Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zase karma s podtržením!R^

Není vůbec třeba zdůvodňovat proč!![>-]!

0 0
možnosti
Foto

Jsem rád, díky R^

0 0
možnosti
Foto

Politická korupcea konec zastupitelské demokracie

 

Jednou z forempolitické korupce je i volební podplácení.

Postižitelnéjsou subjekty, které voličům nabízejí, poskytují nebo jen slibují rozličnéhmotné výhody, tak i voliči, kteří majetkový prospěch vyžadují, přijali či sinechali přislíbit.

Podmajetkovou výhodou si lze představit cokoli sloužící k obohacení, jakákolivhmotná výhoda, či otevřeni jednodušší cesty k jejímu dosažení.

Chcete veVaší obci vybudovat chodník nebo školku? Budete se snažit ovlivnit zastupitelstvo, aby do svého rozpočtu tutoakci zařadilo. V případě, že se Vám to nepovede, založíte si svojikandidátku „Chceme chodník a školku“ a voličům oznámíte, že po volbáchvybudujete chodník a školku. ˇ Ale pozor!Již v tento moment by měla policie zasáhnout, protože jste se dopustili politickékorupce, voličům slíbili otevření cesty k dosažení hmotné výhody, kteráspočívá v tom, že maminky budou moci chodit snáze (po chodníku) do práce(děti budou ve školce). Ale policiepočká, až bude po volbách a obžaluje Vás i Vaše voliče. Už dnes jemožnost nesmyslné kriminalizace členů zastupitelstva obcí vysoká, ale s využitímpolitické korupce si půjdeme sednout i my voliči. Technickybude nezbytné upravit i volební zákon, ale to je drobnost. Volby jižnebudou tajné a k vybavení volebních místností přibude autobus, který budepřímo odvážet podplacené voliče do vazby.

0 3
možnosti
Foto

Tady byli zkorumpovaní konkrétní lidé, NE aby něco prosadili, ale aby "prodali" svůj mandát, který měli podle Ústavy vykonávat v souladu se svým nejlepším vědomím a svědomím. To je něco jiného.

5 1
možnosti
Foto

Jj, je dobře, že trafika je zločinem až nyní. Být to dříve, tak to by sedělo poslanců.:-/

0 1
možnosti
Foto

Máte sice pravdu, ale nikdy se to nedělalo tak veřejně a arogantně, nikdy nešlo o stovky miliard a nikdy se to nedělo proti vůli drtivé většiny poslanců :-/

2 1
možnosti

O Otci - zakladateli Klausovi se už nepíše nijak uctivě. Pan Nečas je po policejní razii namočen až po uši. Může to ODS přežít? Chce to jinou pravici - bez patronů zlodějů, korupčníků a sebejistých mafiánů.

1 2
možnosti
Foto

R^

ODS nejméně od Topolánka přestala být pravicí ;-€

1 1
možnosti

Já v tomto jsem optimistou. Jednak si myslím, že špatný zákon (o církevních restitucích ) lze zrušit. Dále, že všechny osoby, které se na tomto tunelu podílely, lze popohnat k odpovědnosti a to i s tím, že podle dnešních právních předpisů je stíhat nelze. Zatím se mnoho prominentů domnívá, že pro ně neplatí přírodní zákony, natož ty lidské. U přírodních velmi rychle narazí, protože přírodu nelze podplatit ani vydírat a doufám, že  ty lidské se změní tak, aby tady zavládlo skutečné právo a pořádek a to i za cenu toho, že u některých jedinců budou porušeny jejich výhody a zejména jejich "lidská práva", které si sami přisoudili

Plně se však shodneme v osobě, které za nitky tahá.

3 3
možnosti

A loutkovodic ma sveho divadelniho impresaria.

2 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...