Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

mel jste se drzet prvnich dvou vet v perexu...zbytek je uz pribeh nekolikrat opsanej....p.s. Češi stromky nepali???? ... a Vánoce se píšou s velkym "V", vy krestane...

4 1
možnosti
OM

No, v podstatě máte pravdu, akorát ten stromeček nebyl v Bruselu, nikdo přitom nekřičel Allahu akbar a podle všeho chytil od silvestrovské rakety.

Zdroj: https://gloria.tv/media/CNxf2SnPmPJ

Jak mi vždycky říkal můj učitel na základce: "Musile, kdybys aspoň trochu přemýšlel dřív, než něco řekneš nebo napíšeš, mohlo být na světě o jednu pitomost méně",

6 1
možnosti
Foto

no vidíte, soused není muslim a také zapálil vánoční stromeček.

4 2
možnosti
OK

Mluvíte o nevzdělaných muslimech a o jejich výtržnostech. Zároveň si ale trochu nastavujete zrcadlo sám. Fakt, že píšete vánoce s malým "V", tolerantnost místo tolerance, jsou jen malé prohřešky vůči vzdělanosti, na níž se odvoláváte.

Daleko horší je, že nebezpečně paušalizujete. V Německu se kdysi takto paušálně odsuzovali Židé a jejich zastánci. Ano, byla to jiná situace, Židé byli vzdělaní a nepořádek nedělali, dokonce táhli ekonomiku vzhůru.

Dnes tu hanlivě mluvíte o sluníčkách, což lze chápat jako skupinu lidí, kteří jsou pro společnost nebezpeční. Bude-li radikalizace a rozklad naší společnosti pokračovat stejným tempem, je pouze otázkou času, kdy bude žádoucí sluníčkáře (rozuměj takové lidi, kteří se zastanou muslima, nebo člověka, jež se muslimů zastává, nebo je tak prostě jen někdo označí) eliminovat fyzicky.

Lidé, kteří jsou skutečně vzdělaní a vědí, že symbolika Vánoc leží hlouběji než nějaké kýčovité koště na náměstí, jistě znají dějiny a tak se budou se Santayanou bránit proti tomu, aby se dějiny opakovaly. Což se vás bohužel netýká.

5 7
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik