Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Pane autore, opravte mě jestli se mýlím, ale předpokládám, že jste jedináček.

0 1
možnosti
TV

Ne nejsem a v rodině nikdo jedináček není.

0 0
možnosti
AR

A27d25a75m 48R29y61c37h11l51ý

14. 11. 2014 12:51

Majitel měl na vstupní dveře pověsit pár pornografických obrázků a mohl mit klid. .

3 0
možnosti
AJŘ

Na služebních cestách jsem neznaje různé hospody a hospůdky vybírala podle toho, jak se mi jevil venek. Časem, kdy už jsme trochu znali podniky kolem tras, kde jsme jezdili, jedině velekuřácké. Když jsme vlezli do prostor, kde byl dětský koutek, obrat na kramfleku. A tam kde nebyl a byly nachystané pastelky a omalovánky, také. Jakékoliv vysoké dětské hlásky při pořádání oběda byly nepříjemné, nedej bože, aby to k nám přiběhlo a čumělo do talíře.

2 1
možnosti
RE

Jo, hospoda už není ,,zlatý důl" ale řehole. Na Západě obecně platí ,,kult dítěte" a děti jsou tam prakticky všude i v restauracích. A nesmíte je ani plácnout, jinak vám je sociálka sebere.

2 0
možnosti
JN

Zakázat vstup všem rodinám s dětmi svědčí o neschopnosti či neochotě personálu a majitele vysvětlovat pravidla slušného chování těm rodinám, které se chovají nevhodně.

0 6
možnosti
TV

Cože? Co to je za debilita? Každý se má snad chovat slušně, není mou poviností učit někoho slušnému chování....

2 0
možnosti
Foto

Problém není v zákazu a omezování vstupu dětí, ale v jejich výchově.

Pakliže rodiče nezvládají své potomky /proboha, jen ne plácnout po zadku, když už ten harantík roupama neví co by/, pakliže neumí sedět u stolu a neustále vyřvává, je to vina rodičů, kterým by měl být zakázán vstup kamkoli.

Majitele podniku naprosto chápu a rozumím i popsané skryté "diskriminaci".

4 0
možnosti
JC

To není tak jednoduché. Děti jsou prostě děti a někdy se i hodné děti chovají nehodně a i nevychované děti se občas chovají zcela vzorově.

Vezměte to jednoduchým časovým počítáním: tříleté dítě vychovávate teprve tři roky a tak ještě nemůže být vychované, desetileté dítě vychováváte už deset let, a tak může být aspoň trochu vychované. A jak jste zvládl výchovu trvající dvacet let, to poznáte nejlépe na tom, nakolik je ten dvpacetiletý otetován a popírcingován a zda je vůbec ochoten Vám doma s něčím pomoci...

0 1
možnosti
MP

vy děti prostě NENÁVIDÍTE.. Až zestárnete, doufámn, že vám to  oni jako dospělí také svojí nenávistí vrátí.  :-P

1 11
možnosti
JN

On spíš pán časem dospěje a založí rodinu a následně bude požadovat, aby se každý jeho dětem ve všem přizpůsobil a ke svému okolí se bude chovat ještě hůř, než ti, které dneska kritizuje.

1 2
možnosti
MP

No, když jste byl dítě vás asi museli doma mlátit kdyžý jste se ozval  a zalejvat do gipsu aby vás uklidnili. Protože jinak si tu nenávist k dětským projevm vyložit nedokážu.

2 5
možnosti
JP

J44o21s33e40f 50P22o45t97r

13. 11. 2014 23:39

Pane von Veselý

vaše myšlení má dva nedostatky.

Nechápete, co je to demokracie. Žijeme v demokracii. To je hlavně soubor zákonů, které jsme si  (přes zastupitelské orgány) určili, s tím, že je všichni budeme dodržovat. Jeden  z těch zákonů je o diskriminaci a je právo a povinností soudu, aby o tom rozhodl. Jinak dopadneme jako na Ukrajině, kde mají právoplatnou vládu, ale několik řvounů založí revoluci, oranažovou, modrou....a pak se diví jak jedou z kopce.

Druhým vaším nedostatkem je nějakým způsobem pošramocená lidská přirozenost. Představte si, že všechny lidské společenské formace, divošské, barbarské i kulturní protěžují děti, děti jsou vždy na prvním místě. Sestupte ze svého vyvýšeného místa  naprosto potřebného, důležitého a atraktivního mladého muže a pořiďte si děti. Protože to je skutečná, ale strašně těžká povinnost, která teprve rozhodne o vašich kvalitách.

2 4
možnosti
JN

On pan autor sám je ještě dítě, tudíž požaduje za správné, aby tím protěžovaným byl právě on. To se dětem stává

1 1
možnosti
II

Máte smůlu. Pokud napíšete „dětem vstup zakázán“, je to opravdu diskriminace. Zrovna tak byste totiž mohl napsat: „ženám vstup zakázán“, „Romům vstup zakázán“, „Jen pro bílé“ apod.

Na Váš problém existuje celkem jednoduché řešení: Místo zákazu napsat zdvořilé upozornění, že si vyhrazujete právo neobsloužit hosty, kteří svým chováním ruší ostatní hosty. A že doporučujete rodičům aby zvážili, zda je Vaše restaurace pro jejich děti vhodná, případně, zda dokáží zajistit, aby děti nerušily ostatní hosty.

A byl byste z obliga.

3 0
možnosti
TV

Tato restaurace není vhodná pro děti do 6 let v doprovodu rodičů z důvodu rušení ostatních a hotelových hostů,“

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/diskriminace-deti-v-restauraci-dmd-/domaci.aspx?c=A141113_174622_domaci_mlb

2 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)