Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Mně ale vadí víc než Pilip Filip! A ještě k tomu místopředseda parlamentu...

8 6
možnosti
AT

A44l87e97š 37T80r76o63j26a25n

1. 12. 2013 10:04

.... už z principu pravicového náhledu na život kolem nás,že ? Amorálnost a obžerství bezcharakterních lidí Vám prostě nevadí,nebot´pro Vás k této době prostě nějak patří,tak proč si s tím lámat hlavu,že ...  :-P;-D

5 0
možnosti
PP

Vy nikdy nezklamete...ale aspoň je s váma sranda ;-D

4 0
možnosti
JL

Pan autor vylil kýbl splašků na lidovce a co odesáci? Ti tu nenapáchali dost zla? Jinak Pilip prostě patří k té sortě lidí, kteří tuna umí - je jich nespočetně - stačí jmenovat třeba Paroubka, Grosse, Zemana, Topolánka, Béma, všechny ty Janoušky a Ritigy a české Housky, Krejčíře a podobné borce. Prostě, jak se říká, kdo umí, umí, kdo neumí čumí - nebo píše blogy. Já například čumím a Streit píše blogy. ;-D

5 13
možnosti
Foto

Čumile Libeňský, psaní blogů se nevylučuje s odpovědným podnikáním ani s poctivým úspěchem.

Splácal jste různá jména dohromady... o mnohých jsem také psal.

A lidovců se zbytečně nezastávejte (aniž bych hájil ODS) ;-)

13 4
možnosti
KL

myslim ze to je jeden z Murphyho zakonu:

Kdo něco umí, ten to dělá.

Kdo to neumí, ten to učí.

Kdo to neumí učit, ten to řídí.

6 0
možnosti
Foto

...kdo neumí řídit, je politikem :-)

6 1
možnosti

M13í43l78a 81Š93u61l73a

28. 11. 2013 10:32

.. no, každý jsme nějaký .. Váńa Pilip je neúspěšný politik, neúspěšný podnikatel a celkem neúspěšný člověk .. asi to má dané, ale do politiky fakt nelezou ti, co něco skutečně umí vlastní pracovitostí a nápady (Babiš? ale né, jen využil toho bordelu, co tady byl a "zloboval" si slušný a bezpracný příjem z dotací) .. 

.. prý dobrý ministr financí, říkal další finanční expert Mertlík .. aspoň to za jeho působení nebyla taková katastrofa, jako za finančního mága Sobotky ..

.. Lidovci - úmyslně nenapíši KDU, protože s křesťanstvím mají jen málo společného, snad jen ten název, ale i v Bibli je psáno "po ovoci poznáš je" .. 

.. Kasal je ten jeden z mála slušných a do prava se stáčejících politiků .. ale celou tuto stranu provází nepěkná chuť spolupráce s každým, hlavně u všeho být a do všeho kecat .. k dokonalosti to dovedl plaz na tři .. Lux .. 

.. a bez zajímavosti ani není, že Lidovcům se podařilo rozbít skoro každou vládu .. 

.. no a jako vždy, jako vždy R^ MKŠ

15 2
možnosti
Foto

Kasal mě až tak nikdy neiritoval, ale byl docela šedivou myší. Pokud se týká těch cikánů, byl zbytečně moc "korektní".

O Pilipovi škoda dalších slov.

Pokud se týká lidovců, nejlepší by bylo, kdyby tu vládu rozbili už před vznikem ;-D

R^DĎSR^ (Dík, pane Eulere, za zkratku ;-))

5 1
možnosti
JR

J20a84n 22R33i14c96h59t11e91r

28. 11. 2013 9:45

Jsem téhož názoru jako vy, ale jednu poznámku bych přece jen měl, byť ne k Pilipovi, který je předmětem článku: Čunek cikány jen přestěhoval, čímž "svůj" problém přenesl na bedra malých městeček, které mají ještě menší možnost zasáhnout než měl on. Tím bych se zase tolik nechlubil. Je to stejné jako splatit dluhy tím, že si půjčím jinde.

Mimochodem, ten zámek koupili a zrekonstruovali za účelem jeho pronájmu na konference velkých firem apod., bohužel těžce neuspěli.

Což u člověka, který se mj. zabývá poradenstvím v oblasti podnikání s nemovitostmi, docela zarazí;-D

5 0
možnosti
Foto

Díky. R^

Tu situaci ve Vsetíně jsem znal, ten bordel mezi Vsacanem a nemocnicí se řešit musel. Myslím, že to Čunek nevyřešil tak špatně a že kdyby nešlo o cíkány, ani pes by neštěknul.

A taky myslím, že situaci prospělo, že cikány dekoncentroval. V těch městečkách už jich nebylo tolik pohromadě.

A Pilip, to je prostě babrák :-)

5 1
možnosti
AJ

No, lidé podnikají a třebas mohou mít v podnikání smůlu, to se může stát.

Ale hned si kupovat zámek, rajtovat na koni a hrát si na zámeckého pána (a hlavně na zámeckou paní), to o něčem svědčí...

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/ivan-pilip-zamecky-pan-bez-zamku_191260.html

10 0
možnosti
Foto

Stát se může sice všechno. Ale když se to stane arogantním "spasitelům", kteří nám předtím zasahovali do životů - negativním způsobem - jen to potvrzuje, jací diletanti nám vládli a dosud vládnou.

Ale díky za upozornění, jak si křesťan Pilip hrál nekřesťansky na "šlechtu".

Dík R^

7 0
možnosti
TB

Dobrý večer,

tak dnes s Vámi na 100% souhlasím, lidovci u mne hodně klesli, když začali oživovat politické mrtvoly tohoto formátu.

Smutné ale je, že i tahle politická kreatura má v jednom pravdu: Záměr ČSSD a ANO nedělat dva roky nic s daňovou politikou je naprosté selhání. Je to to nejhorší co můžou udělat.

7 3
možnosti
Foto

Dobrý večer, to jsem rád, že se o Pilipovi nepohádáme. ;-)

Ale nechtějí oni ještě prodloužit tu Kalouskovu solidární daň? To by bylo ještě horší než nedělat nic.

5 0
možnosti
JH

J39a65n 24H74l63e43d13í29k

27. 11. 2013 22:56

tedy, ne, že byste zrovna lhal, máte to zesumírované kvalitně, ale, to hloupé ale, mohl byste jmenovat třeba 5 lidí ve funkcích, kteří jsou ozdobou našich politiků?? Nelžou, nekradou, mají spořádanou rodinu atd.---- Také je přímo děsivé, až mráz mi tancuje mezi lopatkami,-- že v Česku existuje spousta osob, kteří zasedli do lavic, ze kterých se hlasuje a vládne, v roce 1989-93 a dodnes ve výnosném posedu tloustnou, bohatnou a řehtají se do kamer --- zatímco občané chudnou a vadnou ?

5 0
možnosti
Foto

Já bych snad jmenoval jen Kuberu. :-/

7 2
možnosti
Foto

Kruci Dušane, tož zase si se trefil do stejného terče do jakého cílím já. Ale úplně perfektně, tož jako bychom to diskutovali oba u piva. PS: faktem je, že Miloš nám za to nestál, abychom cílili každý jinam. Ale já vím, já se vtípil a já se cítil - no a provokace musí být po zásluze odměněny ... R^

2 0
možnosti
Foto

Tak děkuji za pochopení :-)R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...