Tři Kaddáfího vnoučata narušila bezletovou zónu

Vrahové s bílými límečky ukázali pravou tvář. Mají mandát OSN na zajištění bezletové zóny k ochraně libyjských civilistů. Dnes dávají nepokrytě najevo, že chtějí odstranit (čtěte zabít) Kaddáfiho - s nímž se mimochodem mnozí ještě nedávno paktovali - bez ohledu na jakékoliv civilní oběti.

 

Salámovou metodou z nás dělají hlupáky. Stejná proradnost se ukázala při tažení proti Saddámovi Husajnovi. I výsledek bude stejný – rozsévání smrti a nenávisti, aniž by nastala jakákoliv vyhlídka na zlepšení poměrů. Vraždění zůstane jediným „úspěchem“.

Nechci se opakovat, proto připomínám svůj článek „Bunga Bunga války, humanitární bombardování a napoleonské komplexy“. Berlusconi je možná nejlepším představitelem té dekadentní proradnosti a Sarkozy zase ukázkou, jak může být zakompexovaný mužíček nebezpečný. Advokáta těmto militantním šílencům dělají lidé, které u nás reprezentuje třeba Václav Havel, humanitární bombarďák a prznitel pravdy a lásky.

Tak teď padl za oběť těmto zločincům mezinárodního formátu nejen druhý Kaddáfího syn, ale i tři jeho vnoučata. Ty děti asi ohrožovaly libyjské civilisty... Tak to dopadá, když místo o lidech se farizejsky hovoří o vedlejších škodách. Politici bez svědomí si hrají na Boha a generálové na jeho vykonavatele. Mně to ovšem čpí sírou, kouřem a čertovinou.

Kaddáfí je lump. Ale podívejte se na kreatury, které střelbou do vzduchu slaví smrt obětí této agrese. Je mi špatně. S čím si to zadává naše civilizace? Není se co divit, když politika je pro zločince zárukou beztrestnosti...

Stále vám ještě připadá, že největší špína v politice je u nás? Stále ještě čekáme, že nás spasí někdo zvenčí? Vždyť v tomto srovnání jsou ty domácí neřády vlastně jen takové neškodné provinční poklesky...

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dušan Streit | pondělí 2.5.2011 10:05 | karma článku: 38,36 | přečteno: 3597x