Techniky Soucitného - Prokrustovo lože

Pokračuji v námětu na sci-fi fantasy a popíšu další dvě techniky organizace Dark Side, a to Prokrustovo lože a techniku dávej a důvěřuj, jednoho dne se srdce dostane "tam..." a mozek bude odpojen...

Technika Prokrustovo lože je známá už z řeckých mýtu a pověstí. Rošťák jménem Prokrustos čekával u cest v údolí Attiky a zval pohostinně procházející pocestné k sobě domů k odpočinku.

V noci je pak mučil, až zemřeli na svém pověstném loži. Pro malé lidi bylo příliš velké, tak je natahoval, až praskli a pro velké lidi bylo lože příliš krátké jak jim tak dlouho osekával končetiny, až se na lůžko vešli, ale tím zemřeli.

Řekové si s ním poradili velmi snadno, protože Prokrustos zneužil posvátnou hodnotu pohostinství.

V českém kontextu tuto techniku známe z vtipu o sedlákovi, který učil svého osla nežrat.  Osel jedl stále měně a méně a až ho to naučil, osel zemřel.

Je to vlastně nucení ženy, aby si uřízla palec, aby se vešla do maličkého Popelčina pantoflíčku, ovšem v případě, že žena nechce být Popelkou a nechce si řezat palec své velké nohy a nechce si obout Popelčin střevíček.

Tým Soucitného (tedy pozice, která si v soucitu bere lidi do srdíčka, jenže v tom srdíčku vydrží jen někdo, kdo to má „stejně“... a tedy....) nutí lidi pod záštitou dobrých úmyslů "nejíst" neboli "nehrát", ovšem je to proti všemu lékařskému poznání a člověk zeslabené nebo se utrhne z řetězu a přejí se. Prostě začarovaný kruh a perfektní zábava pro tým, popř. pro nadřízené lidí podnět k tomu, aby byli ještě krutější k otrokům. 

Tak tým Soucitného podle toho, jaký člověk je, buď ho nutí dělat něco víc, než je v pořádku, nebo méně. Ve všech případech to vede ke smrti, protože když se otrok vzepře, je potrestán zničením něčeho v domu nebo mu způsobují mučení, obvykle obojí.

Když otrok poslechne, tak ztratí hlavu a odpojí se mu rozum, tím přestává být člověkem a buď si ho organizace nechá chvilku pro legraci nebo může být dán do dělohy matky, která ho vyhodnotí jako mentálně postiženého bez rozumu a in vitro je s ním provedeno xxx....

Další technika, jehož je technika Prokrustova lože podobná, je technika nucení k důvěře, že jednou program skončí nebo že dokonce se otrok dostane na nějaké místo. Důvěřovat v tomto programu je ovšem úskalí typu Skylly a Charybdy, protože kdo jen tak snadno věří... má v našem imaginárním světě problém.

Pokud otrok poslouchá, tak se objeví nějaký nadřízený, který mu tak dlouho nařizuje, až srdíčko poslechne a zastaví se...

Další oblíbenou technikou týmu Soucitného je technika „prase“. Jak udělat z běžného nebo zcela čistého člověka „prase“ a dát mu „hlavu prasátka“, podobně jako v pohádce Mrazík se chlubivý a chvástavý Ivan stal vlkodlakem? Čistého člověka chrání takové obaly na hlavě, srdcí a ženy také na děloze. Tyto všechny obaly početný tým během cca hodiny roztrhá tím, že člověka dělá střídavě miminko v děloze nějaké ženy, pak mu do srdíčka říkají věty o tom, že někdo zemřel nebo věty související s pozdravy v nacismu a zkoušení oddělat blánu hlavy, srdce a dělohy. To se opakuje neustále hodinu a člověk je holý a na tuto nahotu se udělá srdíčko prasátka a pak lidé volají „co jsi“ a další mu dávají do nitra větu „prase“ a spojují to s třeba polovičním obědem (i to je moc pro naši organizaci, protože nejchudší člověk na světě toto nemá). Nebo pro to, že člověk si pročíst vlasy nebo neměl zapnuté všechny knoflíčky u košile. Případně tým kata Denči způsobí v tomto stavu roztrhaných blan a ochran hlavy, srdce a dělohy, pedofilii a zvýšenou sexuální potřebnost, takže najednou otrok vypadá, že je pedofilní nebo sexuálně potřebný a všichni se na něj dívají jako na zrůdu a každý může do otevřeného srdíčka udělat mentálně co chce, fouknout tam kouř z cigaret, aby otrok dostal rakovinu, něco si vzít, protože otrok "kradl", a to musí zaplatit, prostě dle libosti a nálady davu.

Pracovníky organizace neboli "koně" je možné rozeznat od lidí v programu PES tím, že lidé předstírají, co dělají a techniky neumí udělat sami, ale je jich potřeba více. Koně se tváří vážně, protože není žádná legrace někoho dělat, a dokonce to může dopadnout špatně, jenže jak z ano, v armádě je povoleno mít ztráty,vzal se to zahrnuje do těchto ztrát.

Je to vskutku zajímavý pohled na ubohou společnost a člověk by jim rád pomohl a plakal by, když vidí, jak tisíce lidí v jednom okamžiku předstírají, že dělají něco,co ve skutečnosti má otroka zdeptat, naštvat, dostat do nepohody, pardon newspeakem - je třeba ho vyzkoušet... Pět let, deset let... Žádné úsilí není dost malé, aby otrok, kterého dělá celý národ, tisíce lidí v jednom okamžiku, aby ho vyzkoušely a přivedly ho do dokonale čistoty. A také vystresovaní, otrok pochopí, že se z programu nedostane, že je doslova „v síti“ a přejídá se, takže výchovou celého národa přibere klidně 50 kg, což ale nikomu nevadí. A až přibere 50 kg, tak někoho napadne, že teď by mohl původně štíhlý otrok hubnout a budou to dělat jak jinak než srdíčkem běžného člověka z davu, ne tedy  podle lékařské vědy, takže budou nutit otroka nejist vůbec. Což jestli otrok má nějaké zkušenosti s hubnutím, tak se opravdu podivuje, jak je to může napadnout, protože z podvýživy se co? Tloustne.

Když člověk spáchá něco špatného, je nahý, podobně jako v biblickém podobenství o ráji, kdy Adam a Eva pojedli ze stromu poznání a poznali,že jsou nazí. Podobně i organizace umí zabít člověka, ale musí být nahý. Když je člověk dobrý, má obaly na hlavu, srdce a dělohu, je vlastně oblečený. Organizace si přesto umí najít místo, kde je nahý - je to na záchodě. Takže si představme, kdy organizace vysvléka člověka, jen na místě, kudy chodí na toaletu a tudy zkouší, "zda to půjde". Organizace je vynalézavá, nevynechá jedinou příležitost, něco vyzkoušet. Však jich taky na toho jednoho otroka je, jako mšic.

Tým pracuje zásadně ve skupině, na jednoho otroka musí být nasazeno postupně jakékoli množství, až všichni. Odpor otroka je zlomen množstvím.

Struktura společnosti Dark Side je taková, že kapitán má za úkol z otroka jednoho z Čistých srdcí, kterého už „umí“ a dělá ho od miminka, tak z něho udělat "prase" a jako šéf programu PES ho předhodit k hromadnému mentálnímu znásilnění. Takových lidí dělá kapitán deset, bere si od nich obaly na hlavu, srdce a z dělohy děvčátek, které využívá jako matky už v 6 letech, když se třeba hezký starají o mladší sourozence, si dělá obaly na srdce a z děvčátek matek dělá bezpohlavní bytosti a později je využije na "prase".

Všechny vyšší pozice ve společnosti a také některé profese, zvlášť ve státní správě, v armádě a policii, také lékaři a ředitelé naší imaginární společnosti, musí někoho dělat, je to čistá labuť, dívka, které ní i život a způsobují ji mnoha trápení. Následně bude také využita jako biologický materiál a společně ji dodělaji. 

Tak je potřeba více otroků než pánů v naší milé imaginární zemi.

 

Království srdce zdar! Nazdar!

 

 

Tento text je námětem na sci-fi fantasy.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislava Ševčíková | neděle 25.6.2023 11:34 | karma článku: 2,96 | přečteno: 122x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Keňský umělec sbírá odpad v moři a vytváří z něj nábytek

My v Čechách řešíme otázky plýtvání a v Keni se odpadky množí. Tak z nich kreativní lidé tvoří... třeba nábytek jako jsou židle, křesla, lampy a koberce - jako umělec Joel Oenga.

9.5.2024 v 11:43 | Karma: 0 | Přečteno: 18x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 142x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 389x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 578x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma: 13,07 | Přečteno: 312x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Babiš už skoro dvě hodiny brání svým projevem jednání o korespondenční volbě

9. května 2024  5:15,  aktualizováno  12:54

Přímý přenos Na mimořádné schůzi se poslanci vrátili k návrhu koalice na zavedení možnosti korespondenční volby...

Kdyby se tolik neotálelo s pomocí, byla by Ukrajina na tom líp, naznačil Pavel

9. května 2024  12:47

Kdyby pomoc Západu Ukrajině přišla dříve, mohla se situace na ukrajinské frontě vyvinout jinak,...

O víkendu by v Česku znovu mohla být vidět polární záře. Podmínky budou ideální

9. května 2024  12:33

O víkendu by v Česku opět mohla být vidět polární záře. Důvodem je mimořádně eruptivní aktivita...

Dvoumetrový Barron Trump koketuje s politikou, bude na sjezdu republikánů

9. května 2024  12:33

Nejmladší syn Donalda Trumpa Barron už za pár měsíců vstoupí do vysoké politiky. Bude součástí...

  • Počet článků 76
  • Celková karma 3,94
  • Průměrná čtenost 1165x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)