Věci veřejné mají šanci vplout do parlamentu, hurá! Sodoma-Gomora!!

Věci veřejné (VV) mají šanci dostat se do parlamentu a to je dobrá zpráva nejen pro všechny nevěrnice, neřestníky, tajnůstkáře, zkrátka všechny, kteří podlehli kouzlu morálky Radka Johna, ale i pro mne, jelikož jsem sympatizantem polygamie a s takto nastavenou etikou personálního substrátu strany svítá jistá naděje, že se (dá-li v květnu Bůh) v parlamentu pohnou ledy a polygamie bude konečně legální i u nás.

 

A dokonce se přiznám, že jsem natolik tolerantní, že krom (v mužské části populace vítanější či přímo toužené) polygynie, jsem ochoten se smířit i s polyandrií, kdy se jedna žena sžije s jedním a více muži. Ale to jen na okraj.

Podíváme-li se na naši pokrytectvím a nevěrou prosáklou českou kotlinu, může se na první pohled zdát, že strana VV má účast v parlamentu jistou, protože pokud ji zvolí každý, kdo má podobné hobby v udržování nemanželských styků, pak se může klidně stát, že pro jiné strany zbyde v Poslanecké sněmovně sotva pár křesel, a to jen proto, že se k urnám došourá i pár prostatiků a dam po menopauze, kteří na sexuální tetelení dávno zapomněli, a dají svůj hlas stranám, které nejsou ani trochu sexy.

Jenže není to tak jednoduché a dá se předpokládat, že se najdou i lidé (a sám k nim taky patřím), kteří tuto stranu zvolit nemohou jednoduše proto, že se ve volbách nerozhodují jen podle počtu sexuálních úletů jejich představitelů ani jimi utajovaných nemanželských nebo veřejně přiznaných potomků, ale zvolí raději stranu s lidmi, kteří se sice nehonosí podobnou pestrostí života, ale dá se jim důvěřovat, protože ve svém soukromém životě nezklamali a nezradili své nejbližší. Prozatím.

Takže touto cestou Věcem veřejným a jejím voličům alespoň držím palce.

Jo a navrhoval bych změnit název tak, aby se mohla užívat zkratka UU nikoli VV. Nemám pro to žádné racionální vysvětlení, jen se mi graficky víc líbí a líp mi k této straně sedí.

Ještě jednou přeji štěstí na tu pouť a drobná rada na závěr: používejte kondomy, vyplatí se to, což dnes  ví už nejeden předseda strany.

Sodoma-Gomora!!!

Autor: Jiří Štipský | čtvrtek 18.2.2010 20:14 | karma článku: 13,27 | přečteno: 1034x