Úplně normální ženy, normální bankéři a politici-prostě prostitutky

Dominique Strauss-Kahn (DSK), bývalý šéf Mezinárodního měnového fondu (MMF) a dříve uvažovaný Sarkozyho soupeř na funkci prezidenta byl po své aféře se znásilněním opět zatčen a poslán do vazby za podezření z kuplířství.

Řecký ministr financí Evangelos Venizelos nouzí zjevně netrpí

 

Kdyby nestál v cestě Sarkozymu, zůstal by dodnes v čele jedné z nejmocnějších finančních institucí a ani o žádných sexuálních aférách by nebylo slechu dechu.

DSK měl těžit z vývozu prostitutek z Francie do Spojených států prostřednictvím zločinecké sítě Lillois. Ten člověk mě nezajímá, i když je třeba připomenout, že byl dlouholetým šéfem té bezúhonné a nanejvýš důvěryhodné finanční organizace, které musí naše ČNB poslat 38 miliard korun.

Ale mou pozornost upoutala obhajoba jeho advokáta, který zhruba sdělil: „Jak už to při takových večírcích bývá, nebyli tam všichni nezbytně oblečeni a tak nelze odlišit normální nahou ženu od nahé prostitutky“. Panenko skákavá! No jistě. V takových kruzích je zcela běžné, že se v hotelu pohybují normální nahé ženy a nikdo si nepomyslí, že to je kurva.

To je třeba zdůraznit, aby bylo jasné, na čí hrátky se skládáme, aby prostřednictvím záchranných balíčků, eurovalů a mezinárodních půjček proudily naše daně za účelem zbídačení celých národů. Že to jsou momentálně Řekové, není podstatné. Stojíme ve frontě jako ovce na ostříhání.

Že to není žádný mimořádný exces, to si můžeme dokladovat na Bunga Bunga orgiích bývalého italského premiéra Berlusconiho. Fotomodel Topolánek by mohl vyprávět. Zatímco Berlusconi nevěděl, co s roupama, Itálie se zadlužovala až na dřeň. Ještěže je v rukou podobně disponovaných bankéřů. Oni už najdou tunel od občanů přes záchranné balíčky až k těm prostitutkám.

Ještě se musím vrátit k tomu nebohému Řecku. Obyčejní Řekové budou mít o to větší smůlu, oč více si bude mesaliance politiků a bankéřů libovat, kterak zachránili nejen Řecko, ale i celou Evropu. Přitom zachránili jen nezodpovědné banky a potažmo bankéře. A kolem nich krouží prostitutky politické i skutečné. Na ně bude, kdyby na chleba nebylo.

Mě iritují zaslepení omezenci, kteří nevidí problém v prostituujících politicích a nezodpovědných bankéřích, ale v rozmařilosti Řeků. Oni jsou tak „rozmařilí“, že jich už čtvrtina nepracuje. A mladá generace je ještě „rozmařilejší“, ta už nemá práci z poloviny.

Bankéři mezi večírky jen tak lehkovážně půjčovali cizí peníze a věděli, že jim se nic nemůže stát. Říká se tomu too big to fail. A i kdyby banky padly, odčerpané zisky a vyplacené nemravné apanáže jim zůstanou, zatímco ztráty vezme prostřednictvím prostituujících politiků na svá bedra stát, ovšem na účet daňových poplatníků. Kdyby akcionáři věděli, že přijdou o všechno a manažéři, že půjdou v případě pádu banky sedět, chovali by se jinak. I ten sexuální apetit by drželi na uzdě.

V iDnes jsem si přečetl, jaké zadlužení tito lumeni naplánovali Řecku do roku 2020. Vždyť ti fanfaróni dohlédnou tak nanejvýš k dalšímu večírku z veřejných zdrojů. A teď se podívejte na fotku toho euroservilního řeckého ministra financí. Nevypadá, že by trpěl nouzí. Jak dlouho myslíte, že to řecká ulice bude snášet?

Někdo z lidí dělá lůzu. Když si to Řekové půjdou vyřídit s tou nenažranou sebrankou, vezmou to na sebe i za nás.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dušan Streit | úterý 21.2.2012 14:41 | karma článku: 37,60 | přečteno: 2745x