Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hodný člověk

30. 8. 2012 0:28
Pane Streite,

1. Za římské říše (národa Německého, chcete-li) národy, jak jim asi rozumíte Vy ani neexistovaly. 2. Dnešní nepřítel se nejmenuje Německo, nýbrž NWO - je pravda, že to zní skoro jako zkratka, ale nenechte se mýlit. 3. Úvahy o "nejdemokratičtějším státě" jsou směšné. Za 1. republiky byla záměrně diskriminována německá menšina (to jako Češi nechme stranou), ale zároveň byli političtí oponenti (R. Gajda) souzeni ve vykonstruovaných procesech, zatímco jiní (Štefánik) "záhadně" umírali. 4. Kde máte tu českou suverenitu? Krčí se mezi americkým radarem, ruským plynovodem, německou automobilkou a bruselským měšcem, není už vůbec vidět.

Jinými slovy, 1. republika měla svoje "mouchy", 2. byla znouzectnost, 3. byla komunistickým předpeklím, komunistická byla všichnivímejaká, polistopadová je směšná. Dokud si tohle nepřiznáme, nepohneme se. Korte nemůže za to, že se nám od roku 1918 moc nevedlo.

0 0
možnosti

weneto

30. 8. 2012 6:48
Re: Pane Streite,

Co se týče té stále opakované a dokola omílané "pravdy" o neexistenci národů a národního vědmomí ve středověku doporučuji četbu dobových kronik - např. tak řečeného Dalimila přepis je všude k dostání, pak doporučuji některé listy Přemysla Otakara II. či husitskou dobu.

Já opravdu netuším kdy někdo přišel s verzí, že si středověký člověk nevšiml, že on mluví česky a soused německy, jistě považovali se za podané stejného krále a obyvatele území, nicméně národní povědomí existovalo jak se člověk může ostatně dočíst

1 0
možnosti

Stará kára

29. 8. 2012 18:03
Největší fór:

"Vyloučení poslance z Parlamentu ČR".   Jak se to dělá, pane Streite?

PS: Také píšete jednu volovinu za druhou a já proto ještě neusuzuji na záměry skupin, do kterých patříte.

10 0
možnosti

Streit

29. 8. 2012 19:40
Re: Největší fór:

No, tak v Kosovu, kterému politici TOP09 tolik nahrávají, by člen tamního parlamentu, jenž by prohlašoval, že se měla zachovat Jugoslávie a že Kosovo nemělo nikdy vzniknout, tak ten by skončil jako zásobárna orgánů. I tak se "vylučuje" z parlamentu. :-P

3 0
možnosti

sfs

29. 8. 2012 17:50
Kde ty české lesy jsou...

Off topic, ale že se to mocenské převzetí policie povedlo? Sice s Röhmem zatočili trochu razantněji, ale ještě nekončí volební období, třeba se suchý hadr ještě pochlapí.

0 0
možnosti

Mahon Point

29. 8. 2012 15:02
Souhlasim s poslancem Korte !!!

Clanek v priloze Dnes jsem cetl a byl jsem velmi prekvapen, ze se nekdo odvazil rici nahou pravdu naplno. Masaryk a spol, byl pohromou pro celou Evropu vydatne podporovan americkou levici v cele s Willsonem, ktery byl zoufalym nevzdelancem.  Jejich usili skoncilo 2 svet. valkou s tim, ze nektere veci nejsou doreseny dodnes. Napr. jizni tyrolsko, balkan atd atd. I ja si myslim, ze ceskoslovensko nikdy nemelo vzniknout a osobne bych nemel zadny problem s obcanstvim Rakouska-Uherska nebo Nemecka.

3 0
možnosti

weneto

29. 8. 2012 15:16
Re: Souhlasim s poslancem Korte !!!

Tak proč to německé občanství nemáte nikdo Vám přeci nebrání?

Jinak mi prosím vysvětlete proč by zachování RU mělo zabránit 2. světové válce, jako historik sice nemám příliš rád kdyby, ale na druhou stranu mě tato teze tesknitelů po vládě v Rakousku a Maďarsku vždy velmi zajímala?

Předpokládám, že císař Karel, by se po nástupu Hitlera, okamžitě spojil s Francií a vyrazil do samostatného útoku na Německo za podpory všech svých germánských poddaných.

Každopádně mi to prosím vysvětlete?

8 0
možnosti

Ghost Dog

29. 8. 2012 14:08
karma jako vždy :-)

.. bulvární plátky nečtu, tím pádem ani nekupuji, škoda peněz za nekvalitní papír s nekvalitním tiskem a nekvalitním obsahem .. takže vám budu jen věřit (jako vždy :-)) ..

.. možná přijde čas, že čeští vlastenci budou chtít zase obnovit českou státnost, kterou prounijní síly prodaly, jak Jidáš Krista (i když na to mám jiný názor, ale jen pro pochopení neznalých) ..

.. a ano, máte pravdu, to co se děje okolo Řecka, kdy mu je bráněno z opuštění Eura (stenými eurohujery, tentokrát z vlastních řad), kdy frantík Hollande nařizuje Řecku zůstat v krachující eurozoně, kdy Merkel už neví co se vlastně děje .. tak stejně tak dopadneme i my, pokud se podvolíme eurodiktátu Deutschefrancské říše ..

.. vítejte zpět z dovolené, mně jste tu chyběl R^ ...

4 0
možnosti

Streit

29. 8. 2012 14:39
Re: karma jako vždy :-)

Ten bulvární plátek byl zakoupen firemně :-)

Korte se nakonec chlubí zde:

http://www.top09.cz/co-delame/medialni-vystupy/korte-po-drzce-jsem-jeste-nedostal-10663.html

Toho Jidáše si pamatuji ;-)

Nás se týkají německá chapadla té D-F říše ;-( A děkuji za přivítání. R^

0 0
možnosti

petrajana

29. 8. 2012 13:50
Případ Korte jen ukazuje proč

a pro koho TOP navrhuje církevní restituce.!!

4 0
možnosti

Xenofon Žabža

29. 8. 2012 13:27
pane Streite, dnes Kubice odvolal Lessyho,

vašeho velkého oblíbence a vy tu píšete o Kortem ... Já TOP09 také nemusím, ale u vás už je to přímo obsese ... čekal bych článek na téma   "Nečas-Kalousek-Kubice-Lessy-..."   kde se vám otevírá přímo supertéma a vy o Kortem ...

5 0
možnosti

Streit

29. 8. 2012 13:35
Re: pane Streite, dnes Kubice odvolal Lessyho,

Kauza Lessy vypukla až po napsání tohoto článku.

Lessyho jistě bránit budu.

A s tou linií máte pravdu, jen Kalouska bych dal na první místo.

http://streit.blog.idnes.cz/c/279291/Jestli-vyhraje-gauner-nad-poldou-je-po-demokracii-Branme-Lessyho.html

0 0
možnosti

Tonda Brno

29. 8. 2012 13:22
Pane Streite

patrně vá zcela uniká rozdíl mezi vlastním názorem a vlastizradou.

13 0
možnosti

Streit

29. 8. 2012 14:31
Re: Pane Streite

Nemluvíme o názoru, ale o existenci vlastního státu, jehož je Korte poslancem :-/Rv

4 0
možnosti

Petr z Bologni II.

29. 8. 2012 13:13
...

Vyborny clanek! Karma! A tem dusevne spozdilym chudakum, co zde volaji po pripojeni k Nemecku ci oplakavaji Rakousko-Uhersko bych i pral brzske splneni jejich vlhkych snu - aby si do sytosti uzili postaveni obcanu ne druhe nebo treti, ale ctvrte kategorie. Jenze to odnesou zase i ti nevinni...

4 0
možnosti

Streit

29. 8. 2012 13:14
Re: ...

Dík R^

0 0
možnosti

Streit

29. 8. 2012 13:06
Tak pozor!

Nemá cenu jednotlivě reagovat na příspěvky vlastizrádců nebo obětí sebemrskačského havloidního čecháčkovství. Takže pro všechny takové: (1) Nejsme součástí národa německého. (2) Československo bylo nejdemokratičtějším a nejlépe se rozvíjejícím meziválečným státem. (3) Nostalgie po R-U je masochistickou nostalgií po osudu služek a kočích. (4) Připisování 2. svět. války na vrub ČSR a ne na vrub velkoněmeckých ambicí by mělo být trestné. (5) Žádný stát nedovoluje takto prznit vlastní historii zevnitř a tyto lidi pouštět do vrcholné politiky. (6) Dnešní náš marasmus zavinilo Německo. Bez něj by nebylo ani nadvlády SSSR. (7) Sjednocené Německo zase začíná vztahovat pařáty po celé Evropě. Zavinil to komunista Gorbačov.

[>-]

4 0
možnosti

Petr z Bologni II.

29. 8. 2012 13:14
Re: Tak pozor!

Presne!R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...