Copak se děje? Asi bobřík mlčení, takže volume doleva a vyčkávat?

Také Vám připadá, že se opozice v barvě oranžové nějak odmlčela? Že by okurková sezóna? Že by se tak lekla Pitra? Nebo snad zahájila bobříka mlčení, tudíž "volume left" a vyčkává co vypadne z modré strany s nesvětlejším odstínem?

tak bobřík mlčení začíná...

 

 

Sem tam se sice nějaká zprávička objeví, ale je to pouze takové drobné upozornění, že ještě existují a myslí si, že ještě mají co říci. Myslím, že opak je pravdou, což dokazují nedávné dva zoufalé pokusy o zviditelnění.

Například to, že Ráthovo knížectví, teda, hejtmanství, skončilo a obratem znovu začalo s proplácením regulačních poplatků ve zdravotnictví, pouze jiným způsobem, a to zpětným proplácením. Tímto si na sebe upletlo ještě větší bič, než při starém způsobu, protože je to bude stát mnohem více peněz, vzhledem k proplácení poplatků nejen v krajských zařízeních, ale ve všech. Navíc, zpětné proplácení bude administrativně náročnější a určitě se kvůli tomu bude muset vytvořit několik pracovních míst, ale pan dr. Kálí Rath má určitě dost známých pracovitých lidí, kteří toto zastanou, eventuelně, jako druhý pracovní poměr.

Druhá proniknuvší zpráva je ještě mnohem zajímavější tím, jak se absurdně snaží okopírovat Modrý tým ODS a založili skupinu s názvem Přátelé sociální demokracie. Tito se mohou zúčastnit např. setkání s politiky s oranžovou šálou, účastnit se volebních kampaní, udělat si exkurzi do parlamentu a co bude asi největší zájem, zúčastnit se prohlídky Lidového domu, ale jak dlouho jim ještě bude patřit? 

Obrovský zájem se dá také očekávat o účast na zasedání stínové vlády. Už vidím všechny jejich voliče, hlavně ty snědší a bez domova, jak tam stojí frontu, jak u mauzolea v Moskvě. A bez stokorunového úplatku se tam tlačí, jak na prohlídku Lenina. No možná, kdyby ho tam měli....

Řekněme si na rovinu, jejich sympatizant není ten, kdo se spokojí s nějakým časopisem od Paroubka, pokud si na něj nemůže položit pivko za dvě a cveka za pět kaček.  Pro zkultůrnění a zútulnění prostředí to obložit lístky z oranžových růží a uvázat si okolo, heliem nafouknuté, oranžové balónky.

Takže závěrem budeme doufat, že jim to držení bobříka vydrží co nejdéle, případně, že ztratí klíčky od zámků, které použili na uzamčení úst.

 

Autor: Miroslav Stehno | pondělí 2.8.2010 0:09 | karma článku: 20,25 | přečteno: 1386x