Techniky Soucitného: Lidé: My jsme tě milovali...

Pojďme se podívat na techniku organizace "LIdé" - kdy lidé "dělají otroky od miminka na "oplátkou" a "berou" mu vlasy, energii a zuby - a za to je "milují" - dívají se na někoho chudšího a říkají mu na dálku, že ho milují. 

Pokračuji v námětu na sci-fi horor.

Kdesi, na jiné planetě žije národ, který má otroky. Lidé o tom ale neví, neví to ani děti, které jsou otroky. Pojďme se podívat, jak to dělají.

Otroci jsou děti z chudých rodin, jejichž potřeby jsou hluboce po úrovní dané společnosti - a děti jsou tedy logicky neuspokojené a nespokojené a snadno ovladatelné. Hladové dítě pro čokoládu udělá víc než dítě spokojené, které ji má kdykoli.

Nevědomí lidé dítě ale srovnávají s nejchudšími lidmi na planetě a říkají si, že je to ještě dobré, protože děti v tamní Africe nemají co jíst - takže je vše ok. Pozorují je doma na videokameře a stávají se jejich maminkami a tatínky a učí se techniku "jako rodina". A dítě milují.

Jenže děti a lidé obecně se obvykle srovnávají s těmi, se kterými žijí, takže apelace na děti v Africe může sice pomoci, ale jen jako jedna z náplastí.

Otroci mají už od dětství několik programů, v nichž je dělají, takže slouží na vytváření srdíček vojákům, na zkoušení a experimenty vojákům, k pobavení vyšší vrstvy, která tím demonstruje svou moc.

Když takové děti lidé milují, tak je to obvykle nadané dítě - je vybrané tak, aby si lidé vždy mohli od dítěte a později dospělého "vzít" - takže si představme národ, který všichni lidé - berou!!! jednomu člověku - energii, vlasy, zuby, zdraví srdce, zdraví jiných orgánů - oni berou, protože dítě toho má hodně. A celý národ je vystavěn na tom, že všichni "berou" jednomu člověku, od narození, pořád, dokud nepadne vysílením a neumře. Protože "MÁ"....

Připomeňme, že tato celonárodní činnost má svá pravidla a tedy není možné "dělat" výjimečné dítě - takže se celý tým organizace snaží, aby dítě opravdu v ničem nemohlo vyniknout. Od malička, jakmile se projeví nějaký talent, pracují usilovně na tom, aby zanikl. Má dítě cit na krásu a barvy - dají je do prány už jako tříleté a tím mu způsobí nebytí a dar se utlumí nebo zanikne. Má talent na čtení v raném věku - způsobí mu stres, takže nebude schopné vystupovat  tak, že se chytnou jeho neuspokojených potřeb a hladové dítě ukradne třeba v obchodě čokoládu a za to je již mohou dát do celoarmádního programu, kdy ho všichni "druzi" a "zaměstnanci" trestají za jeho provinění.

A jak se říká, tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou - a tedy svou "láskou" - za to, co si vzali - možná jen zmenšují hrůzu, pocit necítění a případně neštěstí, které by děti popisovaly, protože vojenské experimenty na dětech na této jiné planetě spočívají právě v tom, že děti se musí cítit absolutně samy. Čím dříve se to v dětství podaří, tím závažnější odchylku od normy může u dětí způsobit.

Takže dítě, kterému se všechny nebo skoro všechny od školy posmívaly, nemělo žádné kamarády až na nějaké chvíle, kdy to nadřízení vojáci povolili, protože potřebovali, aby se dítě dožilo vyššího věku, tak tam někoho na chvíli pustili - tomuto dítěti, kterému nikdo nedal ani čokoládu nebo hračku, tak toto dítě bylo "milováno".

Když se otrok dostane do finálního programu, kdy si jejich Hlavní Vy\volený na něm dělá své "srdce", protože o tom, že člověk umře, tak nesmí vědět o žádných programech v této imaginární planetě. A také protože to pronásledování všemi lidmi, demolování jejich domu a zařízení bytu, okrádání -  tlak, obavu ze smrti, vědomí, že každý den, každou hodinu, může otrok umřít.

Když jejich Vyvolený získá srdce z toho, že "pomáhal" otroku, tak je otrok zcela fyzicky a psychicky vyčerpaný (takže jde do programu Kafilerie, ale nesmí to být moc okatě, aby se někdo nevyděsil) a protože z toho také něco získal, třeba silnější nohy, odolnost vůči alergiím, lepší soustředění, stabilní paměť a jakousi značku, která vypovídá o tom, že tam někdo z vyvolených byl a znamená to, že je osoba čistá  - To ovšem náš tým Vyvolených nechce a vše na otroku pod hlubokým stavem vědomí "odstraní", aby po tom, že tam byli, nezbyla žádná značka. Ačkoli otrok byl třeba celých čtyři a půl roku ve shodě s vyvolenými a částečně z e strachu a částečně proto, že ty nápady byly užitečně, tak je poslouchal a získal tedy tento level.

Následně mu z čistého srdíčka udělají špatné na chybu, třeba, když osoba, která byla v práci hluboce pronásledovaná a okrádaná šéfem, neměla stabilní pracovní místo a nyní je dále skoro deset let bez stabilního příjmu - tak třeba na to, že si nechce kupovat nejdražší výrobky jako prezident, který otroka také dělá a nutí ho, ačkoli nemá stejné příjmy, aby žil stejně jako daný prezident.

Otrok je určen dále k tomu, aby se do něho mentálně každý v zemi vysmál, že nedosáhl vyššího levelu - a otrok umírá.

 

Ještě předtím ho odnaučují jíst, podle starého rčení: Sedlák měl osa a odnaučoval ho žrát. Až se mu to povedlo, osel posel. Otrok nesmí jíst, ovšem zcela proto poznatkům lékařské vědy.

Otrok také nesmí "mít něco v ruce", takže mu dávají návštěvy za to, že by se chtěl vzdělat a poslechnout si např. Ibsenovu hru.

Současně mu k tomu lidé říkají, že ho milovali, zvlášť těch posledních pět let, kdy mu chodili domů rozbíjet a brát věci. Zvlášť, když ho pokaždé berou vlasy, pokud je to žena tak posilují růst mužského ochlupení a vousů a také zvětšují nohy na maxi velikost yettiho. A přitom mu říkají, že ho milují.

Otrok, který celý život bojoval s hlubokým pocitem chudoby, odmítání a osamění, umírá s tím, že lidé, kteří do něho chodí mentálně vysmívat, mu říkají, že ho milovali.

Připomeňme si ještě, že jednou z podmínek úspěšného běhu "nekonečných programů organizace Dark Side", je jejich nepředvídatelnost a absolutní neznalost pravidel organizace otroky. Takže otrok postupuje z jednoho programu do dalšího, je to pořád stejné, pořád stejné mučení, způsobování různých obtíží, zvláště na nohách a na srdci, jednou přijde pracovník a  zařehtá jako kůň (znak pracovníka, jsou koně z šachové hry) a následně, když skončí, zaštěká jako pes a dá pokyn "pěšcům", aby pracovali oni. 

Nejvtipnější je, když otrokovi říkají, že bude jejich šéfem, když on ví, že všechny děti jsou součástí organizace nejpozději v 8 nebo 9 letech a on o tom tedy 40 let absolutně nic nevěděl. A tito lidé, kteří jsou součástí nějakého systému, mu říkají, že bude jejich šéfem, když nebyl nikdy ani řadový člen. 

Dalším podařeným vtipem je, že mu nejprve lidé říkají, že ho organizace od miminka jen "pozorovala," ale nedělali ho a následně za čas ho dělají právě proto, že jako miminko byl dáván do prány a "něco tam dostal" - takže oni mu to musí vzít. A že byl od miminka v programu "likvidace čistých srdíček minulého režimu" - to nikoho nezajímá, tak postoupilo vymývání mozků a manipulace organizace Dark Side, že lidé už vůbec nevnímají rozpory v tom, co dělají a říkají, popř. co jim říká organizace Dark Side.

Námět na sci-fi.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislava Ševčíková | středa 4.10.2023 16:13 | karma článku: 3,13 | přečteno: 129x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 142x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 389x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 578x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma: 13,07 | Přečteno: 312x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Chvála mentorů a písemných kodexů s právy a povinnostmi pro začínající pracovníky

Na většině pracovních míst, kam jsem nastoupila, jsem byla obrazně hozena do vody, abych za pár dnů plavala jako běžný pracovník. S mentorem, který by se mě třeba ptal a prováděl mě začátky, by to bylo snažší.

24.1.2024 v 7:49 | Karma: 7,81 | Přečteno: 148x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Zdechovský se musí omluvit Němcovi za meme. Odvolám se, říká europoslanec

7. května 2024  20:42

Europoslanec Tomáš Zdechovský se musí omluvit advokátovi Petru Němcovi za protiprávní jednání na...

Pornoherečka soudu popsala sex s Trumpem, exprezidenta znechutila

7. května 2024  19:23,  aktualizováno  20:31

V procesu s americkým exprezidentem Donaldem Trumpem v úterý vypovídala bývalá pornoherečka...

Z herny kaple s trůnem a západní vybavení. Putinův palác prošel proměnou

7. května 2024  20:27

Extravagantní palác v letovisku Gelendžik na pobřeží Černého moře, jenž údajně používá ruský...

Nebyly to trávicí potíže, ale zhoubný nádor. Jolaně pomohla jehlová biopsie

7. května 2024  20:24

Ještě loni touhle dobou se cítila zdravá. Zrovna prošla menopauzou, a tak když se jí začátkem léta...

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...

  • Počet článků 121
  • Celková karma 5,90
  • Průměrná čtenost 731x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)