Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Postřehy paní cestovatelky!

Tak jsem byla v New Yorku! Což znamená, že už jsem děsně zcestovalá, protože jsem byla taky v Drážďanech a Bratislavě. Mohu tak již konečně rozdávat cenné rady a vyjadřovat se ke všem tématům – od ekonomické situace v Bolívii až po pěstování hrachu v kraji Vysočina.

Sama na sobě cítím tu velikou změnu a taky odpovědnost za předávání mých zkušeností těm nezkušeným, co byli tak maximálně v Malackách nebo Dubrovníku. Cestování nebo život v zahraničí člověku nepochybně rozšiřuje obzory (bez legrace). Na některé jedince má však cizina téměř magické účinky – začnou vědět všechno!

Nedávno se tady na blogu jistý mladý muž vyjadřoval k postavám českých žen po třicítce, resp. psal o tlustých českých holkách. Jelikož hodně cestoval a žil nějakou dobu v cizině, tak má samozřejmě přehled jako hrom a co řekne, nad tím se jeden musí vážně zamyslet. I učinila jsem tak a zamyslela se nad jeho slovy a musím přiznat, že mě jeho článek hodně potěšil! Protože když mě někdo ještě nazve holkou, tak se tetelím blahem a jsem schopna i trochu povyskočit!

Jinak si ale moc vyskakovat nemůžu a na vyjádření ohledně šarmu českých mužů se bohužel nezmůžu. Ještě mám asi málo nacestováno.  Já jsem totiž žila doposud jen v zemích čtyřech (trochu podvádím a započítávám i mou vlast), což je dle mne dost malý vzorek. Navíc při cestování pořád čumím jen po památkách nebo zbožně na mého muže – ale polepším se! 

Zatím jsem si pouze všimla, že muži – a to napříč Evropou - s úderem třicítky začnou plešatět a fotrovatět. Ale pozor – ne všichni! Znám minimálně jednoho, který je stále krásný a pro mne bude fešák pořád (dokud nás smrt nebo rozvod nerozdělí).

Muži to mají celkově jednodušší, co se vzhledu týče, pokud se tedy drží dvou zlatých pravidel. To první zní, že pokud má muž víc vlasů na zádech než na hlavě, tak to prostě oholí všechno - nejlépe teda i ta záda, hlavně ale hlavu! Není nic horšího než přehazovačka! Žádný strach - muž, co ztratil vlasy, nemusí ztrácet naději! Pokud má charisma, tak je za vodou. A pokud má peníze, tak je za mořem! Druhé pravidlo zní, že by měl zvládat dýchat, když skotačí za (nebo se) svou o patnáct let mladší milenkou. Pokud to neudýchá, měl by se vrátit k manželce a nechat se vyšetřit a zhubnout.

To je zatím vše, co jsem zjistila. Musím prostě víc cestovat a čumět po chlapech – čistě z vědeckých účelů a pro blaho budoucích generací! Pak vám řeknu, v jaké zemi jsou nejhezčí kousky!

Každopádně téma ženské krásy už uzavřené mám - tam je to pro mne zcela jasné. Při těch mých cestách (a že jich bylo!) jsem zjistila, že mladé holky jsou většinou štíhlé a mají dlouhé vlasy. Takže mladé holky jsou prostě hezké a nevadí, že nemají třeba ještě styl nebo peníze. Jak jde čas, tak některé najdou svůj styl a vydělají peníze a zůstanou tak krásné, i když už nemusí být zas tak úplně štíhlé nebo mít zas tak úplně dlouhé vlasy.

Co se národností týče, tak já osobně již několik let bezvýhradně nesnáším Slovenky. Většina slovenských žen a dívek mají kukadla jak Bambi, nohy až ke krku a i ve třiceti se jím říká Gábika. Krásné ženy jsou ale taky třeba v Litvě nebo Portugalsku…když tak o tom přemýšlím, tak krásné holky byly taky v tom New Yorku…Pane Bože – jsou všude! Možná by můj muž měl přestat cestovat…Jeden zkušený a moudrý cestovatel v rodině nám bude bohatě stačit!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bára Susanszká | úterý 14.1.2014 11:40 | karma článku: 12,88 | přečteno: 843x
  • Další články autora

Bára Susanszká

Živé náhražky

Proč si vlastně lidé pořizují domácí mazlíčky? Proč investují tisíce do chlupatých stvoření, která ani slovem nepoděkují...? Proč raději nečtou nebo nepletou svetry?

25.2.2014 v 11:00 | Karma: 15,46 | Přečteno: 607x | Diskuse| Ostatní

Bára Susanszká

Státní laskominy

Tak jsem se dočetla, že do Čech se má vrátit porodné i na druhé dítě. Nadskočila jsem u počítače a zajásala. Hned jak porodné slavnostně projde státními branami, tak balíme kufry a stěhujeme se zpět do rodné vlasti!

3.2.2014 v 9:10 | Karma: 17,81 | Přečteno: 595x | Diskuse| Ostatní

Bára Susanszká

Být ženou je super…

Můj kamarád si přečetl nějaký můj výplod na blogu a řekl mi, že jsem děsně negativní a moc se soustředím na to, co máme my ženy v životě těžší...a taky že přeháním a vůbec, ať se zamyslím a zkusím najít taky nějaká ta plus.

27.1.2014 v 14:40 | Karma: 18,40 | Přečteno: 795x | Diskuse| Ostatní

Bára Susanszká

Cestou...

Do práce jezdím vlakem, pak taky chvíli veřejnou dopravou v Curychu. Až teprve nedávno jsem zaznamenala člověka s knihou. Vůbec mi to dřív nedošlo, ale rozdíl s Prahou tady skutečně je.

25.1.2014 v 18:35 | Karma: 9,90 | Přečteno: 417x | Diskuse| Ostatní

Bára Susanszká

Lékaři varují!

V České republice rapidně stoupá počet lidí, kteří nepoznají vtip, nadsázku nebo sarkasmus. Příčina zatím není známa! Může za to zvýšená konzumace gumových medvídků nebo časté sledování předpovědi počasí? Nevíme, čísla jsou však alarmující!

15.1.2014 v 12:00 | Karma: 26,61 | Přečteno: 1503x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

ANO chce odložit korespondenční volbu na dobu po volbách v příštím roce

9. května 2024  5:15,  aktualizováno  10.5 1:15

Poslanci se přeli o zavedení korespondenční volby pro české občany v zahraničí. Sněmovnu ve čtvrtek...

ANALÝZA: Putin zase budí přízrak atomovek. Co tím sleduje právě teď

10. května 2024

Premium Kreml s výslovným odvoláním na nedávné komentáře západních vůdců týkající se války na Ukrajině...

Operace Vrbětice: divné náhody a záhady. Jakou roli hrál majitel firmy

10. května 2024

Premium Třetí díl seriálu MF DNES popisuje podivné jednání šéfa firmy Imex Group, Petra Bernatíka, která...

Zavřené školy, letiště i banky. Argentinu zasáhla generální stávka

9. května 2024  22:28

Odbory v Argentině organizují generální stávku. Protestují proti úsporným opatřením a dalším...

Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA
Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA

HiPP rozšiřuje své portfolio kojeneckého mléka o nový typ obalu. Novinka přichází ve formě HiPP COMBIOTIK® v plechové dóze, 800 g, která nabízí...

  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1028x
Jsem dobře utajený optimista žijící ve Švýcarsku, který se snaží, aby ho život bavil, ale občas to není lehké. Mám dvě kočky, jednoho přítele a hodně nápadů - ti všichni se podílí na mém psaní.

Seznam rubrik