Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ať už jsou to  uprchlíci, ekonomičtí ilegálové nebo invazní armáda, tak je sebevražedná hloupost přijímat je a zaopatřovat.

Z hlediska  ČR, která nenese  žádnou geopolitickou vinu (kromě vynuceného přicmrdování při USA okupačních válkách) a navíc  je násobně  chudší než naši Západní přátelé, to platí zcela nepochybně.

Ani nejbohatší země  jako je Německo nebo  Švédsko nebudou schopny  vykonávat funkci globální záchranné stanice trvale. Po statisících potřebných budou následova miliony, po nich desítky milionů, atd..........

A to nemluvím o lidských životech ztracených vinou kriminálních či teroristockých činů imigrantů, a  jejich potomků, které mají na svědomí podporovatelé imigrace ;-€

2 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1370x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik