všechno co je dobrý mě zakázali, takže sbohem bůčku, kachničko...

dnes z trochu jiného soudku, než normálně píšu, a to o mé zvýšené hladině cholesterolu. Ale všechno špatný pro něco dobrý, a já jsem při návštěvě lékařky alespoň načerpal další téma na článek z čekárny (asi z toho udělám cyklus ツ ), protože rozmluvy obyčejných lidí v čekárnách jsou prostě úžasné, viz: Včera jsem zaslechl zajímavý názor obyčejného člověka. Pouze nevím, kdy ho dopíšu.

tak s tím se fešáku rozluč, riziko je extrémní!!! pravila doktorka.

Ale abych se vrátil k tomu, o čem jsem chtěl psát. Rozhodl jsem se nechat si udělat komplexnější lékařskou prohlídku. Paní doktorka mě udělala několik různých vyšetření, na další ještě různější mě vyslala k odborným kolegům, aby ze mě vysáli co nejvíce třicetikorun ツ, dokonce i na kolonoskopii, o které jsem v různých periodikách opakovaně četl, že je bezbolestná. Opak je pravdou, je to hrůza, a to si troufnu tvrdit, že mám práh bolesti posunutý dost vysoko. Ale to by bylo na samostatný článek. Možná... uvidíme podle vaší reakce.

 

 

kolínko
sbohem

Takže zatím sbohem anglická slaninko, pečená kačenko, smažený řízečku, kolínko pečené, i ty pečená husičko, gulášku, zmrzlinko smetanová, měl jsem vás rád a mám i nadále, ale co naděláme. Třeba vás ještě někdy povolám zpátky, sežeru vás po půstu hromadu, čímž se mě opět zvýší hladina chlesterolu a proces se bude opakovat, opakovat, opakovat.

 

.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Stehno | čtvrtek 1.7.2010 18:24 | karma článku: 14,46 | přečteno: 1214x