Jsem divoženka. Feministická!

Milí muži,  pokud si myslíte, že je žena pouze nástrojem na výrobu dětí, udržování domácnosti a ohně v domácím krbu, prosím nečtěte. Hrozí vám újma na duševním zdraví. Ostatním je vstup povolen na vlastní nebezpečí.

Zní vám to jednostranně? Správně. Je to jednostranné. Ale jak jinak reagovat na to, když muži stejným stylem diskutují u článků na OnaDnes.

Muži a ženy by měli být partneři, spoluhráči, přátelé jak doma tak venku (doplňte si dle vlastního gusta). Toto je teorie, praxe je jiná i když výjimky potvrzují pravidlo.

Pánové (ti na internetu a možná i v hospůdkách, když je svolá reklama na to "pravé hořké“ chlapské pití) jsou velkými siláky a vždy vědí jak to opravdu je.

Tak např. za rozvod mohou obě strany „manželka a tchýně“. To mi připadá vtipné, protože  občas to je také „manžel a tchýně“.

Případně „… mám pocit že existují jen sebevědomé úspěšné dámy co vědí co od života chtějí ... Nějak mi to ale falíruje. V reálu moc dokonalých žen neznám, ale se zvyšujícím věkem znám hodně pipek které prostě mají dojem, že jsou samy dokonalé a zaslouží si minimálně prince.... Takže kdo z nás s nevidí do ůst a kdo z nás blbne milé dámy ... Trocha tolerance a takové té lidské pokory by neškodila, nejen kolem vaší ... se točí zeměkoule ... „  (převzato autenticky z diskuze).

Jistě, kolik však existuje dokonalých mužů? Vlastně každý druhý, každý první jsou ještě „dokonalejší“ tudíž do kategorie druhých nepatří. A všichni si zaslouží dokonalé princezny.

Muže  (podle nich) vždy přitahují POUZE inteligentní, soběstačné, rozumné ženy a ne pipka bez „mozku“ dívající se jen na jejich zlaté platební karty a auta rovnající se ceně desetiletého platu OO (obyčejného občana).  A oni jsou vždy dokonalými jedinci pro život.

A tak milí muži a ženy, asi bychom se neměli brát tak vážně. Když máme problém, tak co to říct nahlas a ne potom brečet že „on, ona“ to nechápou, protože neumí číst vaše myšlenky.

Za problémy obvykle mohou vždy dva „ON a ONA“ a jen naše ego si to není ochotno připustit.

 

Hezký den

Nikol

 

PS: Ještě jsem zapomněla na muže „každý tisící“. Ti jsou skutečnými partnery, manžely, kamarády a berou ženu jako životního spoluhráče, i když to občas se nějaký ten spor samozřejmě vyskyne.  Díky za ten vzácný tísící kus muže :)

p>

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Nikol Syrovátková | pátek 19.4.2013 14:28 | karma článku: 12,65 | přečteno: 965x
  • Další články autora

Nikol Syrovátková

Plnit si sny – New York

11.2.2019 v 7:30 | Karma: 22,52