Vlastizrádce Korte (TOP09) nadělal Čechům na hlavy...a nic!

Po návratu z dovolené jsem listoval starými novinami. Co čekám od poslanců TOP09, je o mně dostatečně známo. Přesto mě to, co si Korte dovolil v rozhovoru pro magazín MF Dnes, neskutečně pobouřilo.

 

A ještě více mě rozhořčilo, že se to nevyvolalo žádný mediální poprask ani opovržení. Usoudil jsem, že jsme jediným státem na světě, kde si politici mohou dovolit vlastně cokoliv, dokonce i vůči existenci vlastního státu, aniž by na své jednání kdy doplatili. Nakonec Kalousek nám to předvádí už přes dvacet let a zatím ani posledních aféry mu nezabránily v pokračování devastace státu a jeho ekonomiky.

Ale vraťme se ke Kortemu. Přiznám se, že celý vícestránkový rozhovor jsem ani nečetl. Je vůbec na pováženou, jaké zájmy stály za tím, že mu druhý nejčtenější deník poskytl takový prostor.  Ale to, co jsem přečetl, by mělo stačit na okamžité vyloučení tohoto poslance z Poslanecké sněmovny parlamentu ČR, ne-li k jeho trestnímu stíhání.

Že se to obešlo bez jakéhokoliv mediálního poprasku, je výrazem skutečného zmaru (žádný komentář jsem nenašel ani na netu). On sám se na konci rozhovoru chlubil, že zatím nedostal ani po držce. Ne, že by nezasloužil, ale to by bylo zoufale málo už jen za to, co řekl.

Nebudu citovat doslova, nemám před sebou onen tištěný text. Ale Korte v něm prohlašuje, že Masaryk (TGM) se mýlil ve všem. Že Československo byl tragický omyl. A vůbec, že jsme měli zůstat součástí Římské říše národa německého.

Chápete to? Poslanec ČR nejen neuznává vlastní stát, v jehož parlamentu zasedá, ale zpochybňuje i existenci vlastního národa!!! Jak asi bude hlasovat? Je zcela vyloučeno, aby to bylo v zájmu České republiky.

Už chápete kroky TOP09 v tomto širším kontextu? Jde jen o to, naservírovat nás, pokud možno řádně zbídačené, abychom byli dostatečně povolní, na talíř Německu. Mezikrokem je současná EU.

To, co dělá ČSSD z blbosti a ODS z oportunismu a konjunkturalismu, dělá TOPP09 zcela plánovitě a cíleně. Nechávám na čtenářích, jak s tím koresponduje fakt, že k inkriminovanému rozhovoru doložil Korte fotografii v tričku propagujícím Schwarzenberga, který tlačí na integrační pilu natolik, že se otevřeně staví i proti slabému premiérovi.

V současné situaci bychom neměli podceňovat žádný takový kolaborantský projev. Už tak se na nás řítí hrozba katastrofy okradení českých střadatelů prostřednictvím „bankovní unie“, v níž české dcery zahraničních bank by přebíraly závazky za cizí dluhy, a hrozba „konventem“, který má na základě německo-francouzské dohody zcela rozvrátit zbytky české suverenity. Ale o tom někdy příště...

 

Autor: Dušan Streit | středa 29.8.2012 11:41 | karma článku: 39,63 | přečteno: 3411x