Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

No co, fotku v bulváru už máme oba. ;-)

0 0
možnosti
LT

Což mne přivádí k myšlence, dá se Sauron považovat za celebritu? ;-D

Ne, ale teď vážně. Na tenhle nešvar jsem si také nezvykl. Ano, já vím, že je "svatým" právem člověka nakládat s jeho penězi, jak on uzná za vhodné.

Ale nejsem si jist, jestli je v pořádku, když se vědci musí mnohdy doprošovat o každou korunu (euro, dolar, jen atd.) a ve sportu se pro sportovce hází miliony na výplaty. To samé u "hvězdných" herců.

Občas mám pocit, že to jde vždy ode zdi ke zdi. Není tak dávno doba, kdy herci měli vůbec problém si na jídlo vydělat. Ne, nebylo to správné, to určitě ne. Ale dorazit to zase na opačnou stranu a dělat z některých pomalu polobohy mi přijde taky ujeté.

Ano, každý máme talent na něco jiného. Z mého pohledu by ovšem měli mít vyšší plat ti, kteří dělají prospěšnou práci pro společnost. A tím prospěšnou opravdu nemyslím zábavu....ano, i ta je důležitá, ale na druhou stranu, pokud bych si měl vybrat mezi financováním zábavy a financováním nového zdroje energie, tak moje volba by byla jasná.

P.S. Je zajímavé, jak málo se toho od dob starého Říma změnilo. Stačí dát lidem "chléb a hry" a většina lidí bude naprosto spokojena. Vždyť co je kupříkladu fotbalový stadion, když ne jen další verze Kolosea? ;-D

1 0
možnosti
KS

Sauron? Na toho se vztahuje jiná kategorie, ten je celebritou od narození;-D

Jinak s vaším komentářem souhlasím.

0 0
možnosti
MB

Jaroslav (zdravím), dovolím si doplnit. Vy jste vlastně napsal starodávný římský slib! - Ženich a nevěsta si stiskli pravice a v naprostém tichu zaznělo starodávné symbolické rčení:"Ubi tu Gaius, ego Gaia". Což lo znamená - Ženin závazek - "Kde jsi ty,tam jsem já" Věrně doprovází muže svého životem. Já jsa dlouze ženat, to opět inovoval - Říkám své choti - NEubito ... :-)Prostě,nemusí být všude. Taky je dobré se někdy trhnout, třeba do nálevny. Následně se z ženy stává moudrý člověk- Skutečná, manželská celebrita ... ! ...

2 0
možnosti
Foto

Skvělý a naprosto nezbytný doplněk, platící ovšem i v opačném gardu:-). Také zdravím, Miroslave. Opět jste zvládl na mé tváři rozprostřít úsměv.

2 0
možnosti
MB

Dobré téma. Jakkoliv mladá - Uvažujete jakou moudří filosofové. Oni vytvořili tkz. "Párové kategorie". Formu a Obsah. Přijal jsem do života, doporučuji. Následně se dá velice dobře orientovat, analyzovat. Nežít a nenazírat pro formu - Vyhmátnout to potřené, obsah. Příkladů je kopec,třeba dárek. Balíček, velice hezky převázaný mašlí. Vybuzuje zvědavost. Po rozbalení údiv - Uvnitř, je kulové, prázdno! A tak jsem objevil další pojem - Často nepovšimnutí, "Hrdinové všedního dne". Ne zřídka, to bývají naši rodičové ! Skutečné celebrity ... :-)

2 0
možnosti
KS

Super komentář, díky!:-)

1 0
možnosti
Foto

Moc hezké, Kamčo. Také pro člověka může existovat jen jediná skutečná celebrita. Protějšek, který jde se mnou a já s ní(m).

1 0
možnosti

R^

Celebrity nevyhledávám a domů nezvu. Možná bych tím zvýšil svoji cenu. Ale já jsem skromný, ostýchavý. Skončil jsem s prací venkovského praktického lékaře, a tím jsem se stal nulou. Ale mně to nevadí. Mám velkou zahradu, která mi umí poděkovat za moji péči. Za celebritu jsem se nikdy nepočítal...

:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 8,04
  • Průměrná čtenost 431x
Jsem blogerka, šachistka, jakoby rádoby spisovatelka, vyžíračka rajčat a milovnice Pána prstenů. A taky jsem Kamča, těší mě.    

Seznam rubrik