Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Kurdové bojují za svůj národ, zbabělci šli do Evropy. Ale co když jen mají jiný úkol.

Napadá mě myšlenka, že takzvaní uprchlíci nejdou do Evropy, aby utekli před válkou. Ale proto, že jejich úkol nebyl bránit dům či své město, ale napadnout Evropu zevnitř. Donést islám na náš kontinent a zotročit nás všechny.

Velice často čtu na diskuzích přesne toto: Kurdové bojují, zbabělci utekli do Evropy. Nebo kurdské ženy museli vzít zbraně, zbabělci utekli. Jezídové povstali. Ale zamyslel se někdo nad tím, že tito lidé myslí jinak. Mají jinou mentalitu. A co když to prostě nejsou zbabělci, ale jen dostali jiný úkol. A to dostat se do Evropy a tam zahájit boj. Přenést boj do Evropy, tak jak to islám hlásá již několik staletí.

Tyto národy, kde krevní msta je víc než demokracie, přeci jen žijí několik staletí za naším myšlením. Jak je známo, pro naše předky znamenala obrana země víc než povinost. Byla to čest ale i nutnost k přežití. Stejně neměli kam jít. Kdyby odešli do jiné země,stejně by je tam zabili. Stejné myšlení mají tyto národy. Musím bojovat, abych přežil. O to víc nechápu, proč se tak snadno vzdali své země a místo toho, aby šli aspoň do jim podobné krajiny, se hrnou po statisících do Evropy. Do Evropy, kterou tak nesnášejí, nenávidí náš způsob života, že ženy nosí sukně atd. Nedostali náhodou jiný úkol, než aby bránili své domovy? Co když jim někdo řekl: Dostaňte se do Evropy, peníze vám pošleme a tam zahajte boj. Šiřte islám mečem. To vám nařizuje Mohammed.

Této myšlence pomáhá i to, proč je Saudská Arábie nepřijímá a naopak staví plot kolem hranic s Irákem. V této zemi, blízko Mekky je na dva miliony klimatizovaných lůžek ve stanech pro poutníky do svatého místa. Když v Německu můžou sloužit kostely jako ubytovny pro uprchlíky, proč by tam nemohli stejně sloužit po skoro celý rok nevyužité stany u Mekky? Proč nejdou uprchlíci tam? Proč jim to SAE nenabídne? Budu rád, když na tyto otázky dostanu odpovědi. Proč jdou zrovna do Německa, Francie?

Kurdové jsou jiní, tam za svoji zemi bojují muži, ženy i děti. Zástupy žen s kalašnikovem v ruce zná asi každý. Jak to hluboce kontrastuje se statisíci mužů, kteří se hrnou do Evropy. Nechci je nazývat invazní islámská armáda, ale opravdu to tak není?

Možná kromě pár lidí z Aleppa, Kobani, kteří asi opravdu tedy utíkají, ale proč až po 4 letech, když jejich města jsou zničena už roky. Ale proč neutíkají do jim podobným státům a kde na to po 4 letech války vzali peníze, to mě do hlavy nejde. Tisíce falešných syrských pasů nalezených u pobřeží Itálie, kontejner zbraní nalezen u hranic Francie. Asi to není náhoda...

Vzpomínáte i na toto video https://www.facebook.com/vitejte.v.realite/videos/394025207467524/ kde ten hodný a sympatický mladík utíkající z války, který jen hledá lepší život, naznačuje, že nás přišel zabít. A co ty malé děti, na nádraží v Budapešti řvající Alláh Akbar. Nejsou to ty malé znamení, proč přišli?

Je válka. Každý muž bojuje. My, co pro nás náboženství nic neznamená, by jsme třeba bojovali, nebo odešli někam do bezpečí a po válce se vrátili. Nevím, doufám, že se nikdy nedožiju toho, abych se takto musel rozhodovat. Ale tito lidé, válčí a bojují. Ve jménu alláha. Z ničehonic, po čtyřech letech války proti Asadovi, ne proti ISISU, odcházejí po statisících z bojiště pryč? Opouští svá města a vydávají se na nebezpečný pochod na jiný kontinent? Zničehonic, po tolika letech války, se zdvihne tak velká masa lidí a všichni jdou do Německa? Ze Sýrie, Somálska, Iráku, Kosova, Afghoše, Egypta, Nigérie. Ve všech těchto státech vládne nebo polovládne islám. A odchází v drtivé většině jen muslimové, všimněte si toho. Neutíkají Jezídové, Kurdové, ti bojují společně. Jezídové jsou plni pomsty, za to, co jim islám udělal, 50 000 mrtvích jejich bratrů, ženy odvedeny do otroctví. Nikdo z nich neodešel do Evropy. Kurdové včetně žen, nyní podnikají drtivou ofenzívu proti ISISU. Utíkají křesťané z Egypta či Nigérie? Jen málo, velice málo. Když je objeví na lodi, tak je stejně muslimové hází přes palubu, tak kam by šli.

Ze všech těchto států, najednou, v jeden okamžik, se vydává obří armáda muslimů. Z ničehonic, jen tak. Ukazují, že nám podříznou krky, řvou alláh akbar. Může mě to někdo vysvětlit? Když budu utíkat z války a hledat novou zemi, budu řvát alláh akbar? Budu pohrdat jídlem a vyhazovat ho? Ne nebudu.

Ano, někdo jim tu cestu platí. Jdou s jasným cílem a to je dobýt Evropu. Islám jim dal tento úkol. Jen pitomec to ještě nevidí. V jeden okamžik se zdvihne tak obří armáda mladých mužů. Jeden jak druhej, jeden příběh, jsem ze Sýrie, doktor či inženýr, Asad mě terorizoval. Poté se najdou tisíce pasů, zbraně. A přijdou útoky v Paříži, které byli perfektně zkoordinované. Náhoda? Na náhody nevěřim...

I když oplotime vnější hranice EU, už je pozdě. Jsou tady, jsou mezi námi. Kde je ten pán, jak ukazoval, že nám podřízne krk? Kde je? Ve vaší ulici, nebo kde? Kde jsou ty desítkjy lidí, co je google našel, že podřezávali krky jiným lidem. Co ty stovky, tisíce lidí, kteří si opálili konečky prstů, aby je nikdo nemohl identifikovat? Kde jsou? Proč si opálili ty konečky prstů?

Bohužel, Paříž je jen začátek. Připravme se na mnohem, mnohem horší útoky. V Německu a ve Francii zejména. Země V4 se dají zachránit. Ale nesmíme ztrácet čas. Premiére naší země, v kavárně v Praze může sedět i Vaše žena a co když tam vtrhne ten, koho jste sem pozval? Ne, musíme oplotit naši zemi, a hlídat hranice. Hlídat si každého, kdo do naší země přijde. Jinak v Praze nastane to, co před pár dny v Paříži.

Islám nás chce zničit. Naši politici dělají vše proto, aby zničili Evropu. Bez boje ho pozvali do Evropy, bez obrany. Nechali nás všechny napospas osudu. Islám nás chce zničit, dobýt. Nepřestane, dokavať toho nedosáhne. Pokračuje jen 1400 let starý boj mezi křesťanstvím a islámem. V době počítačových her se to zdá jako blbost, ale bohužel. Útoky v Paříži mluví jasně. Proč je SAE nechce taky. Falešné pasy, to samé. 

http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/386147-kurdove-v-iraku-zahajili-mohutny-utok-chteji-rozdelit-islamsky-stat.html

http://zpravy.idnes.cz/kurdska-ofenziva-proti-is-096-/zahranicni.aspx?c=A151112_064459_zahranicni_neh

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Bubenik | čtvrtek 26.11.2015 10:18 | karma článku: 37,34 | přečteno: 981x
  • Další články autora

Tomáš Bubenik

Afghánec obohatil spokojenou rodinu ve Vídni.

Imigrantovi se nelíbilo, že rodina vypadala spokojeně a smála se. Právě vyšla z restaurace. To ho rozzuřilo a tak je jen tak bez důvodu pobodal. Teda důvod měl. Ta rodina byla spokojená se svým životem.

19.3.2018 v 8:33 | Karma: 0 | Přečteno: 213x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Neobjektivita České televize spravedlivým slovům Zemana neušla.

Tak a je to tady zas. Neobjektivita naši slavné televize, které platíme poplatky za vymývání mozků. Pravdivá slova na adresu této mediální žumpy byla vyslovena správně a pravdivě, bohužel ale ve špatný okamžik na špatném místě.

16.3.2018 v 8:06 | Karma: 5,05 | Přečteno: 197x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Ondráček je jen obět. Za to může Havel. Proč není komunismus zakázán?

Tak a je to tady zas. Lidi se zbláznili, vyšli do ulic. Proč tam jsou naprosto nechápu. Co se jim nelíbí, to už vůbec nechápu. Jde to úplně mimo mě. Nechápu, nerozumím. Může mě to nějaký demokrat vysvětlit, děkuji.

14.3.2018 v 8:54 | Karma: 4,53 | Přečteno: 180x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Ruska se nebojím, ale za to Turecka ano. Co na to naše média.

Erdogan řekl šestileté holčičce, že je dobré zemřít ve jménu Islámu. Mučednická smrt je svatá. Nemusíte se bát. Mě to nešokovalo, to je prostě Islám. Ale bojím se toho, co tato slova prezidenta tak obrovské země jako je Turecko,

12.3.2018 v 9:43 | Karma: 0 | Přečteno: 35x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Vraždění bělochů nevadí. To se nic neděje, to je v pořádku, to se může.

Parlament v JAR schválil kontroverzní zákon. Vyzval k vraždění bělochů a zabíraní jejich půdy. Co na to svět? Mlčí. Co na to naši obhájci lidských práv? Samozřejmě nic. Co by se stalo, kdyby to bylo obráceně a někdo by vyzval

8.3.2018 v 22:37 | Karma: 0 | Přečteno: 22x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

U izraelské ambasády ve Stockholmu se ozývala střelba, policie uzavřela okolí

17. května 2024  9:18

Policejní hlídka ve Stockholmu v noci na pátek kolem 02:00 slyšela nedaleko izraelské ambasády...

KOMENTÁŘ: Politika, kde se nemluví, ale střílí. Jak zamezit, aby přešla i k nám

17. května 2024  9:16

Středeční atentát na slovenského premiéra Roberta Fica je bolestným symptomem nemocné doby. A...

Odvolat se nemá smysl, algoritmus přijímaček zafungoval, říká šéf Cermatu

17. května 2024  9:12

Podcast První kolo přijímacího řízení na střední školy se uzavřelo ve středu 15. května. Uspěli v něm skoro...

Hasiči vraceli na kola převrácený návěs. Předtím museli vyložit náklad coca-coly

17. května 2024  9:01

Ve čtvrtek večer zasahovali hasiči v Praze u nehody kamionu, kterému se převrátil návěs. Ten byl...

Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA
Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA

Na cestě mateřstvím se potkáváme s různými výzvami. V případě výživy našich nejmenších představuje kojení ten nejlepší základ. Pokud však kojení...

  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik