O tlustých českých holkách

Mám takový pocit, že ty naše krásné české holky tu krásu ztrácí nějak moc rychle. Holky, nemáte nás jisté. Neznamená to, že když si chlapa omotáte ve dvaceti kolem prstu, tak že ještě před třicítkou budete mít pneu kolem pasu a zadek jak těhotenský balon.

Nejběžnější model české holky po třicítceTomáš Chmelař

Musím se přiznat, že jsem měl vždy slabost pro hezké české a slovenské dívky. Vlastně pro všechny hezké holky, ale v Čechách je těch hezkých slečen viditelně, procentuálně mnohem více než v jiných státech. Možná Francie nám v tomhle šlape na paty. Nicméně mohu porovnávat tak 7 zemí, takže je můj rozhled značně omezený.
Vždyť se v tom našem ,,SlovenskoČesku" stačí jen rozhlédnout a nestačíte počítat hezké holky. Třeba ve Španělsku jsou až neuvěřitelně krásné holky, ale najít je opravdu práce a zabere to hoooodně času :)  . V Anglii téměř nadlidský úkol a když už narazíte na hezkou, tak je to cizinka, které kupodivu rozumíte. Nicméně tu máme jeden zajímavý krásový úkaz...
... ač máme takové obrovské procento krásných mladých dívek, nemůžu si nevšimnout, že to procento po pětadvacítce diametrálně klesá a holky kolem třicítky už snad ani nechtějí být hezké. Raději posedávají po hospodách, mají ty své hochy omotané kolem prstu a jsou líné se pohnout. Vypijí si to pivko a to že mají o osm, deset kilo navíc....no to nevadí. Připadá mi, že ti kluci se spíše snaží. Chodí běhat, třeba i trošku posilují, prostě se snaží vypadat pořád tak nějak k světu. Nejspíš kvůli tomu, aby podvedli svou přítelkyni či ženu s nějakou devatenáckou, která to charisma a potřebu dbát o sebe ještě stále má. V tom jsou kluci hrozní, ale já se jim nedivím když vidím ty jejich mračící se partnerky bez špetky jiskry, které ještě před osmi lety byly královny plesů.
   Možná bych si toho ani nevšiml, kdybych poslední dobou nejezdil na delší dobu právě do té Francie. Ač je to neuvěřitelné, holky po třicítce tu vypadají tak, že bych je snad i pozval na rande. Jsou krásné, mají jiskry v očí, určitě nepijí litry piva, raději si dají sklenku vína. Nejspíš i prospívá to, že sní  alespoň o tunu zeleniny ročně více než my. Nejen holky ale i kluci. Prostě v jejich kultuře popíjejí víno a jí fazole :)  V Čechách bych spíše zval ty o deset let mladší a na starší bych ani nepomyslel. Samozřejmě že jsou výjimky, ale moc jich není.

  

  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Chmelař | neděle 5.1.2014 8:00 | karma článku: 26,21 | přečteno: 4650x