Stojí hejtman Novák jak hňup, bo čeká na love z Prahy?… Neměl by radši sedět?...

Sotva se ze sebedestruktivního předvolebního videa ČSSD nechvalně známý pojídač klobás a pijan piva hejtmana Nováka stačil otřepat z volební porážky a pochopil, že na love z Prahy na silnice už čekat nemusí, je tu další rána.

Kdosi nepřející pořádá hon na jeho bezúhonnou ženu, která byla zaměstnána u firmy Business Advisor, shodou nešťastných okolností zapletené do jakési korupční aféry.

Je nehorázné, jak se mediální hyeny štvou za jakoukoli senzací, jen aby poškodily bezúhonný manželský pár místo toho, aby pohlédly pod pokličku a zabývaly se pravdou, křišťálově čistou pravdou, kterou záměrně přehlížejí.

Jak lze z médií dohledat, jediná zaměstnankyně paní Nováková pracovala od roku 2010 do roku 2013 jako vzorná sekretářka ve výše uvedené firmě, dokonce tak vzorná, že do práce přicházela načas vždy ve stejnou dobu a práci ukončila pokaždé zodpovědně tak, aby každý den ve stejnou dobu i odcházela zpět domů do rodinného (hyenami zpochybňovaného) hnízda.

Tuto práci odváděla za cca 16.500 Kč měsíčně, ačkoli její (médii odhalený) chlebodárce od roku 2003 do roku 2010, tedy dřív než paní Nováková do firmy nastoupila, vykazoval podle daňových přiznání příjem cca 12.000 Kč měsíčně. Patrně pochopil, že dvanáctitisícový příjem je pracujícího člověka nedůstojný a zachoval se takhle velkoryse, že jí platil o 4.500 Kč více, než s kolika se po sedm let musel sám spokojit, což ale novinářská žumpa nevidí či spíše vidět nechce.

Díky této altruistické firemní kultuře k jediné zaměstnankyni se firmě začalo i dařit (Bůh dobro vidí a umí ho ocenit) a od roku 2009 do roku 2013 bylo firmě Business Advisor vyplaceno za poradenské služby 56.581.278 Kč (Bůh umí být velkorysý).

Aby toho nebylo málo, začal novinářský póvl zpochybňovat a znevažovat telefonickou komunikaci mezi Ing. Dědicem a hejtmanem Moravskoslezského kraje Novákem, kteří od května 2012 do září 2013 uskutečnili 5077 telefonních hovorů nebo textových zpráv. No a co?! Copak jste nebyl nikdo nikdy zamilovaný?...

Naprosto živě si dokážu představit, jak pravidelně volám zaměstnavateli své ženy a lobbuju za její výhodnější pracovní podmínky, aby se jí v pracovněprávním vztahu co nejlépe realizoval výkon práce pro zaměstnavatele. A toto si ta novinářská špína prostá fantazie nedokáže představit ani za situace, že ta chudera je na pracovišti jedinou zaměstnankyní. Fuj!

Místo této empatie je nám médii předhazována hejtmanova náklonnost k hazardu a jakási směnka na 1,8 milionu Kč, přitom každý soudný člověk ví, jak je to ve skutečnosti. Směnka je falzum a do herny chodil sociálně smýšlející hejtman obracet lidi na víru (odvracet je od zlého hazardu) a dohlížet zda vyplácené sociální dávky nekončí v tlamě té nenasytné bestie zvané hazard.

Doufám jen, že tato nevkuská štvanice bezpáteřních mediálních bestií hejtmana Nováka nepoloží a že to ustojí, maximálně si sedne.

Autor: Jiří Štipský | pátek 21.10.2016 18:45 | karma článku: 32,67 | přečteno: 1121x