Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Profík

15. 1. 2010 0:09
Řiťolezecká TV Nova

Chci jen připomenout, jak hystericky se v této souvislosti zachovala TV Nova, která vyhodila svého reportéra, který si dovolil z tohoto "smrtelně vážného" tématu dělat legraci: http://zpravy.idnes.cz/televize-nova-propustila-reportera-za-chrochtani-na-blogu-pao-/media.asp?c=A090504_165525_media_pei

0 0
možnosti
V

VašekIV

14. 1. 2010 21:21
Pane Streite,

Tentokrát to není KHB, ale KČ. : Vrabec - Víte, to se musí hodně čimčarovat, aby se udělalo jaro. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
DS

Streit

14. 1. 2010 21:54
Re: Pane Streite,

?Potřebuji překlad, asi jsem natvrdlý.

0 0
možnosti
C

coj@nato

14. 1. 2010 15:55
No, pravdu sice vždycky nemáte, ale......

kolem té prasečí chřipky se ještě něco bude dít. :-) Něco tam smrdí průšvihem a velikým.

0 0
možnosti
MJ

kizt

14. 1. 2010 14:14
pane Streite

Vaše příspěvky čtu celkem pravidelně a musím přiznat, že začínám mít pocit,že jste odborník na úplně všechno,vždy víte všechno nejlíp a jste bezesporu neomylný.V tomto se dosti podobáte Vámi nenáviděnému Mudr Ráthovi,který byl mimochodem jediný politik,který se takto k prasečí chřipce vyjádřil.Myslím,že je na místě aby se k takto závažným věcem více vyjadřovali odborníci,kteří nejsou zapojeni ve kšeftech farm.závodů, a méně novináři,kteří ve velké většině u těchto společností zaháčkovani jsou.

0 0
možnosti
DS

Streit

14. 1. 2010 14:54
Re: pane Streite

Já nejsem novinář. A jsem zvyklý si dělat názor na vše, co se týká mého života. Odborníci nebo "odborníci" jsou kolikrát jen zaklínadlem pro manipulaci lidí.

0 0
možnosti
RP

Roman01

14. 1. 2010 13:42
...

Po bitvě je každý generál. V době, kdy se prasečí chřipka rychle šířila po celém světě a ještě se nevědělo, jak vysoká je úmrtnost na tento virus, bylo povinností WHO i státních institucí konat a zajistit vakcíny. Ono se to pánu blogerovi hezky mudruje, když to není jeho zodpovědnost. Nikdo nevěděl, jestli se současná chřipka nevyvine v pandemii jako ta po roce 1918, na kterou umřely desítky milionů lidí.

Kdyby taková katastrofa nastala, byl by autor tohoto článku jistě první, kdo by populisticky vykřikoval, že vlády podcenily situaci a nenakoupily dost vakcín. :-P

0 0
možnosti
RP

Roman01

14. 1. 2010 13:44
Re: ...

A argumenty typu, že z ptačí chřipky taky nic nebylo, jsou stejného typu, jako když chlap skočí z 20-patrového baráku a říká: Vždyť se nic neděje, už jsem uletěl 19 pater a stále jsem zdravý.

0 0
možnosti
E

editi

14. 1. 2010 13:30
Streite, především měl pravdu Mudr. Ráth

Stačí si vygoolovat o o jeho výroku psala media. To se všichni podivíte, jak ho sepsula a udělala z něj hlupáka. Dnes se media ani slovíčkem o jeho vyjádření k prasečí chřipce nezmíní. Ráth je muž na svém místě.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
DS

Streit

14. 1. 2010 13:46
Re: Streite, především měl pravdu Mudr. Ráth

Dávno před Rathem jsem psal už o ptačí chřipce:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/uvaha-chci-si-nest-sva-rizika-dij-/p_spolecnost.asp?c=A070705_105130_p_spolecnost_wag

http://streit.blog.idnes.cz/c/36234/Paranoidni-svet-medialnich-provokateru.html

Rath je relativně (v politickém srovnání) chytrý parazit a kariérista, který jen litoval, že už není u lizu z antivirotik.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

14. 1. 2010 13:19
Chyba je jen jedna...

Málo kdy a málo kdo se umí zastavit a zeptat se - Cui Bono...?! A tak to bylo i přesně ve chvíli, kdy celé to prasečí šílenství vypuklo. A propos, vzpomínáte si ještě někdo na toho TV reportéra, co byl vyhozený, když ponoukal na kameru kolegy, aby při otázce, na jaké reportáži zrovna pracují, zachrochtali? Tomu by se měl někdo omluvit a zaplatit ušlý zisk... V.Kroupa

0 0
možnosti
MJ

kizt

14. 1. 2010 13:53
Re: Chyba je jen jedna...

R^;-D

0 0
možnosti
C

cestra

14. 1. 2010 13:18
Zajímalo by mě,

kde je "doktor Jannynov" a "všude byl, všechno viděl a vševědoucí honys", kteří se do Vás ve Vašich předcházejících příspěvcích tak obouvali, že jste hlupák a pod?  

0 0
možnosti
H

honys

14. 1. 2010 15:26
Re: Zajímalo by mě,

Ale já jsem přece tady milý nebo milá Cestro.Za svým názorem na nehoráznou sprostotu a aroganci p. Streita v hlavičce jeho předchozího blogu vůči těm co někoho ztratili na prasečí chřipku si samozřejmě stojím. Hlavně jsem do toho nepletl politiku. Jestli tady někdo všude byl a všechno věděl, tak to je vševědoucí p. Streit, který má na všechno zcela jednoznačný názor nepřipouštějící jinou diskuzi než tu která s ním tupě souhlasí. Apropo,já souhlasím s názorem,že se na celé situaci dost napasou farmaceutické firmy, ale riziko pro občany je v takové situaci nesmírné a vlády po celém světě musí konat.O tom jestli se virus dokáže nebezpečně rozvinout nebo ne mají diskutovat pouze odborníci a ne pisálkové na všechno jako je pan Streit a Vy Cestro.Pan Streit je totiž, jak je známo schopen "odborně" psát blogy na téma chřipky, at.elektráren,Peciny i volby prezidentů. Prostě absolutní universál, který ničemu nerozumí a píše zasvěceně o všem.

0 0
možnosti

ajsek

14. 1. 2010 12:57
kecy

souhlasím s tím, že celá věc smrdí podvodem ze strany farmaček, od počátku jsem k tomu byl taky hodně rezervovaný; nesouhlasím však s níže uvedeným zjednodušením Rátha (že si jen nemohl nahrabat) - byl to jediný politik, který měl odvahu v čase běsnění médií a v době, kdy např. idnes několikrát denně informovala o zvyšujícím se počtu zemřelých, že může jít o podvod; ostatní politici se k žádnému vyjádření neodhodlali a nikdo z nich, napříč spektrem, se proti nákupu vakcín pokud vím neohradil; mám pro ně však i pochopení - pokud by ty vakcíny nebyly a nedejbože by se ukázalo, že jde skutečně o děsivou epidemii apokaliptických rozměrů, těžko by lidem vysvětlovali, že to nebylo na začátku tak jasné;:-/

0 0
možnosti
JS

jozka skocdopole

14. 1. 2010 12:08
Spolecnost uvazuje jako blbe stado ovci

Ja jsem na zadny tento podvod nenaletel a na ZADNOU chripku jsem se nikdy nenechal ockovat.

Jednou rocne dostanu neco co pripomina lehkou chripku, ale jsem presvedcen, ze je tomu lepsi nechat normalni prirozeny prubeh.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...