Holka ber ho (3)

Asi začnu sbírat diamanty. Sami mi je chlapi nenabízejí. Ale ta otázka musí zaznít: „A klekl by jsi si přede mnou s diamatem v ruce?“ Tak to ale nezačíná, tak to končí.

Řekla jsem mu to zrovna: „Nehledám si manžela a děti nechci.“ Vůbec ho to nezajímalo. To, že možná nejsem volná ho zajímalo jenom tak trochu. Proč mi začal psát, vlastně ani nevím, když jsem se ho na to zeptala, spustil vodopád slov a nechtěl přestat. Hledá si prý lásku na celý život. Ale jak zjistil, že bych to měla být zase já, tak to nevím. Hledat si lásku, na tom není nic tak špatného. Ale nezadaní chlapci kolem třicítky se mi zdají tak trochu umanutí a vůbec se s tím nebabřou a dobrovolně mi to sdělí, že si hledají manželku, která se o ně bude starat a porodí jim nějaké ty tři děti. Jeden mi dokonce řekl, že si musí rychle najít manželku, dřív než bude pozdě.

Na tomto se mi ale líbilo, že mi zrovna řekl, že si nehledá otroka, jako chlapci z Česka. Protože cizinci při tom marném hledání lásky celoživotní nemají ve zvyku používat doložku: „Hlavně aby vařila.“ To je jedna sortička, říkám jim vyběhaní třicátníci. Užili si, život jim proplynul mezi prsty a teď se snaží urvat, co se dá. Ale ono se toho zase tak až moc urvat nedá a všechno co je k mání, už něčí jeho, nebo je to opotřebované. Potom je tady ta druhá skupina, které jde o sex především. A také se s tím nebabřou. Sdělují to na počkání.

Tak tohoto jsem zařadila do jedné té skupinky a on se z ní mervomocí snažil dostat. Dostával se z ní několik hodin tím svým vodopádem. Ale pointa tu není. Doteď nevím, do které té skupiny patří. Je to tak trochu nerozhodně.

Vůbec ho neznám. Řekl mi, že by si dle mého požadavku klekl a obstaral mi i ten diamantový prsten, na kterém trvám. Že se mu líbím je evidentní. Jak se ho ale teď zbavím nevím. On si myslí, že našel tu lásku, na celý život. Jak to poznal? Jde to zjistit za několik hodin hovoru, že je to ta pravá a že se jí vzdát nehodlá a nevzdá se jí a nevzdá? Může Vám někdo říct, aniž Vás zná, že jste jeho láska jediná, že jste to, co celý život hledal a že to tak cítí, že je to tak a ptát se, proč je zbytečné, protože na tu otázku se odpovědět nedá? Jenom proto, že má na ženské smůlu, tak se nalepí zrovna na jednu, kterou potkal a nechce ji vyměnit, slibuje jí něco, co se slíbit nedá? Celoživotní věrnost.

Nebyla to žádná vyjímka, byl to průměr. Průměrně 2 dny stačí takovému typu, aby Vám nabídl sňatek, i kdy to bylo v legraci, ta věta tam padla, večer už mi říkal, jak mě miluje a že mě nemůže přestat milovat. Tu průpovídku s krávama jsem mu řekla i tu story o svém ženichovi, co často používám, nezabralo nic. (Průpovídka s krávama: Cizinci, si myslí, že české holky jsou krávy, které si můžou koupit. Story o ženichovi: Vyprávím ji při rodiných slezinách, jak se odstěhuji do ciziny a provdám se za bohatého ženicha, rozhodně nebudu pracovat a budeme mít služebnictvo. Pokud budou všechny podmínky splněny, tak bych se možná obětovala a jedno to děcko mu porodila.) Obávám se, že mi v časech příštích bude někdo ležet na rohoži. Umí vařit, chce mi dělat snídaně, obědy, večeře, sdílet dobré i zlé. No nevyměnili byste ho za nějakého českého Frantu, co to všechno očekává od Vás?

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bohdana Synovcová | pátek 9.4.2010 10:03 | karma článku: 7,23 | přečteno: 1467x
  • Další články autora

Bohdana Synovcová

Dvě otázky

31.10.2017 v 16:10 | Karma: 7,86

Bohdana Synovcová

V pohodě? Rozhodně ne!

22.1.2017 v 18:32 | Karma: 15,49

Bohdana Synovcová

Kuchat či nekuchat

26.11.2016 v 1:51 | Karma: 11,97

Bohdana Synovcová

Nejlepší

29.10.2016 v 0:53 | Karma: 14,46