Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rafles

4. 5. 2011 10:36
Romiiik11 to napsal dobře.

Je to jasná a opodstatněná odpověď těm, kteří tak zbožňují pravicového extremistu Streita. Jestli Streit nazývá Havla humanitárním bombarďákem, pro něj se hodí označení pseudohumanitární bombarďák. V jeho článku je řada věcných nesmyslů, namátkou uvádím poslední větu úvodního odstavce o civilních obětech. Dalším nesmyslem je věta "Vraždění zůstane jediným „úspěchem“.". Nevím, odkud to pan Streit bere, ale vypadá to na účelovou rétoriku. Ať už je exprezident Havel jakýkoliv, označení "prznitel pravdy a lásky" je nehoráznost a svědčí o prapodivném charakteru a povaze autora článku a neúnavného blogisty. O dalších nenávistných blebtech předmětného článku raději pomlčím.

0 0
možnosti
B

Brutvann

2. 5. 2011 22:39
Naprostý souhlas - jako vždy !

Údajné obavy o  život civilistů vedou   NATO k zabíjení civilistů........ Teď  by bylo na místě bombardovat Paříž a  Londýn - tam jsou ti zločinci, co zabíjejí děti v Libyi.[>-]

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 5. 2011 8:46
Re: Naprostý souhlas - jako vždy !

Dík R^

0 0
možnosti
RP

Romiiik11

2. 5. 2011 22:19
Až vymyslíte jak vést válku bez civilních obětí, jsem si

jist, že ji spojenci takto povedou. Do té doby se holt budete muset smířit, že ve válce umírají i civilisté. Vnoučata žádnou bezletovou zónu samozřejmě nenarušila, ale spojenci taky neútočili na ně. Víte, nám se tu strašně hezky kecá o humanismu, protože nám stačilo zacinkat klíčema a bylo hotovo. Jenomže tady se bavíme o trošku jiné situaci a já si sakra dobře pamatuji, jak se s ustavením zmíněné bezletové zóny váhalo a jak všichni humanisti nadávali a poukazovali na nečinnost. Dnes Vám tedy karmu nedám. Kaddáfí je zmetek, který má být zlikvidován a pokud jde o USA (které tady spousta lidí zřejmě nemůže vystát), jsem opravdu rád, že to není národ přizdisráčů a hospodských bojovníků, jako jsme my. Už jenom kvůli 2. světové válce.  

0 0
možnosti
K

kaktusak

3. 5. 2011 1:57
Re: Až vymyslíte jak vést válku bez civilních obětí, jsem si

To je jednoduché. Nevést tu válku vůbec. Srovnání s druhou světovou je úplně mimo, Kaddáfí nemůže žádnou jinou zemi ihrozit, ani kdyby chtěl. A on zatím jen chtěl prodávat ropu, o to taky jde.

0 0
možnosti
Š

Šach.mat

2. 5. 2011 21:05
opět perfektní

;-)R^

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 5. 2011 9:02
Re: opět perfektní

Dík R^

0 0
možnosti
RS

Rostislav S.

2. 5. 2011 20:06
Díky

Pane Streite, souhlas, karma a velké díky ... člověku je totiž hned lépe, když není se svým názorem osamocen a když vidí, že odvaha napsat svůj názor, který jde proti propagandě, ještě nevymřela. R^

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 5. 2011 20:51
Re: Díky

Taky mě těší, když je nás víc. :-) Dík R^

0 0
možnosti

jrc

2. 5. 2011 18:58
Karma 2 x podtržená !!!!!

Třetí přímý útok na Kaddafího.

Umírají civilisté a dokonce děti!;-€

Lži se hrnou od politiků z USA, Francie, Britanie a Itálie;-O

Mrtvé děti oslavují povstalci v Benghází střelbou do vzduchu!!

Prokletá a špinavá politika. Udupaná a zdevastovaná demokracie!EU

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 5. 2011 19:28
Re: Karma 2 x podtržená !!!!!

Děkuji ta karmu i příspěvek R^

0 0
možnosti
PPM

prasivy pes Muki

2. 5. 2011 17:33
Kazdy kdo nesouhlasi s falesnou politikou Zapadu

je komunista a rusofil.Je to opravdu trapne,tenhle argument a jeste kdyz ho vznesou takovy dusevni mrzaci, jako je spinoza a captain cook.Rv

Streit R^

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 5. 2011 17:43
Re: Kazdy kdo nesouhlasi s falesnou politikou Zapadu

Dík R^

0 0
možnosti
C

carolusI

2. 5. 2011 17:17
Púvodně jsem chtěl

svuj nesouhlas vyjádřit ostřeji. Ale jelikož většinou píšete rozumně, budu mírnější.

Kadáfí prohlásil, že o své koryto bude bojovat. Že v každé válce umírají neviní, mu vůbec nevadilo. Že tak ohrozí i svou rodinu asi také ne. Kolik pro média bezejmených pobili jeho vojáci zatím nevíme. A budou to asi ošklivá čísla. Když se začne střílet, je na nějakou  pseudohumanitu pozdě. A jestli to zabíjení může zastavit jen Kadáfího smrt, tak už ať si ho čert vezme. A je mi jedno, jestli ho zabijí povstalci, nebo letadla NATO.

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 5. 2011 17:43
Re: Púvodně jsem chtěl

Ale kdo je agresor, to si ujasněte.

Do vnitřních bojů lumpa proti lumpům v Libyi NATU nic není.

0 0
možnosti
V

Viki007

2. 5. 2011 15:02
Zdravím, pane Streite,

to je smutný, když konzervativní pravičák musí nakonec psát takové články. Jestli ona pravice či levice vůbec existují ... není to spíš šidítko pro tu obrovskou masu nevzdělanců, co si nechají nakukat kdejakou hloupost?

Mmch, četl jste už ten nejnovějšího výplod našeho GeN? Je to něco opravdu pravicového, cosi o flákačích a nefachčencích, kteří mají jen nataženou ruku. Trochu jste mi tam scházel (tak, chápu, nemáte se rádi), mohl jste si tam tentokrát přidat trochu do mlýna :-P.

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 5. 2011 15:07
Re: Zdravím, pane Streite,

Právě o limitech dnešní "pravice" přemýšlím a mám rozepsaný článek. Máte pravdu, to, že se někdo prohlásí za pravičáka, nemusí znamenat, že to není lump. Ta dělicí čára vede jinde.

GeoNa se štítím, tak už k němu nelezu. Takypravičák...Rv

0 0
možnosti
OU

2. 5. 2011 14:56
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MM

captain cook

2. 5. 2011 15:04
Re: streit věren své angažovanosti v mírovém hnutí

on ma hlavu zaborenou smerem na vychod a tak hluboko, ze tam ani slunce nesviti. Jak jen muzes za takovych okolnosti od nej ocekavat, ze se bude na neco divat vyvazene, nerku-li ferove? Vzdyt je to bemezne levicactvi jedine k smichu...i tem prislovecnym kralikum.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...