Muslimové v Bruselu zapálili vánoční stromeček. V našich médiích samozřejmě ani zmínka.

Ani nevím, jestli má cenu to nějak rozebírat. Už se mě ani nechce. Toto je ta jejich tolerantnost a mírumilovnost? S těmito rádoby uprchlíky, opravdu máme žít a tolerovat je? Když oni nás naprosto nerespektují?

To jsou ti doktoři, kteří utekli, aby si v Evropě dodělali titul, jak bylo na nově? To jsou ti hodní lidé, kvůli kterým v Bruselu zakázali ohňostroj, aby to těm chudákům nepřípomínalo válečné útrapy, které údajně prožili? Na znamení díků se takto odměnili a zapálili náš symbol vánoc.

Za naprostého nezájmu ofiko mainstreamu, jak jinak, to se dalo čekat, se stala událost, o které my netolerantní a xenofobní, nevzdělaní náckové říkáme, že toto je pravá tvář islámu a nečeká nás lehká budoucnost. Nebudu psát o tom víc, prostě se mě nechce, jsem totálně znechucen. Co vy sluníčka na to říkáte? To jsou ti inženýři, kterým máme pomáhat, utíkají z války přeci? To je ta tolerantnost, o které píšete? Merkelová, Sobotko, to jsou ti hodní lidé, se kterými máme vychovávat naše děti ?

Ne, nebudu víc psát o tom, obrázek si zajisté každý uděláte sám. STOP ISLAMIZACI!!!!!!!! Už se sluníčka proberte, už je opravdu na čase.

( článek jsem napsal již v prosinci, ale nemohl jsem ho dříve uveřejnit. Co se stalo o silvestru, zákazy vstupu uprchlíků na veřejné bazény v Německu kvůli obtěžování žen atd. atd. Vám to příjde normální? Opravdu toto chcete i v naší zemi? )

http://www.lajkit.cz/zpravy/item/324-stalo-se-neco-o-cem-mainstreamova-media-radeji-pomlcela-uprchlici-zapalili-vanocni-strom-v-bruselu

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Bubenik | úterý 19.1.2016 8:03 | karma článku: 38,91 | přečteno: 1736x