Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Pilip neni členem KDU-ČSL, nemá s politikou nic společného, Kasal už je také mimo a Cyril Svoboda už je dávno na politickém smetišti.Strana se omladila a v parlamentu ji zastupují lidé, kteří nemají s minulostí lidovců nic nebo velmi málo společného.Taková proměna by neškodila ani dalším stranám...

16 9
možnosti
JN

Kasal, pokud jsem zaregistroval, je členem vyjednávacího týmu lidovců o nové vládě. A Pilip není zatím členem KDU-ČSL. :-)

5 1
možnosti
Foto

Pane Streite, tak tohle je bez diskusí.

Naprostý souhlas a karma R^

Já osobně lidovce s TOP09 již řadím spíše k extremistům, než k demokratickým stranám.

A to mají katolíci odvahu kritizovat na Slovensku Kotlebu zvláště po tom, když kolaborovali za II. světové války s nacisty v čele s Tisem.

16 16
možnosti
MP

1) K extremistům? A v čempak jsou extrémní?

2) „katolíci … kolaborovali za II. světové války s nacisty v čele s Tisem.“ – kolik katolíků, respektive kolik procent katolíků kolaborovalo, vy „Avat Avo“(*)?

----

(*) znalec Vinnetoua pochopí

12 2
možnosti
Foto

No, prý je to jediná slušná pravicová strana jsem někde četl. ;-D

5 0
možnosti
LB

R^ máte ji tam,apne Streite;-)

3 6
možnosti
Foto

R^ děkují apní Blahutová ;-)

2 4
možnosti
LR

R^ Trefné, stručné, pravdivé - není co dodat, máte pravdu. Lidovce vůbec ve vládě a v parlamentu nám byl čert i s ďáblem dlužen. Nabaluje se na ně stejná havěť.

8 8
možnosti
Foto

Děkuji R^

Říkal jsem si, že Okamura by byl menším zlem.

6 8
možnosti
MJ

U mě dobrý, pane Streite. Ivan Pilip je potencionálně kandidátem číslo 1 na největšího podrázáka všech dob , české politické scény, je jen velká škoda, že si ho Fidel nenechal na Kubě na několik desítel let.

7 6
možnosti
Foto

Říkal jsem si totéž. ;-)

3 2
možnosti
ŽA

Jako obyčejně od Vás - výborný příspěvek R^R^R^.

5 4
možnosti
JZ

Pilip je šmejd už na pohled.Většina těch machrů., co vylezli z kanálu po roce 89 byla stejná a stála nás moc miliard.Počínaje bezbřehou privatizací, konče církevními restitucemi.

6 5
možnosti
Foto

Bohužel, nedá se moc oponovat...;-(

2 2
možnosti
JC

Jsem paranoidní zastánce konspiračních teorií a proto mám za to, že pánové v Prognostickém ústavu, když plánovali převrat a odstavení KSČ od politické moci, tak současně vymýšleli, jak ovládnout voliče pomocí nových stran a současně zlikvidovat nebezpečí vzniku či obnovení stran, které by se mohly o tu moc brát bez nich.

A při tomto "bojovém rozdílení" vznikl úkol vytvořit KDS k tomu, aby převzala členskou základnu a potenciální elektorát Lidovců. KDS sice vznikla, ale rozložit a zlikvidovat ČSL se jí nepodařilo, proto byly po čase mimikry odhozeny a KDS vplula do ODS a její šéfové dostali vrchní funkce v ODS, neboť KDS byla vždy zamýšlena jen jako katolické křídlo ODS. Zbytky dodnes v ODS přežívají kolem p. Bendy (a stále v Praze stahují pro ODS křesťanské hlasy, které by měly připadnout spíše Lidovcům a nebýt pan Benda v ODS, také by Lidovcům připadly). Pan Pilip z KDS ale ODS posléze opustil, s poněkud podivným cirkusem kolem toho, což mu na pověsti nepřidalo. Nyní zřejmě hledá, jak by se do vrcholné politiky vrátil.

Doufejme, že se p. Bělobrádek rychle vzpamatuje a rychle to prohlédne. Předpokládám, že už teď dostává od řadových Lidovců protestní maily.

2 0
možnosti
Foto

S tou KDS to ani tak konspirativní není...i když... podle mě to byla odpověď Klausovy ODS na to, že Lidovce přes Luxe ovládl Havel. Ten se nevzdal a zrádce Pilipa spolu s Rumlem přetáhl na svou stranu.

Pilip je morálně odstrašující figura.

A Lidovci od té doby nevědí či jsou. Vždyť si vzpomeňte, že se tam vylíhnul i Kalousek...

5 4
možnosti
PS

P25e16t23r 30S73k56á84l39a

27. 11. 2013 12:56

A multifunkční političtí zombie se jiných stranách nevyskytují?

4 0
možnosti
Foto

Vyskytují. Píšu o nich často a nestranně.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...