Kdy se považovat za celebritu

Třídní šašek. Vrcholový pojídač hamburgerů. Popletená influencerka na pánském striptýzu. Ano, všichni jsme potkali tyto typy osobností, které mnoho z nás považuje za vzory dnešní generace, ale jak vypadají skutečné celebrity? 
  1. Jakmile se vaše fotka ocitne v bulvárním časopisu, můžete se právem nazývat celebritou. Opravdovou celebritou se však stanete tehdy, až vám redaktoři přidělí bulvární status. Buď budete „sexy kočička s pěkně prořízlou držtičkou", nebo „neoholený statkář s plandající hadicí".
  2. Pravá celebrita o sobě říká, že je jen veřejně známou osobností. Jedná se o falešnou skromnost.
  3. Normální lidi nemají čistě bílé zuby, ovšem pravé celebrity poznáte právě díky nechutně krásnému chrupu. Ne, nezačínejte debatu o bělení zubů!
  4. Pokud vás neznámý člověk osloví na ulici jménem, automaticky se řadíte mezi celebrity. Poděkujme adaptačním kurzům na středních školách.
  5. Kontakt s jinou celebritou (a tím myslím překvapivě hlavně ten sexuální) z vás udělá pravou celebritu.      

Ačkoliv jsem velkou zastánkyní umění, zdá se mi, že jiná odvětví jsou dost podceňovanou záležitostí. Proč nejsou vědci a doktoři pro nás stejně atraktivní jako herci a modelky? Z jakého důvodu nás více zajímají drby z osobního života světových hvězd než nově objevený lék proti zákeřné nemoci? Odpovědi jsou celkem jasné, ne?

Společnost se rychle nadchne pro věc, která je aktuální, ale brzy na ni zapomíná, jestliže v sobě neukrývá srdceryvný příběh či pěkně vypečený klep. Trendy na YouTube se stávají sledovanějšími než přímé přenosy z udělování Nobelových cen. 

Uznávám umělce, avšak vzhlížím s údivem i na lidi, kteří jsou pro ostatní neviditelnými a často přehlíženými jedinci.         

Jsem zvědavá, kdo z vás si ještě dnes udělá příjemný večer s celebritou :D   

Autor: Kamila Steinová | pátek 16.9.2022 20:57 | karma článku: 13,87 | přečteno: 309x
  • Další články autora

Kamila Steinová

Rozhovor s Miroslavem Hlaučem

17.3.2024 v 12:45 | Karma: 9,48

Kamila Steinová

Kniha hodna Magnesie Litery?

13.3.2024 v 12:22 | Karma: 11,03