Prasečí chřipka? Státní zástupci, konejte!

O prasečí chřipce jsem psal už dvakrát. Samozřejmě jsem měl pravdu. Ale situace se ukázala být ještě horší.

Naposled jsem argumentoval nedávno v tomto článku: http://streit.blog.idnes.cz/c/118215/Nevim-proc-by-nemeli-nemocni-s-praseci-chripkou-umirat.html. Jasné mi to bylo už před půl rokem: http://streit.blog.idnes.cz/c/93924/Dr-Rath-ma-recht.html.

Mnohými jsem byl napadán. Stačilo však neuvažovat stádně a dát si dvě a dvě dohromady. Bohužel, „ustrašené ovce" mají v naší společnosti stále navrch a budou nadbíhat „starostlivým vlkům": http://streit.blog.idnes.cz/c/116792/Rok-2009-dovrsen-Era-ustrasenych-ovci-a-vlku-ochrancu.html.

A už je to venku. Wolfgang Wodarg, šéf zdravotní sekce Rady Evropy prohlásil, že prasečí chřipka je jednoznačným podvodem století. Důkazů je prý mnoho. Jen ve Velké Británii tamní vláda připravila krizový plán, počítající se zhruba 65 000 zemřelých, přitom současných obětí je pouze něco přes 250. A podobně je to i v jiných vyspělých státech, které na základě falešného vyhlášení pandemie Zdravotnickou organizací OSN (WHO) nakoupily očkovací vakcíny, které, jak je teď již jasné, skončí ve velké míře nevyužité.

Za vším stojí farmaceutické firmy, které se chtěly svézt na vlně strachu, kterou vyhlášení pandemie vyvolalo. Společnosti vyrábějící léky a vakcíny totiž díky tomu vydělaly obrovské částky. Navíc se proti relativně neškodné chřipce nechaly zbytečně naočkovat milióny lidí, jak uvedl Wodarg pro francouzský list L´Humanité.

Zbývá otázka, kde celou tu dobu onen euroúředník byl. I u nás bylo plno přičinlivých alarmistů, kteří kampaň přiživovali.  Dokonce v době, kdy nyní v celé Evropě chřipková epidemie polevuje, rychle byl novinářům předhozen balíček 11 zemřelých, údajně na prasečí chřipku. Tato chřipka je asi stejný zabiják jako spánek, v němž zemře také denně několik lidí. Kdo to s námi hraje tu falešnou hru ve prospěch např. firmy Novartis?

A to ještě není všechno! Úplným skandálem je, že výše uvedená firma pod záminkou časové naléhavosti pracovala s rychle se množícími rakovinnými buňkami, což podle Wodarga může kvůli zbytkům kontaminovaných bílkovin vyvolat u očkovaných nádor. A světe div se, nikdo kromě dnešního Práva tuto část rozhovoru nezveřejnil ani necitoval. Dodatečně to opravňuje nedůvěru všech lékařů, kteří se odmítli očkovat. Byli ovšem i jejich kolegové, kteří šířili poplašné správy a zveličovali následky nemoci, zejména nelogicky na mladé lidi. A je mezi nimi i naše vrchní sestra v pozici ministryně zdravotnictví.

Trestní oznámení podávat sice nebudu, protože si myslím, že státní zastupitelství má konat třeba na základě informací z veřejných zdrojů. A já jsem tímto svou povinnost občana, který si nechce nechávat kálet na hlavu, splnil. Očkovat jsem sice nenechal ani svého syna, který v inkriminované době prodělal chřipku (nevím ani, zda prasečí), přičemž to vyřešil Acylpyrin, ale všechny nás tato kampaň stála zbytečné peníze. A to v době krize a při stavu naší pokladny je trestuhodné! A na hazard se zdravím důvěřivých už nemám slov.

Ještě bych chtěl poukázat na analogii, aby lidé kriticky přemýšleli, jak to je s úmysly všech alarmistů: od těch klimatických až k těm teroristickým. I tam jsem přesvědčen, že se vyrábějí falešné argumenty a některé „útoky" se přímo provokují za obdobným účelem: peníze a moc. Vše to jde na úkor našich svobod, důstojnosti a životní úrovně.

 

Autor: Dušan Streit | čtvrtek 14.1.2010 11:12 | karma článku: 38,80 | přečteno: 3431x