Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Miloš, Karel, Václav?!?... Jste naprosto vedle pánové!!!!

Před dvaceti léty jsme uvítali vzácnou návštěvu z ukrajinského Lvova – byl to velký, vousatý, urostlý muž, mluvící polsko - rusky. Jmenoval se Igor a byl chiropraktik. My nevědomí – dosud nepolíbení jakoukoliv formou alternativních metod léčení, jsme seděli v kuchyni u kulatého stolu a nevěřícně na něho zírali

Když se nás zeptal, jestli jsme někdy slyšeli třeba o irisdiagnostice – a my svorně a mlčky kroutili hlavama zleva doprava (pro zastánce opačné politické polarity klidně zprava doleva), a on se vždycky teatrálně chytal za hlavu a pronášel svým nádherným dialektem: Ó vy Túrcí!!!

Seděla jsem s ním dvakrát v té kuchyni do pěti do rána a poslouchala – pro mě do té doby naprosto nepochopitelné způsoby přenosů energií, alternativního způsobu léčení, léčení nikoliv klasickou alopatickou medicínou, ale starou, čínskou – jednodušší a daleko čistší, bez vedlejších následků… Vzpomněla jsem si na svou tehdejší chřipku, léčenou silným tetracyklinem, kterou mi sice lékařka vyléčila, ale dalších 14 dní jsem ležela s totálně rozhozeným trávením a léčila se smetanou a piškoty – na tu báječnou chuť smetany vzpomínám dodnes, na tetracyklin ne, to se mi okamžitě udělá nevolno od žaludku…

Tenkrát jsem se začetla do knížky Křížovka života od doktora Jonáše, kde jsou zjednodušeně popsány meridiány a jejich dráhy a základní provázanost našich hlavních a vedlejších orgánů. V knihkupectví se začaly objevovat první knihy o osobním rozvoji a nové tématice bytí. Vzpomenu např. knihy od Carnegiho – Jak zbohatnout, a Jak získávát přátelé… Jenže já vyrůstala v silně ateistické rodině a při čtení slova Bůh, kterým se tyto knížky přímo hemžily, se mi objevovala kopřivka na těle…

Přeskočím těch dvacet let, slovo Bůh jsem přijala, protože jsem pochopila, že ta kopřivka nebyla ze samotného výrazu, ale v té symbolice, představované ve spojení s církvemi. Ke kterým ostatně kopřivka zůstala…. A nezmizí…. Bůh je v nás, jsme to my, naše božská energie a podstata – která nám sděluje intuitivně to, co je pro nás dobré.

Když vejdete dnes do knihkupectví, najdete spousty nádherných a úžasných knih od tématiky léčení homeopatiky, akupresury a akupunktury, přes čínskou medicínu. Vykouknou na vás knihy o andělských bytostech, průvodcích a anrchandělech. Můžete se začíst do astrologie, numeralogie, knih o Tarotových kartách.. naučíte se věštit podle staré čínské věštby I-Ting, umíte si upravit byt podle starobylé metody Feng-Shui…. Najdete haldy knih na téma sebevzdělávání, rozvoje osobnosti, můžete se nechat koučovat, nebo projít své minulé životy v regresních terapiích…

Můžeme se naučit téměř vše.

Ale někde uprostřed té fascinace všemi těmi metodami, jsme zapomněli, že se chováme pořád jako ovečky ve stádě. Ano – už se dokážeme téměř sami léčit, už umíme prosazovat vlastní Já a nebojíme se říkat: Ne… Harmonizujeme prostředí, ve kterém žijeme a učíme se chápat a milovat ostatní…
Stávají se z nás ušlechtilé a kultivované bytosti, které vnímají tu božskou intuici uvnitř sebe..

….ale které trpně platí neustále vzrůstající platby za vodu, elektrické energie, plyn, benzín, naftu………. Zatímco těm dvěma procentům mocným z nich neustále přitékají miliardy na jejich konta…..

Nikola Tesla již začátkem dvacátého století objevil alternativní zdroje energie. „Velcí muži“, kteří svět řídí, se ovšem rozhodli, že nadále potřebují bohatnout z ropy a zničili mu všechno zařízení a nechali jeho výzkumy upadnout do zapomnění… A nebyl zdaleka sám, je jich dodnes celá řada.

Totéž dělají „velcí muži“, kteří řídí naši Zemi, dodnes. Vymyslí si válku v Íránu, aby mohli získat další zdroje ropy, vymyslí si válku kdekoliv, jen aby mohli získat neomezenou moc nad všemi ovečkami, které na této Zemi žijí. Zabírají zdroje vody, aby ji pak mohli prodávat – pokud možno upravenou, aby se snižovala porodnost, protože oni nechtějí mít tolik lidí na Zemi, stačí jim jedna třetina, která je bude dostatečně živit.

Samozřejmě slyším – „Ááá, už zase nějaké konspirační teorie od chytré blondýny….

Tak mě napadlo - pánové – kteří se neustále ženete za většími výkony, abyste ty neustále vzrůstající ceny za všechny ty energie mohli utáhnout a živit svá velká auta, velké domy a velké rodiny ( milenky započítávám) – co kdybyste se zamysleli a přestali se chovat jako ovce v té velké ohradě zvané politika a současná společnost.

Co kdybyste nám ženám přenechali starost o rodiny, děti a naše zdraví a důvěřovali nám, že naše vlastní intuice nám napovídá, že to dítě s horečkou nepotřebuje antibiotika, ale že stačí zábal a pak homeopatika…. a nejen o lécích je moje povídání.

Co kdybyste nám důvěřovali, že naše emoce a intuice nás vedou tou pravou cestou lásky a porozumění, která stmeluje vztahy a rodiny…

A co kdybyste se zachovali jako opravdoví muži a začali se starat o to, aby vaše děti a vnoučata mohla pít ještě pořád zdravou vodu a jíst geneticky neupravované a zdravé potraviny?

Ceny energií tak nehorázně rostou, že stávkují mladí lidé na celém světě. Nemají práci, žijí s rodičema, protože nemají na vlastní bydlení. Nemůžou si založit rodiny, protože by neutáhli ten nekonečný růst plateb za všechno…. Jen cena vody vzrostla za posledních dvacettři let stonásobně...

Co kdybyste se přestali hádat jako malí kluci zda Zeman nebo Schwanzerberg – protože ono je to ve skutečnosti naprosto stejné  - a pohlédli dál, za tu ohrádku naší malé zemičky a její politiky?

… a začali se starat o to, aby se zde na Zemi prosadily volné zdroje energií!!!!???

Jste silní muži, kteří rádi řeší silná témata.

Jedno krásné téma – myslím, že pro dnešní dobu to naprosto nejzásadnější, vám předkládám.

Jmenuje se volné zdroje energií, hojnost a sociální spravedlnost pro všechny.

Pro ty z vás, co jsou velmi zaměstnaní a přesto si myslí, že by pro tuto společnost a své děti a vnoučata měli udělat něco smysluplného – za co jim další generace bude opravdu vděčná, přikládám ukázky přednášek světových tvůrců za Novou Zemi, aby nemuseli dlouho hledat.

Za takovou Zemi, kde muži budou zase velkými bojovníky  - za práva nás všech na obyčejný zdravý život.

 

Doporučuji shlédnout videa z přednášek Dr.Stevena Greera, jako například

http://www.youtube.com/watch?v=L71Aj5HxjbM a podotýkám, že film je již na světě a brzy začne jeho promítání po celém světě.

Přednášku v Praze úžasného Davida Icka

http://www.youtube.com/watch?v=7-hmsFElsdM

Přednášky Alexe Colliera – například

http://www.youtube.com/watch?v=DYin0-7xuwQ

Nebo další a další….

http://www.youtube.com/watch?v=kF_oYof69Pg

 

PS – nechcete někdo koupit ojetou octávku – byla tuhá zima a musím zaplatit za plyn….

 

 

Autor: Táňa Havlíčková | středa 6.3.2013 12:55 | karma článku: 21,84 | přečteno: 2298x
  • Další články autora

Táňa Havlíčková

Rebelové změňte školy!!!

Celé školství je postaveno na hlavu a zelenou dostávají jen ti, co mají dobrou mechanickou paměť. To je ta, co si pamatuje a pak se to odříká. Kde je kreativita? Pak se divíme, že jsme tam, kde jsme?

1.10.2015 v 8:55 | Karma: 26,93 | Přečteno: 2259x | Diskuse| Ostatní

Táňa Havlíčková

Stříhám se krejčovskýma nůžkama a vy?

Máš super střih, kam se chodíš stříhat? Zeptala se mě nedávno moje kamarádka, kterou jsme se už dlouho neviděly a náhodou se potkaly uprostřed Prahy. Já? Já se stříhám sama... odvětila jsem nechápavě, protože mně to přijde tak normální, jako že si každé ráno dávám kafe. Koukala na mě nevěřícně a nechápavě. A já na ni. Uvědomila jsem si, jak jedeme všichni v zajetých kolejích toho, co je normální, co se jaksi hodí a co nehodí a co bychom měly dělat, abychom byly ve společnosti přijímané jako dobré Přičemž dobré, znamená, aby nás lidi měli rádi.

30.10.2014 v 11:59 | Karma: 38,64 | Přečteno: 4498x | Diskuse| Ostatní

Táňa Havlíčková

Buď více ženská!!!

Tuhle laskavě znějící radu slyšela zajisté mnohá z nás. Jako “dobře míněnou” radu, která nám ženám, které nenosíme šaty, lodičky a kabelky do ruky, které se v šatech cítíme jako v cizí kůži a které se přesto snaží vypadat tak, jak si tato společnost představuje pravou ženu - nasoukají sem tam do nějakého modelu a vydrží v něm jen proto, že by měly přece vypadat více žensky. Jste tedy tou pravou ženou jenom v případě, že nosíte šaty nebo sukně a chodíte pravidelně na manikúru a ke kadeřnici? A co vy, které nosíte džíny, tenisky nebo mokasínky a stahujete si vlasy do gumičky a cítíte se tak pohodlně a dobře???? To jakože nejste tou opravdovou ženou???

30.10.2014 v 9:03 | Karma: 11,34 | Přečteno: 2428x | Diskuse| Ostatní

Táňa Havlíčková

Nebezpečné textilní materiály

Textilní materiály, z kterých jsou vyrobeny oděvy v těch tzv. módních značkách ( já tomu tedy značky neříkám ani omylem), jsou ve stech procentech vyrobeny z odpadu, který se máčí a louhuje a upravuje v takových chemických roztocích, že by se vám z toho udělalo šoufl na pěkně dlouhou dobu.

5.4.2013 v 10:38 | Karma: 23,29 | Přečteno: 2031x | Diskuse| Ostatní

Táňa Havlíčková

Nemáš práci? Tak skoč z mostu....

Včera se ke mně dostal zajímavý článek - příběh zoufalého mladého muže ze Severní Moravy, který už celé čtyři roky po vyučení hledá práci.Když pohlédneme každý z nás na svou myšlenkovou reakci – bude s největší pravděpodobností: no jo, kdoví co je to zač, určitě je to nějaký flákač, kterému se nechce pracovat a chce se zviditelnit... Možná je před touto reakcí ještě jedna, ta, která vám říká, že se tady děje něco nespravedlivého, že to asi nebude příběh osobního selhání jednotlivce, ale dlouhý příběh selhání společenského systému.

11.3.2013 v 12:11 | Karma: 23,32 | Přečteno: 2310x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Řekni, kde ti muži z Gazy jsou. Otazníky ohledně obětí: násobně více dětí a žen

19. května 2024

Premium V Gaze je problém, na který upozorňovala už Marlene Dietrichová. Teď si s ní notují demografové a...

Češi umějí vyrobit řadu vojenských dronů. Ale armáda o ně nestojí

19. května 2024

Premium Letecká výroba byla v České republice vždy na špičkové úrovni. Menší dopravní letouny, ultralighty,...

Gruzínská prezidentka vetovala „ruský“ zákon. Jde do boje s vládou

18. května 2024  16:55,  aktualizováno  22:06

Gruzínská prezidentka Salome Zurabišviliová podle tiskových agentur vetovala kontroverzní zákon o...

Izraelský válečný kabinet se bortí. Ganc označil Netanjahuovy plány za fanatické

18. května 2024  20:36,  aktualizováno  21:41

Člen izraelského válečného kabinetu Benny Ganc v sobotu řekl, že jeho strana přestane podporovat...

  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4869x
Byla jsem dlouho módní návrhářkou, než mi došlo, že je mi móda naprosto lhostejná, že mě baví jen v souvislosti s tím, co člověk pomocí svého oblečení a doplňků o sobě sděluje. Začala jsem pracovat jako poradkyně stylu a moje téma je Oblékám svou duši. Napsala jsem eBook 8 KLÍČŮ K VAŠÍ DUŠI, je o tom, jak najít sama sebe v záplavě stylů a falešných programů z okolí. Stala jsem se poradcem osobního stylu a učitelem toho, jak vynést skryté informace z nevědomí do vědomí - paradoxně přes, pro někoho tak nepodstatnou součást našeho vnějšího projevu, jako je OBLEČENÍ :). Podívejte se na moje webové stránky  www.tanahavlickova.cz, www.modaaduse.cz