Už zase volíme „Karla“

aneb Karel  Schwarzenberg opět kandiduje – tedy podle „hlášek“ TOP09 v Praze. Předvolební kampani nelze uniknout (snad ji aspoň přežijeme). 

Vidíte ji všude a odevšad. S tím bych se možná i smířila, pokud bych nebyla nucena obcházet na chodnících megastojany s nadživotní  velikosti  Hudečka,  nebo číst že „Tady volíme Karla“.

Konkrétně na Praze 5 by mě zajímalo, co zmíněný Karel pro tuto část Prahy udělal.  Jaký je jeho volební program do dalšího období v komunální politice a hlavně kolikrát se zúčastnil zasedání a navrhnul  řešení problémů, kterých je zde dost a dost.

Nevím zda TOP09 dochází invence, nebo si myslí,  že vyčpělý „vtip“ bude stále vtipem a přitáhne voliče.

Nicméně

- hesla hloupá

- stojany překážející

- většina skutků, které předvedli lidé z TOP09 nejen na Magistrátu Prahy ale i Prahy 5 pod hlavičkou stranickou ale i „nezávislou“ jsou často k pláči a stojí nás víc než bychom si přáli.

Pokud byste se podívali blíže, mnoho zastupitelů na Praze 5 původem za TOP09 už dávno vyměnilo „Karla“ za „nezávislost“.

Karel je zřejmě věčný a hlavně vděčný objekt pro přitáhnutí voliče. I když,  Lenin byl taky věčný a kde je mu konec …

 

 

 

PS: Hudeček nám prý vrací Prahu. Tak děkujeme a klíče hoďte do schránky!

 

Pozn. Autorka blogu není členem ani podporovatelem žádné politické strany. Její názory jsou vyjádřením voliče, kterému není jedno v jaké zemi a městě žije.

Autor: Nikol Syrovátková | čtvrtek 18.9.2014 14:20 | karma článku: 47,27 | přečteno: 22995x
  • Další články autora

Nikol Syrovátková

Plnit si sny – New York

11.2.2019 v 7:30 | Karma: 22,52