a co teď ČSSD?

Šance na získání postu premiéra se dnešním dnem scvrkla na minimum, neřku-li na nulu, vzhledem k pověření Petra Nečase k vyjednávání o vládě, udělené před chvílí prezidentem repubiky.

Co z toho vyplývá? ČSSD zhasla poslední

jiskřička, že by se jim podařilo nějakým způsobem sestavit vládu.

To byla poslední naděje jak získat díky přidělení nějaké státní zakázky, finance na srovnání obrovské ztráty, kterou si způsobili financováním voleb pod vedením Luftjardy Tvrdíka a jemu podobně smýšlejících.

Nyní by se opravdu místo ublíženeckých řečí (prezident nedodržel ústavní zvyklosti a pod.) měli zamyslet nad tím jak svůj obrovský dluh vyřeší.

Zaplať pánbůh to naštěstí nepostihne nás daňové poplatníky. I když částečně také, ale to vlastně přispíváme všem stranám a vzhledem k tomu, že to nevidíme nás to zas až tolik nebolí.

V každém případě by to mělo postihnout členy ČSSD, ale vážně pochybuji o tom, že by byli tak loajální, ještě navíc bez jakéhokoliv budoucího profitu, že by ochotně vytáhli, každý ze své portmonky cca 20 tisícovek a věnovali je straně na umoření dluhu.

Moc se těším, že se někdy dozvím, jak toto vyřeší. Zatím pouze vymýšlejí na koho svalit vinu, jako by to nebylo jedno, protože na megakampani se podíleli všichni. Vymýšlet, limit pro kampaně, to snad nemůžou myslet vážně. Snad by měl být každý manažer, takže i ten který je pověřen svou stranou k vedení volební kampaně, svéprávný, i když konkrétně u toho jejich se o tom dá docela vážně pochybovat, a využije pouze prostředky, které má k dispozici a ne co mu určí zákon.

Autor: Miroslav Stehno | pátek 4.6.2010 12:20 | karma článku: 15,78 | přečteno: 1139x