Lůza??? ...ne... Něco daleko horšího!!!

vždycky jsem se trochu bránil použití výrazu lůza, tak nějak mně to přišlo neadekvátní, ale po shlédnutí reportáže z demonstrace, či takzvané blokace ministerstva odboráři, pátrám v paměti po nějakém mnohem horším resp. výstižnějším názvu pro ten spolek dementstrůjců... Už se nebráním použít název lůza pro tento zfanatizovaný dav, v čele s odborovým předákem Zavadilem, řízeným pravděpodobně z Lidového domu, který se chová velmi podobně jak jeho ovečky, které si s sebou na tuto akci přivádí.

máme demokracii... tak poplivem ministra...TV Nova

Ministra Kalouska díky jeho způsobům úspor také dvakrát nemusím, byť s mnohými jeho názory souhlasím. Ale nejsem si bohužel jist, zda má v této zemi, se zdevastovanými financemi od socialistických vlád a zákony vytvořenými výše uvedenými, které se jen horko těžko snaží tato vláda napravovat, mnoho dalších možností. V každém případě to, že ho nemusím mě neopravňuje a věřím, že ani nikoho jiného k takovému snížení se, jako je plivání na něj. To je totiž nejpodlejší a nejzrůdnější počínání, ke kterému se může snížit opravdu jen člověk s velmi nízkým intelektem, který od rodičů, ani školní docházky nedokázal pochytit jedinou pozitivní vlastnost, jako úcta k druhému člověku.

A vzhledem k tomu, že toto počínání naše levice, její představitelé, a to dokonce i veřejně, dokáží schvalovat, nemůžu si dělat velké iluze ani o jejich inteligenci. Takže mám oprávněné obavy o to, co se s tímto státem stane, až se jim podaří vyhrát volby a obsadit vládu a parlament. Zlikvidují vše, co se tato vláda pokusila napravit a s největší pravděpodobností nás uvrhnou zpět do komunistického područí. Ano, do komunistického, odkud ostatně většina z nich pochází.

Jsem velmi zvědav, co budou poté říkat všichni ti diskutéři, ať odtud, či z různých sociálních sítích, či ti co se dokážou vyzvracet pod novinovými články, kteří se umějí podepsat pouze jako Anonym, nebo falešným jménem s falešnou fotkou. Příklady z diskuzí uvádím níže.

Lukáš Cvach: pidlooká čubka Tá.... a Přemluv bábu Fl.... :D stejně nenávistné komentáře jdou i z vašich pravicových hub, nemáte nám co vyčítat.. 

Kdy konečně přestane plané vykřikování na ulicích, které je pro pravičáky u koryt jenom k smíchu. Kdy konečně lidem dojde, že bez násilí nic nezmění? Demokratická cesta neexistuje, bez násilného svržení vlády a Klause pochcípáme brzy hlady.

Myslím, že pravičák je poznat na první pohled -- arogantní kokot, co si přímo říká o tečku mezi oči.

Pravičáčtí zločinci- ještě jste žádnou lůzu nepotkali!-Až ji skutečně potkáte už nebudete mít žádnou možnost o tom někomu říkat!!

a mnoho a mnoho dalších...

Neradostné vyhlídky pro republiku, které budou tací vládnout.......

 

Autor: Miroslav Stehno | pondělí 11.6.2012 7:00 | karma článku: 36,70 | přečteno: 2742x