Potvrdilo se, že Ústavní soud posvětil zločin

Dnes je nepochybné, že daňový balíček (zvýšení DPH), s nimž vláda spojila své trvání, důchodová „reforma“ a zejména církevní „restituce“ byly protlačeny nejen neústavně, ale i na základě sprosté korupce.

 

Ono to tedy bylo zřejmé už dávno, ale zásah orgánů činných v trestním řízení to jen potvrdil. Nechce se mi k tomu už ani vyjadřovat, celou dobu jsem tu nebetyčnou korupci kritizoval. Proto dám jen nejzásadnější odkazy, aby bylo zřejmé, že se u mě nejedná o žádný konjunkturalistický výkřik generála po bitvě nebo kopání do mrtvoly (vláda to určitě nemůže přežít).

 

Začal jsem o tom psát hned od listopadu loňského roku a nesmířil jsem se s tím dosud:

Špinavé trafiky pro „rebely“ kredit vlády totálně popřely

Jak to napsat, aby mě nevymazali a nezavřeli...

Nečas a Kalousek splnili. Jsou za vodou. Přesto zablácení.

 

Štvalo mě to tak, že jsem dokonce zvažoval trestní oznámení. Pak jsem si řekl, že orgány činné v trestním řízení mohou konat i na základě otevřených zdrojů a že se tam jistě najde někdo, kdo narazí mj. také na mé články. Nakonec jsem byl rád, že se toho chopil advokát Láska.

 

Důchodová „reforma“ se odrovnala sama, škoda o ní dále psát. Zvýšení DPH je realitou, která měla jediný smysl - zalátat díry v rozpočtu po církevních „restitucích“. Ty jsou uzlovým bodem existence stávající vlády. Bodejť by se kmotři o tak gigantický, bezprecedentní a mlžnou clonou zahalený přesun majetku nezajímali. Také toto jsem mnohokrát pranýřoval, naposled v článku:

Klaus prý zhasnul. Ale církev s koalicí vybily rovnou pojistky.

 

Vláda nepochybně padne. Co může zůstat po zločincích? Nic než zločin! Jak to, že to Ústavní soud nezarazil? Nejsou tam žádní nadlidi, naopak tam je několik bývalých politiků, ale přesto nebyl jejich verdikt jednomyslný. O jaké odbornosti to svědčí, když soudci mají protichůdné názory? Pak se hlasuje jako v politice. A navíc se většina nechtěla plést politikům do řemesla a dostala strach z odpovědnosti rozhodnout za ně.

 

I kdyby všichni aktéři toho gigatunelu seděli, už dosáhli svého. Neměli bychom se s tím smířit. Podvod přece nemůže platit! Na základě nových skutečností z vyšetřování by i soudy, vč. toho ústavního, měly revokovat původní stanoviska.

 

Ještě sice nikdo není odsouzen, ale lavina se utrhla. Zakamuflovat už to nepůjde. A tady se ukázalo, jak hloupý je Nečas, který svou existenci spojil se svou kobylou. A jak vychytralý je Kalousek, který ač hlavním hybatelem, se drží stranou. Ve vhodné chvíli svého soupeře potopí, pokud už to neudělal dávno (nakonec velí FAÚ). Pamatujme si, že není nevinný (hlasoval mj. pro soláry), jen protřelý.

 

Dnes jsem ponechal stranou různé kmotříky, kteří ač nás okrádají o desítky miliard, jsou jen důkazem, že lejno padá shora dolů.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dušan Streit | pátek 14.6.2013 11:11 | karma článku: 37,33 | přečteno: 2330x