Z archívu Dark Side? Náš otrok, naše Anička, je "matkou" prezidenta nepřátelského státu

V našem imaginárním příběhu se může stát, že nejponižovanější otrok, "Anička", je vlastně matkou prezidenta jednoho násilnického státu, se kterým občané našeho imaginárního státu nechtějí nic mít.

Pokračuji v tomto námětu na sci-fi.

Čisté srdíčko se v minulosti a v jiných státech udělovalo jako "vyznamenání" za chrabrost a vynikající život. Organizace Dark Side přišla na to, že to jde i po "dědičné" linii a "staré" minulé generace používá jako otroky.

Organizace Dark Side, která v naší imaginární zemi provedla převrat a také chtěla udělovat řády "čistého srdíčka", díky nimž mohou lidé "ztotožňovat" se sebou  a s "jiskřičkou božského" a kdo není tak čistý, tak v nekonečnu, v ideální zemi, kam se všichni blíží, také "jde nahoru", ať nepoužíváme pojmy jako někoho "zabít".

Používala šéfy neboli "staré" a jejich ženy neboli "matky" z předchozího režimu a z těchto "matek" dělala "děti", což byli protagonisté nového režimu, ovšem už nemuseli mít ty předchozí tři generace čistého a neposkvrněného života.

Takže nejponižovanější otrok, Anička, kterého má za úkol téměř každý ponižovat a je od narození ve všech programech organizace Dark Side - je vlastně matkou prezidenta jedné násilnické země, z níž se obyvatelé naší imaginární země dostali z područí po mnoha a mnoha letech područí.

Být matkou znamená, že nějaký "partner" ser tak může dostat k "dítěti" a pokud dítě zlobí, může se v imaginární "sociální děloze rodiny" naštvat a "chránit matku"  a  tím "dítě" zemře...  A může to být zrovna osoba o mnoho let starší a prezident země.

Proto tato rodina a tato žena nesmí pracovat v žádné profesi, kde by měla "srdce" a "dávala" by mateřsky z toho cenného, co jako žena může dávat. 

A také nesmí "potkat" nikoho, kdo by se stal "partnerem" a našeho prezidenta by jako dítě zab+il  v našem imaginárním příběhu.

O to se od malička musí starat celá organizace Dark Side. 

Autor: Stanislava Ševčíková | úterý 18.10.2022 13:17 | karma článku: 0 | přečteno: 126x