Techniky Soucitného: Krok za krokem...

Organizace potřebuje omezovat otroky tak, aby nemohli svobodně ani vydechnout. Připomeňme, že se jedná o tajnou organizaci, která působí napříč běžným demokratickým strukturám.

Jedná se o námět na sci-fi fantasy.

Na daleké planetě, mnoho a mnoho světelných let vzdálené zemi, žila organizace, která si od narození rozdělila lidi. Značkou tři prsty byli označení otroci od miminka, kteří žili mnohem chuději, děti je diskriminovali a posmívali se jim, ale lidé říkali, že koho pánbůh miluje, toho křížkem navštěvuje a říkali, že ty děti milují.  A současně si na nich trénovali techniku "jako jedna rodina". A pracovníci organizace připravovali miminka děti do programu Pes, hlavně aby si hlavní Vyvolený na nich udělal srdíčko a oni to vydrželi a nedopadli hned na začátku.

Děti měly neuspokojené potřeby, takže byly předvídatelné jak kus papíru a byly jak pružinky, kterou stačí pustit a ona vystřelí tam, kam si přejeme.

V dospělosti, když otrok překonal zdánlivě nejtěžší dobu a zdálo se mu, že snad bude možné žít trochu důstojně, tak ho dali do závěrečného programu, protože tím utrpením si tzv. čistá srdíčka nechávaly dělat svoje srdce. Oni sami by toho stavu nikdy nedokázali, potřebovali srdce otroků a především - jejich utrpení, které oni sami jako leadři nemohli mít.

Organizace vybudovala kolektivní identitu, přičemž nejdál se dostane ten, kdo jen souhlasí a nezalekne se sebekrutějšího cíle. Kdo se zalekne, zemře. Takže ani pracovníci to nemají lehké.

Organizace Dark Side vyžaduje absolutní podrobeni vůle člověka. Takže stanovuje pravidla, která bychom přirovnali k otrokářské společnosti.

Když otroka omezují dostatečně dlouho, zakážou mu studovat, číst, koupat se, protože to jsou všechno aktivity, které mu dělají radost.

Představte si agresivní lid programu Pes, jak se výhružně dívá na otroka, jak v pět ráno frčí do školy, aby se vzdělal. Do programů organizace Dark Side jdou totiž ti nejlepší, kteří nesmějí vyniknout a lidé se jim posmívají, aby jim dokázali, že bez rozhodnutí nejvyššího velení organizace se na planetě nestane nic.

Takže to je poučení pro nás na zemi z planety Alfa, že když se někdo pokládá za Alfu nebo šéfa organizace, tak mu nikdo nesmí stát v cestě, protože on má neomezené prostředky a dokáže opotřebovávacími aktivitami zničit jakkoli nadaného člověka.

Organizace "končí" program tehdy, jak se říká "až je to potřeba", prostě když si myslí, že otroka zranila natolik, že návrat do běžné společnosti není možný, takže pět let 24\7 programu, kdy třeba 20 milionů lidí přemýšlí, co na tohoto jednoho otroka ušít a připravit, kde má zaplatit chodníkové, poplatek za používání chodníku, kde bere, slovy Shakespeara "i slunce krade, vodu mlze, kterou vysušuje, země krade, výkaly lidí zvířat a dělá z toho humus.

Je třeba si uvědomit, že organizace je zcela nepředvídatelná a jakkoli "věřit" je holý nesmysl. Jednoho dne otroku řeknou, že ho propustili, i když denně projíždí tisíce lidí v autech a dělají mu srdíčko, druhý den si dá kávu, kterou si zaplatil v ceně jízdenky a je v programu znovu, tentokrát se zákazem studia, kam ho poslal čisté srdíčko před x lety, protože první "nápad" organizace je, že otroka vrátí, ale nikdy se to nestane. Otrok zůstane vždycky otrokem.

Aneb heslem všichni na jednoho a čím víc nás bude na toho jednoho, tím líp. Organizace říká, že lidé jsou jak.msice nebo vši, zalezou do člověka, všechno mu seberou a rozkoušou.

Nutno ještě objasnit, že organizace nevraždí, ale v rámci newspeaku používá pojem "vychovává" k dokonalosti. Ideálem, který otrok nebo vychovávány musí naplnit, je absolutně chudý člověk chodící v teplácích, je zcela sám a sem tam si vypěstuje suché brambory nebo nasbíral v lese houby. Také je sám, oddělený od lidí. A ti, když ho potkají, tak zkoušejí jeho čisté srdíčko tak, že mu něco z domu ukradnou a on se musí ovládat a nemít nervy a s úsměvem to vydržet a přát jim to. Otrok však nesmí žebrat, takže když by si zašel pro sociální dávky, už je opět v pronásledování a ukradl sociální dávku. Připomeňme, že počítač a možnost dívat se na internet nebo studovat, když otrok nesmí pracovat v běžném životě, by zmizely mezi prvními věcmi.

A tady to máte, otroci se značkou tři prsty, ti na planetě způsobují, že lidé umírají už v 50 letech, i tito lidé jsou také chudáci, když jsou ubozí a zmanipulování a také nemají na výběr, pokud by neposlechli, šli by do programu také.

 

Námět na sci-fi.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislava Ševčíková | sobota 7.10.2023 8:52 | karma článku: 2,61 | přečteno: 88x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 142x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 389x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 578x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma: 13,07 | Přečteno: 312x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Chvála mentorů a písemných kodexů s právy a povinnostmi pro začínající pracovníky

Na většině pracovních míst, kam jsem nastoupila, jsem byla obrazně hozena do vody, abych za pár dnů plavala jako běžný pracovník. S mentorem, který by se mě třeba ptal a prováděl mě začátky, by to bylo snažší.

24.1.2024 v 7:49 | Karma: 7,81 | Přečteno: 148x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Mistrovství v hokeji denně ohlídá 1200 policistů, zakážou lety dronům

7. května 2024  13:04,  aktualizováno  13:34

Praha a Ostrava se skoro na tři týdny promění na hlavní města světového hokeje. Od pátku 10. května...

Železniční koridor na Moravu stojí, vlak v Pardubicích usmrtil člověka

7. května 2024  13:23

V Pardubicích po poledni vlak srazil a usmrtil člověka. Provoz na železničním koridoru na Moravu je...

Putin se na inauguraci ujal dalšího mandátu, předloží jméno příštího premiéra

7. května 2024  10:11,  aktualizováno  13:19

Ruský prezident Vladimir Putin při úterní okázalé inauguraci v Kremlu zahájil svůj pátý mandát v...

Na Pražském okruhu se převrátil náklaďák, přes svodidla omezuje oba směry

7. května 2024  11:14,  aktualizováno  13:18

Na druhém kilometru Pražského okruhu u Jesenice havarovalo nákladní auto, které se převrátilo na...

  • Počet článků 121
  • Celková karma 5,90
  • Průměrná čtenost 731x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)