Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Máte pravdu, jsou čím dál tím tlustější.

To, co dříve bylo považován za extrém, se stává normou.

1 1
možnosti
Foto

Problém mladých kluků je v tom, že většinou znají z postele jen ty dvacítky. Až jednou ochutnají od třicítky vejš, poznají teprve, o čem sex je... :-)))

1 0
možnosti
KB

Nevím, s kým se stýkáte, ale já bych český baby neviděl jako tlustý, spíš se nemožně oblíkaj. Jsou všelijaký, hubený, rovný, hrušky, jablka, tlustý, baculatý, stejně jako jinde. Ona ani ta Francie už není co bývala...Dle vaší zpovědi je jasný, jaký baby vám imponujou - hubená intelektuálka, no nic, každý soudruh má jiný vkus. I když neříct rodičům o těhotenství mi připadá nevkusný. Ale to je jiný téma, takže zpátky k tlustoprdkám. Kdepak, hodně ženských je tak akorát,jen kdyby se oblíkaly jako ženský a ne jako chlapi

1 0
možnosti
PP

Mel jste spatnej den, tak jste to pustil tudy, neveste hlavu - 9/10 blogu je o ventilaci a bliti :-)

Osobne to vidim docela podobne - v konkretnich situacich, konkretnich mestech a spol. skupinach, ale o "ceskych holkach" to vlastne nevypovida vubec nic.

0 0
možnosti
MP

Pokud chceš něco vzkázat vlastní ženě, tak jí to nepiš do veřejného blogu. ;-D

5 2
možnosti
OF

Nemáte rad pivo a tlusté holky ?

Co tak se přestěhovat do země středu, nebo jak se to říká Číně ?

A co Somalsko ?

;-D

3 1
možnosti
PB

Sice jsem těsně po 40tce, ale musím se 30tiletých holek zastat - běžně holky ve věku od 25 do 35 let potkávám ve fitku i v bazénu - nebojte - není to tak hrozný :-)

Ovšem jestli chodíte do hospod, kde dívky posedávají u chlapů a lejou do sebe jedno pivečko za druhým, tak to třeba nebude to pravé místo, de hledáte krásky dle svého vkusu :-)

4 0
možnosti
Foto

Prý do hospod nechodí, jen vo tom slyšel:-))

4 0
možnosti
TT

Hm, neobuju se do článku jako zdejší femininní společnost. Spíš bych podotkl, že to není o váze, ale o přístupu k tomu ulovenýmu chlapovi - ve dvaceti "bude co chceš ty, miláčku", ve třceti "BUDE CO CHCU JÁ, HAJ*LE!!!". A to není o obvodu v pase. 

Představ si, můj přítel, žádné basketbalista na výšku, je takové střízlík oproti mně - a to já platím za štíhlýho chlapa. OK, není žádná zdechlina, je šlachovité, má výdrž atd., ale jak sám říká: jím jak práček, a jsem lehký jak ptáček. No a teď teda tenhle můj přítel prahne po babách, který aji v méch auglech só dost vypasený, a to by ke mně, díky mýmu křížu, pasovaly. Tak se ho na to ptám, kurňa, co na těch "hodně zaoblenéch" tak vidíš, no a on na to řekne prostě a jednoduše, že chce mít něco v rukách, čímž pádem je debata ukončená.

Só holt taky různá vnímání krásy... ;-)

1 1
možnosti
Foto

líbí se mi štíhlé.....ale se svým "bouchlým airbagem" v pase nemám velkou odvahu ty ostatní nějak zvlášť kritizovat;-D

5 0
možnosti
OU
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2634x
Po složení maturitní zkoušky jsem nečekaně odcestoval ještě před předáním diplomu. Na cestách jsem zůstal 7 Let, navštívil jsem několik zemí, živil jsem se většinou v restauracích a barech jako číšník či barman, ale i jako řidič. Po narození mé dcery jsem se vrátil s rodinou zpět do Čech, kde jsem po dobu mateřské dovolené studoval finance a pracuji jako finanční poradce. Mým koníčkem je renovace domku a psaní. Pomocí blogu bych chtěl publikovat mé zkušenosti a příběhy.