Techniky Soucitného - jak způsobit metabolický rozvrat

Pokračuji v námětu na sci-fi fantasy o imaginární společnosti, která umí léčit, ale má otroky od miminek, ze kterých nejprve udělá "předchůdce člověka" a takové yetti, a pak je ničí. Současně tito otroci svým utrpením jsou Srdce.

V naší imaginární společnosti umí lidé, kteří si říkají bozi, měnit člověka.

Touto technikou mohou však jen "pomáhat". Takže nesmí vědomě škodit nebo dokonce vraždit. Přesto mají otroky od miminek, kterým způsobují nejrůznější velmi krutá utrpení, čímž se z dětí stávají samorosti typu yetti, kteří mají potíže se zařadit do společnosti, jsou týráni vlastními rodiči, kterým je vyhrožováno, že když to nebudou dělat, dítě jim odeberou do dětského domova nebo že zemřou.

Připomeňme, že otrok od narození aneb pomůcka na trénink pro naše pracovníky organizace, je "odepnuta od matky", což všechny ostatní děti mají a zůstal v jejím mentálním nitru jen otec, skrze něž otroka organizace "dělá". Takže jestli všechny děti mají "matku", a to na správném místě v děloze a srdci, tak otroci ji nemají a později je budou dělat matky pracovnice jako mimoděložní těhotenství, takže otroci získají různé nemoci a zemřou, vždy však po hrozném utrpení a po velkých bolestech.

Naši kati, pardon bozi se umí dívat tzv. hodinářskými zvětšovacím sklem na člověka a každý nedokonalý nanometr u otroků trestají. Nejprve však dítě, které by bylo naprosto v pořádku, dokonce nadprůměrné nebo výjimečné, je potřeba  - můj tatínek by řekl z*kurvit nebo zprasit, zůstanu ale slušná a řeknu korektním jazykem organizace Dark Side, že je potřeba je poněkud upravit. Úprava spočívá v kažení fyzického i intelektuálního a emocionálního vzhledu - takže ničení očí, zvětšování nohy, způsobování ochlupení na nežádoucích místech, odebírání inteligence nebo emocí. Vše je naprosto korektní, jedná se o trestání ve smyslu minulých textů - miminko koplo nožičkou, ono by někoho zabilo - potrestání na očích, na kůži, zvětšení nožičky (chová se jako pračlověk nebo yetti).

Změna člověka je možná jednak ve prospěch sebe - takže miminko se usmálo, zvýšíme inteligenci, zvýšíme imunitu a pod. U otroků se zase všechno zhoršuje.

Otrokovi stačí jen, aby mu pracovníci "škubli" hlavou a hned je mohou pracovníci označit za "psychicky nemocné" a brát jim třeba vlasy.

Otroci slouží jako produkce čistých srdíček, které se získává utrpením a snahou se integrovat mezi ostatní, přemáháním sebe. Představte si miminko, které by bylo ponecháno matkou v nemocnici a nechali by ho rok v nemocnici bez zajištění náhradní pečující osoby, nechali by ho nahé, jen v plence a přivazovali by mu ručičky, aby s nimi nic nemohlo dělat. nikdo by si s ním nehrál, pouze by dostávalo pravidelnou stravu. Miminko by bylo od narození ponecháno sobě, když by plakalo, nikdo by je nepřivinul do náruče. Jaké nemoci by takovému dítěti bylo možné způsobit, pal by se zvídavý bůh, kat Denča, který je v takovéto nové situaci poprvé, protože ve společnosti dosud nebylo možné dělat miminka od narození, lidé by to nedovolili.

Jaké by pak mělo vděčné srdíčko za každou maličkost a bylo by naprosto šťastné, kdyby se mu někdo věnoval? Bude se umět jako dítě a jako dospělý ovládat nebo bude usilovat o jakékoli rychlé uspokojení nenaplněných potřeb?

Zopakujeme, že otroci jsou mučení za to, že jsou "bohatí", čili že "mají" více než nejchudší člověk v Africe. Když by takový otrok nabídl jednomu ze stovek projíždějících pracovníků kolem jeho okna, který současně s Srdcem dělá otroka - čisté Srdce znemožní ztotožnění se srdcem, protože pracovníci jsou moc bohatí a neprošli by. Ale otrok, který byl celý život šikanovaný a okrádaný, tak je mučen, že "má" více než nejchudší člověk na světě. A to mohl být velmi laskavý k chudým za svého "života bez explicitního otroctví".

Vraťme se tedy k úvodu článku a  podívejme se, jak je možné způsobit metabolický iontový rozvrat.

V rámci techniky Joker, kterou jsme popsali, kat Denča vystupuje jako "partner" člověka a "bere" si jeho levou polovinu těla, ale svou mu pochopitelně nedává. Jedná se o polovinu těla blízkou srdci, protože zastavení srdce v závěru, je také velmi podstatné. V této polovině si na levé noze nad kotníkem, postupně buduje své "srdce". Může to být srdce rodiče, tedy otce, ať reálného otce nebo otce, kterého člověk dostane jako otce, protože všichni jsou v této imaginární společnosti "děti" a mají "otce" a "matky".

V levé polovině těla je tedy srdce otce a současně se odstraňuje cítění v levé polovině těla, takže osoba ji necítí a vypadá přesně jako Joker nebo žolík, který má každou polovinu těla jinak oblečenou. Pak je možné pracovat na více technikách, metabolický rozvrat je možné způsobit tak, že otce dostaneme do stavu o 20, 30  nebo 40 let později, do doby, kdy by sám onemocněl nějakou nemocí, třeba metabolickým rozvratem. To stejné se dělá u matky, zrychluje se její stárnutí na části těla, ale ne tak, aby oba rodiče zemřeli. A následně "sdílí" sebe se svým "dítětem", které "má stejně" jako rodiče. Rodiče naši bozi "vrátí" zpět a uzdraví se, náš otrok, ale umírá na to, co mu dali do srdce nad kotníkem , do pravého srdce a do dalšího srdce, které si organizace vybudovala také na pravé polovině těla, takže tam otrok má v klidu tři hlavní lidi, plus dalších mnoho desítek lidí, kteří zase pomáhají srdíčkem těmto lidem.

Vše je samozřejmě kryto výhradně pomocí člověku, pomáháním k větší dokonalosti, ovšem viděno hodinářským zvětšovacím sklem.

Takto umírají i členové organizace, kteří byli donuceni dát do programu své rodiče nebo další lidi, třeba i tak, že na něho ukážou ukazováčkem, což je znamení organizace.. Pak je velmi snadné, aby člověk během pár týdnů dostal podobu člověka, kterého dal do programu a umírá o 20, 30 nebo i mnohem více let dříve, než by umřel sám.

Představme si také, že organizace má kolem celého fyzického těla stovky jakýchsi mentálních přesek, pásek, šroubů, se kterými je možné hýbat, posunovat, pomaličku měnit - a zmenšovat či zvětšovat nohu, zlepšovat či zhoršovat zrak, brát nebo dávat vlasy, způsobovat nežádoucí ochlupení na obličeji nebo jinde. Pokud bychom se bavili o výsledné vině boha nebo kata, tak vlastně žádná není, on nebo ona "jen" nepatrně posunuli kolečkem, a  to nic nemůže ovlivnit a změnit. Podstata je obrácený sadismus, že se postupuje po maličkých nepatrných krůčcích, které samy o sobě nic nedělají. Když ale to stejné udělají desítky, stovky, tisíce lidí, způsobí metabolický rozvrat, rakovinu nebo vypadání vlasů či oslepnutí.

Takto je možné způsobit jakákoli nemoc, že se buď "podporuje" nějaká část organismu k větší produkci nebo se jim tam dává rodič.

Aby to mohl dělat, nejprve kat Denča zvětší nohy nad průměr, aby mohl říkat, že je člověk "odlišný" a "nepřežil by", je to předchůdce člověka nebo skoro opice.

Kat Denča umí dokonce projít dělohou otroka a stane se "dítětem" otroka a dělá z něj svou "matku", takže otrokovi zrychluje proces stárnutí, až k smrti (což pochopitelně nedělá "záměrně", on miluje svou maminku)... Jak jsme psali v jednom z předchozích textů, zda má psychopat svědomí, tak ano, má svědomí, proto s ním zachází tímto způsobem, že jen posunuje pásky a kolečka jako hodinář nebo miluje svou maminku nebo tatínka, kteří můžou být i věkové mladší než on.

Pracovníci vždy ujišťují, že je to jen test, zkouška a že člověka "vrátí" zpět do života. Takže si představme třeba otroka po 13 letech explicitního mučení,kdy přesně ví, kdy to začalo, jak lidé, kteří ho dělali podle svého rozumu a brali mu jeho touhy a to, co by ho bavilo - jak najednou i otrok s údivem slyšel "vnitřní hlas" toho člověka, které, přesně zacilil do "živého" otroka (no byl to pracovník organizace). Otrok si pamatuje, jak posledních cca 10 let potkává "Čisté srdce " organizace, které dokonce aby si ho nacitilo po 8 letech v explicitním programu, s ním jede na dovolenou do zahraničí, aby s otrokem byl velmi často.

A když je v úplně explicitním programu i s pronásledováním lidí, které také několik let probíhá skrytě, čili otrokovi se to "zdá", ale neví to a obává se, zda není přeražený a podezřívavý - tak po 4,5 Romů mu další pracovník sdělí, že to není možné, že program trvá maximálně 3 roky, pak člověka vrací. A že to byl tedy jiný program, nejprve 3 roky mučili a zkoumali člověka, jestli je psychicky zdravý, takže jestli škubne hlavou nebo se zblázní. A nyní, po 4 a půl rocích (což všichni pracovníci popírají, že to není možné), ho nové zkoumají údajně další tři roky, protože miluji lidí jako své děti a obávají se, že by jim otrok mohl ublížit (asi po těch 4 a půl letech demolování domácnosti, brání peněz, přátel a rodiny a pronásledování). Takže to jsou další tři roky mučení a po milionté odpovídání na stejné otázky, které otroka čekají.

Co se týče lidí, princip je ten, že vyčítavé pohledy při pronásledování vrhají na otroka ti stejní lidé, kteří se mu jako dítěti na základní škole posmívali a ti stejní lidé, kteří připravovali znásilnění v jeho teenagerském věku, které mu mělo způsobit další trauma, díky kterému se otrok pak může dělat. Čistá Srdce se naopak úzkostlivě chrání, aby na srdci žádná, ale opravdu žádná zranění, nebyla.

Kat Denča alias Čisté srdce je vlastně emocionálně zakonzervovaný ve věku 3 let, kdy je jako dítě nevinný a "hraje si" s lidmi tak, jak umí a když by je to bolelo a oni mu něco udělali, tak jim to oplatí. A protože je po generace trénovaný, tak jemu se nic nestane a člověk otrok zemře. Jinak kat Denča může být opravdu enormně inteligentní, jen je potřeba, aby nemohl mít výčitky svědomí, tak proto je emocionálně zakonzervovaný ve třech letech.

Tento text je námětem na sci-fi fantasy.

 

 

Autor: Stanislava Ševčíková | úterý 11.7.2023 0:46 | karma článku: 2,93 | přečteno: 121x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Když vydám svým vlastním nákladem nějakou knihu, je to predátorská publikace?

Vincent van Gogh za svůj život prodal jeden jediný obraz, a přesto ho pokládáme za malíře. Jsou dvě „zaplacené“, nikoli opsané, publikace nějakým důkazem?

4.5.2024 v 7:50 | Karma: 6,59 | Přečteno: 271x | Diskuse| Politika

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 142x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Kdo jsi? Kdo opravdu jsi? Příspěvek k rozvoji osobnosti

Kdo jsi? Kdo doopravdy jsi a co teď právě cítíš? Chceš, aby se o Tebe někdo staral? Možná je to docela důležitá otázka, která se týká toho, jak může propuknout u člověka duševní nemoc.

28.4.2024 v 17:54 | Karma: 0 | Přečteno: 7x | Miniblogy

Stanislava Ševčíková

O šikaně: Proč? Protože může...

Stále jsem přemýšlela, jak může někdo druhého šikanovat. Přestože je to nezákonné atd atd. Napadla má odpověď: Protože ten člověk může... Může, má to dovoleno...

2.4.2024 v 0:43 | Karma: 13,69 | Přečteno: 334x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 388x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Další předvolební útok v Drážďanech. Terčem byl stánek protiimigrační AfD

5. května 2024  11:22,  aktualizováno  12:24

Drážďany v sobotu zaznamenaly další předvolební útok. Tentokrát šlo o stánek protiimigrační...

Cyklista vjel do křoví a hlavou narazil do stromu. Přilbu měl, přesto zemřel

5. května 2024  12:07

V sobotu v podvečer řešili jihomoravští policisté dvě dopravní nehody. Na Znojemsku naboural řidič...

Řidič najel do brány Bílého domu, policie to vyšetřuje jako běžnou nehodu

5. května 2024  11:47

Neznámý šofér v sobotu v noci autem najel do brány Bílého domu. Náraz nepřežil. K přímému ohrožení...

Odbory svolávají další protest. Vadí jim změny v zákoníku práce a důchodech

5. května 2024  11:42

Českomoravská konfederace odborových svazů (ČMKOS) pořádá 21. května demonstraci na Malostranské...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 130
  • Celková karma 6,42
  • Průměrná čtenost 681x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)