Kouření vadí. Chemtrails nevadí.

Jen někdo, kdo je  zcela odtržen od reality  si může myslet, že tatík s rodinou vyrazí v podvečer do restaurace "IV.cenové skupiny" s manželkou a dětmi na utopence. V našem parlamentu takových mudrců sedí 118  

Tak EET už prý zruinovalo 700 hospod. Moc jsem zvědavý na průzkum, kolik typicky českých hospůdek, zejména na menších městech a vesnicích, zlikviduje protikuřácký zákon v případě, že bude schválen senátem a podepsán prezidentem.

Vláda a parlament řekli kouření v hospodách své NE. Z těch, co hlasovali nikdo do takové hospody nikdy ani nepáchne. Ne z důvodu smradu z kouře, ale ze strachu !  A mnozí z hlasujících už zcela zapomněli, trávíce již dlouhá léta "v ponurém osvětlení gotického sálu", jak to v takových českých hospůdkách vůbec vypadá.

Čert vem svobodu volby, kdy každý má možnost jít s rodinou, sám  či s přáteli tam, kde se mu to líbí. Třeba proto, že se servíruje na porcelánu a se stříbrnými příbory, nebo naopak k umakartovému stolu s popelníkem, dřevěné židli a hospodskému v džínách a tričku.

"Děti mají rády kornouty se zmrzlinou, soudcové se na ně zlobili, zmrzlináře dětem zabili."

Jen vláda a parlament ví, samozřejmě lépe než my, co je pro nás dobré! Zvolil jsi si nás a my tě zastupujeme. A tak drž hubu a krok!  A plať daně, ať máme na to, si přidat dalších 7 tisíc měsíčně.

A tak se "musíš dívat, jak zakazují psát a zakazují zpívat" a teď i kouřit tam, kde se v Čechách kouřilo vždy. Ve jménu zdraví? Ne! Ve jménu nového řádu, do vlastních samolibých ulit zahleděných nadlidí. Nadlidí, kteří si vytvořili vlastní svět s gulášem se šesti, plzeňským a kremrolí, vše za 55 Kč. Nadlidí, kterým leží na srdci naše plíce a jejich možná újma v zakouřené hospodě, a na druhé straně na nás a naše děti bez sebemenší výčitky svědomí nechají sypat z letadel různá svinstva plná aluminia, baria a bůh ví čeho ještě. Stačí se podívat občas na oblohu.

Jsem již 6 let nekuřák. Raději však bude denně sedět v zakouřené hospodě a popíjet pivo s přáteli, když budu pak moci vyjít ven a vidět čisté nebe bez šachovnicových chemtrailových linií.

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Jindra Svojan | sobota 10.12.2016 11:03 | karma článku: 37,50 | přečteno: 1746x
  • Další články autora

Jindra Svojan

Chudáci děti

25.3.2021 v 11:57 | Karma: 8,07

Jindra Svojan

Máme svobodu.

18.12.2020 v 13:20 | Karma: 18,07

Jindra Svojan

Vraťte dětem sport!

30.11.2020 v 15:52 | Karma: 15,53

Jindra Svojan

Trenére, musíte …!

6.12.2018 v 11:04 | Karma: 21,04