Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Kdo ví, co a jak Pilip podnikal a v kde čem sedí a jak se tam dostal. Ale jako ministr financí byl vcelku dobrý.

2 9
možnosti
Foto

J10a36n 64V51l69a33d42y60k73a

27. 11. 2013 21:02

Zapomněl jste napsat havlovskou pravdoláskařskou US-DEU

2 0
možnosti
VN

Pilip nikdy nepatřil mezi mé oblíbence , ale nikdy mi nevadil.. spíše jsem jej vnímal jako typického nevýrazného úředníka.

V době Sarajevského atentátu se započal rozklad ODS , který vrcholí v dnešních dnech. Kdyby tenkrát si odpovědní vzali nějaké ponaučení a snažili se vymýtit spojení s nečitelnými sponzory a odstranit vazby na podivné kruhy ( kolik asi tehdy poslali ODS peněz lidi namočení do aféry s LTO ??)  , mohla být ODS dnes někde jinde.

Jinak to , že si KDU-ČSL Pilipa najala jako externistu do svého vyjednávacího týmu je čistě její záležitostí. Takřka nikdo z dnešních poslanců KDU-ČSL se nikdy žádného vyjednávání na vrcholové úrovni neúčastnila a pan Pilip má velmi bohaté zkušenosti jak z české , tak i zahraniční sféry...Z mého pohledu logická volba.

To , že mu nevyšlo podnikání , znám spousty lidí , kterým nevyšlo.. A přesto o těchto lidech nemám špatného mínění. Ba co více , znám zbankrotované podnikatele , kteří se stali později kvalitními manažery....

8 5
možnosti
Foto

Spousta "dobrých" manažerů jen hřeší na to, že nepodnikají s vlastními penězi v nějaké státem zvýhodněné korporaci. Za vlastní by zkrachovali zas. Bankrotář je prostě bankrotář.

5 1
možnosti
JH

A co konkrétně Pilip ukradl? Zbankrotoval, protože šel do realit a doběhla ho krize. Ale pokud vím, nikoho neokradl a nikdo na něj ani trestní oznámení nedával. Ono se stává, že podnikatel někdy má smůlu a skončí v konkurzu. Je ale rozdíl, když si uleje peníze jinam (tuneluje) a dělá to cíleně, nebo když ho holt konkurence nebo osud převálcují. Pilip, ač ho rád mít nemusíte a ani já nesouhlasím s jeho názory, tunelář není, takže by se to chtělo krotit.

18 6
možnosti
Foto

Když někdo tuneluje daně, byť jen politickými "trafikami", já to neodlišuji. Jaké hodnoty vytvářel Pilip v té evropské bance? Kde vzal peníze na luxusní byty?

A lidi, které "zaskočí" krize, kterou sami pomáhali rozvíjet, těmi se máme nechat vést nebo zase do něčeho kafrat?

Pilip ukázal celou kvalifikační bídu soudobých politiků Rv Bankrotář politický i osobní...

8 4
možnosti

Tak tedy, pane Streite, a neměli náhodou Ruml s Pilipem tehdy pravdu ? Nezadělal náhodou už v 90. letech Klaus na dnešní marasmus ? Jo, že to udělali tenkrát blbě, to je úplně jiná věc.

Obvyklá demagogie, jako vždycky.

:-)

18 10
možnosti
DK

Když říkáte... Rv

6 1
možnosti
DK

Bezvýhradný souhlas.

6 9
možnosti
PK

P14a69v50e72l 27K97u87l63a

27. 11. 2013 18:15

Kdepak, komunisté a lidovci, to nikdy nešlo dohromady :-/;-D

13 1
možnosti
Foto

Katolíci a nacisté, to šlo dohromady. Viz Slovenský štát 1939-1945.

Katolíci a komunisté, též spolupráce v letech 1948-1989 v podobě ČSL.

Pacem in Terris Vám nic neříká?

8 14
možnosti
JSS

Zeman navodil volby... Tak jsme zase šli házet  ingoknito!! No jeden papír  a někdo vzal i tužku...  Ovšem co se zase děje za cirkus - to je pokračování minulého!

Samozřejmě budeme mít Vládu - všechny koryta budou zaplněny!! Ale co  se polepší - co vznikne?? Ví to někdo ?

0 0
možnosti
MM

"zákeřného sarajevského atentátníka".. ale jděte!.. Uvidíme, jak svou "druhou šanci" KDU vytěží, každopádně.. nezlobte se, ale skutečnost, že lidovce napadáte zrovinka vy (a dává vám v diskusi zapravdu "extrémista" a "křesťanobijec" pan Petřík), mě spíše ujišťuje v tom, že je dobré, že se "tam" ti lidovci vrátili.

17 12
možnosti
GM