Ani zhrzenost Lišky a Tůmy Ústavní soud nerehabilitovala

Nezapírám, že mám z rozhodnutí ÚS téměř zlomyslnou radost. Pod dojmem jeho předchozích aktivistických verdiktů bylo možno očekávat cokoliv. Kdyby byl pražským primátorem Václav Klaus, jistě by pražské volby byly zrušeny.

 

Ale takto jsem si mohl vychutnat nešťastný obličej zeleného Lišky, který dostal razítko na exitus jeho strany v Česku. Oslabení šíbra Kalouska s jeho Tůmou také není marné. Hned mě ale radost přešla, když jsem si vzpomněl na obličeje Hulínského a Březiny.

Ústavní soud rozhodl, že volební výsledky určuje volič ve volbách. No to je ale novinka! Člověk by to pokládal za samozřejmé, kdyby právě nebylo samozřejmých věcí, které již Ústavní soud převrátil na hlavu. Třeba zásadu, že kdo jmenuje, také odvolává. Tedy pokud tyto kompetence zrovna nemá jejich ideový nepřítel a současný prezident.

A tak je moje radost zkalena tím, že je nám zmizení Zelených houby platné, vlezou k nám evropanským oknem. Ústavní soud totiž předtím zbavil na žádost německého velvyslance Českou republiku své suverenity. Stále větší část zákonů pro nás bez ohledu na výsledek našich voleb budeme přebírat z Brusele. A bohužel i s těmi nemravnými a naprosto šílenými zelenými ataky na naši kapsu.

Jen si uvědomme, že německá kancléřka Merkelová zdražila evropské ceny elektrické energie jedním výrokem o atomových elektrárnách o deset procent. My poneseme důsledky, koho si voliči zvolili v Německu, a to v každé naší domácnosti! Jen proto, že v Německu je teď strana Merkelové pod velkým tlakem, protože ve své baště Bádensku-Würtenbersku ztrácejí právě na úkor posilujících německých zelených.

Takže volič je sice i podle Ústavního soudu suverén, ale z toho vzešlý zastupitel už není suverénem v suverénní zemi, nýbrž hlasovací mašinou na směrnice EU. Kdo nevěří, nechť si najde, že momentálně Evropská komise již podruhé zažalovala Česko kvůli zaměstnaneckým penzijním fondům. U Soudního dvora EU žádá, aby ČR v  případě soudní prohry zaplatila více než půl milionu korun za každý den od vynesení verdiktu až do doby, kdy směrnici převede do národního práva. První soud česká vláda již prohrála, přičemž směrnici měla převést do roku 2005 (zdoj euroskop.cz).

A bude ještě přituhovat (pasarely i další nástroje). Pod záminkou měnové unie a přes fiskální unii (daně, rozpočty, přerozdělování) všechno směřuje k unii politické (viz zde). A to je konečná pro zastupitelskou demokracii.

Takže i Ústavní soud zapěl jednu ze svých posledních písní. Pokud tedy neprodleně nezahájíme kroky k vystoupení z Evropské unie.

 

Ještě dnes aktuálně něco z domácích luhů a hájů: http://streit.blog.idnes.cz/c/184439/Podporujte-sveho-serifa-Attila-Dome-stoji-pri-vas.html

 

Autor: Dušan Streit | středa 30.3.2011 15:22 | karma článku: 31,89 | přečteno: 2574x