | čtvrtek 13.11.2014 21:32 | karma článku: 33,64 | přečteno: 2048x
  • Další články autora

Tomáš Veselý

Ombudsmanka testovala hranou provokací realitní kanceláře, Romka podala žalobu za újmu

Opět se ukazuje, že v našem banánovém státu je všechno možné. Naivně jsem si říkal, že pan ombudsman Motejl byl skutečně poslední slušný a respektovaný ombudsman. Nyní tam vládne feministická *něco*, co si plete pojmy jako povinnost, právo, rasismus, diskriminace atd. Chce se mi zvracet pokaždé, když tahle troska otevře hubu.

23.3.2015 v 15:03 | Karma: 28,10 | Přečteno: 786x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Vzdělání Romů? Neřešitelný problém, který mají řešit oni! Ne EU!

Takže se jede zase nanovo. Naše silně rasistická společnost, která zakořenila svou nenávist už někdy v 15. /16. století naprosto bezdůvodně vůči romskému (v té době a všude jinde na světě cikánskému) obyvatelstvu. Pomluvou docílili toho, že společnost se na ně dívala skrz prsty. Nebyli to zločinci, kejklíři a tuláci. To jsou hnusné a rasistické legendy, které očernili v očích nás, rasistů, Romy. Takže máme 21. století a Evropská komise nás opět začala šikanovat. Tentokrát nebo zase znova se jedná o vzdělání...

12.3.2015 v 23:14 | Karma: 38,85 | Přečteno: 1532x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

„Dobrý den.“ „Gadžo, uhni more, mám přednost!“

Naše společnost degeneruje. Neustále se nám předhazuje, jak jsem rasistická země. Nyní se ukázalo, že je to naprostá pravda. Přesně obráceně. Stát, potažmo zdegenerovaní poslanci a EU, začala ve velkém šikanovat majoritní část občanů a neustále dokazuje, že Šabatová a spol. mají přinejlepším shnít ve vězení za vlastizradu.

9.3.2015 v 12:30 | Karma: 39,90 | Přečteno: 2907x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Jmenuji se Erik a jsem pěstovaný trol idnes

Kdysi dávno zuřily války na iDnes. Nemilosrdné pobíjení desítek či stovek postav diskuzí dávalo najevo, že Vaše jméno může být nahrazeno. Pán diskuzí si povolával jednu duši za druhou, aby je smetl do jámy pekelné a nemohli jste tak získat aspoň dva plakáty s Helenkou. Vrchní kněží iDnes ale přišli se spásou! Jméno jest na občanku jenom hodno! A započalo zlaté období diskuzí, které vymýtilo všechny diskuzní troly!

8.3.2015 v 21:56 | Karma: 29,32 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Šikanovali mě. Kde koupím kudlu na podřezání?

Ve středověku byla nejhorší práce být čistič odpadu. Tedy aspoň podle mě. Společnost se pak štítila zaměstnání kat/popravčí. Nejvíce pohrdali asi výběrčím daní. A v současné době? Člověk, co kope a čistí kanály? Ne. Člověk, co popravuje? Ne. Berňák? Nemyslím si. Nic takového. Největší trosky se vžily do role tzv. ochránců práv. Nejsou to ani významné osoby, to ne. Jsou to nuly, co nemohly nic vystudovat, takže maximálně Sociální začleňování po 145 letech studia a uplacení celé komise. A proč si to myslím? To víte, John, ten chudák, co ho šikanovala rozvědka a za nic nemůže.

2.3.2015 v 22:52 | Karma: 31,73 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Publikace Nerudové jsou ostuda. Zesměšňuje všechny vědce, míní europoslanec

9. května 2024  12:08

Ekonomka a kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová publikováním do...

V systému DiPSy jsou výsledky přijímaček, 94 % uchazečů je přijato

15. května 2024  7:16,  aktualizováno  9:07

Přímý přenos V systému DiPSy jsou k dispozici výsledky přijímacích zkoušek na střední školy. Uchazeči si...

Korupční aféra pokračuje, ruský úředník měl doma 25 milionů a zlaté mince

15. května 2024  8:57

V Rusku zadrželi dalšího vysoce postaveného činitele ministerstva obrany kvůli podezření z...

Ženě vybuchla ve vagině petarda, málem zemřela. Před soudem stanul její manžel

15. května 2024  5:10,  aktualizováno  8:52

Před soud předstoupil Ukrajinec, který podle obžaloby loni v září v Kožlanech na Plzeňsku vážně...

Mění se zákon o České televizi. Lidé si za sledování připlatí

15. května 2024  8:48

Přímý přenos Ministr kultury Martin Baxa spolu s řediteli České televize a Českého rozhlasu ve středu dopoledne...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)