"Tebe dělá otec" aneb "prase" a jak způsobit, aby odešly nohy nebo aby člověk oslepl?

V námětu na sci-fi fantasy popisují několik technik imaginární organizace v imaginární zemi. Popišu, jak někdo s čistým srdcem může vyhlásit válku nebo jak způsobit zničení noh nebo zraku.

Připomeňme, že členové organizace jsou zcela a naprosto čistí. Jejich pravým jménem je jistě Světlonoš nebo Nositel Svetla. Jenže je to čistota, o již budeme psát níže. Nikdo z členů by nepoužil slovo "ublížit" někomu nebo "zabít". 

Jedno ze základních pravidel vesmíru je, že co včera nešlo, po nepatrných krůčcích, srovnatelnými se Zenonovými aporiemi (šíp ve vzduchu rozložený na nekonečno bodů vlastně neletí, ale stojí, popř. Achiles želvu nedohoní. Tedy želva vyšla o krok dříve než Achiles a opět rozložené na nekonečno bodů, Achiles ji nikdy nemůže dohonit).

Proto může nějaký imaginární vládce nařídit, aby se armáda bránila a je to široko daleko někdo, koho by člověk označil ne mnoha lichotivými slovy. Ale někdo jako Achiles má pocit, že ho někdo jako želva napadla a on to jen vrací. Tak třeba když by v nějakém imaginárním státě někdo řekl negativní větu o něm doma, tak on může vyhlásit obrannou válku proti tomu státu.

Organizace trestá chyby staré 40 let, sami však, podobně jako bohové na Olympu v klidu porušují svoje pravidla, a nikdy na to neskončí, protože když to nejde, tak to jde - jak zní jedno z jejich pravidel. Nebudou se dělat inteligentní děti... Ale my jsme je dělali a už je děláme a nedá se nic dez. Aha, ok, odsouhlasí Pes. Nebo: Nesmí se dělat matky a ženy, co by měly děti. Ale my je děláme, stačí, když se dají do programu hromadný sex se všemi nebo se jim strhává děloha. Aha, ok, odsouhlasí Pes. 

Pojďme k názvu článku.

Organizace má mnoho technik, a jejich kombinace způsobí, že se něco stane. Takže když máme otroka, kterého dělají všichni, tak někteří se rozhodnou, že budou "rodiče" a budou "pomáhat"   a dělají otrokovy zuby, vlasy, čich, ledviny, nohy...

Otrok nesmí něco "dostat", takže když řekne slovo "děkuji", i kdyby to bylo, že zadarmo dál přednášku, kterou musel pripravit a někdo mu řekne, že to bylo hezké, a otrok odpoví: "Děkuji" - už ho pracovník dělá. Nebo otrok jde se skupinou, třeba i s cestovní kanceláří, tedy místo ani otrok nevymyslel - do termálního pramenů, kde se ale neplatí - už dostal něco zadarmo a tedy ho organizace dělá, že něco dostal zadarmo. Bez ohledu na to, že tam jsou, byly a budou tisíce lidí, kteří také nikomu neplatili, protože je to přírodní koupaliště.

A ano, v ideálním případě by člověk něco získal, protože dítě sdílí to, co mají rodiče. Ale pokud organizace má otroky, tak současně další lidé dávají otroka do prány za třeba krok na túře. Otrok je na túře, a "jde" a současně je in vitro v děloze rodičů. Také mu další lidé mohou "darovat" nohy třeba nějakého devadesátiletého člověka, třeba proto, že ho mají "rádi".. A on přestane chodit... Takže v ideálním případě by třeba takto dcera krasobruslařka krásné bruslila, s použitím jiné techniky odejdou nohy, jen proto, že se člověk pohnul a šel. Takže to je ale k podivení, když si otrok řekne: "Moje nohy", a oni je mají na sobě druzí a jemu se uleví. Nebo si řekne "moje tvář", mají ji všichni okolo, ale on ne...

To stejné s očima, pak by ještě dala aplikovat technika zlepšování osoby, kdy mu další lidé vnukaji špatné myšlenky (pro jeho dobro, má se trénovat a třeba dostane nějaký dar, třeba vlasy... Ale ouha, dotkne se brady a jsou z toho vousy pro ženu) a další ho za ně trestají a odebírají mu vidění.

Dřívější pravidla říkaly, že se osoba nemá dodělat. Stačilo otevřít srdce a člověk za svůj špatný skutek schytal nějakou nemoc a čistá srdíčko už dál nedělala. To už také není pravda.

Také se nedělaly matky, protože ženy jsou slabší, ale výchova dětí jim dává  sílu. To se změnilo, když organizace umí ženě zohavit tvář a připravit ji o jméno a pak všichni trhají její dělohu, až schytá nějakou nemoc a ...

Ale protože matky stále"pomáhají", když otroka napadne říct: "Mami, já tě nepotřebuji" a "milovníkovi", který chce také ženě pomocí a způsobují lepší život: " Já tu nejdu.", tak oni, pokud nejsou zaměstnanci sanačních a exekutorských služeb, kteří to dělají na rozkaz, tak přestanou.

V technice "rodina" je člověk trestán za to, že se stydí, protože je to "rodina", ve chvíli, kdy člověk přijde jinam, je trestán za to, že se nestydí... A když je otrok v různých technikách neustále několik let 24 hodin denne ...

Čistý má svou "matku", která mu je 100% oddaná a neustále dává svoje srdce k ní, takže ona mu je v mentální děloze vždy vyčistí.

Konání čistých musí mít vždy odůvod jinění. Vždy umí říct: "Ano, ALE"... Vždy má pravdu. Ovšem o olympský bůh je jen člověk, takže když co dělá, nesedí, tak řekne: "To bylo včera". Přitom sám vyčítá i chyby staré 40 let, a to klidně i ty, které vedl otroka někdo z nich.

Pak jsou ještě otroci z rodin čistých srdcí, kteří jsou určení na "všechno", mají přijít všemi programy a vydržet to, takže dostanou na pomoc čisté srdce, které je dělá na pozici v organizaci (což se ale nikdy nestane). Takže např. když dělají hlad, jedna část roztahuje žaludek, takže člověk hlad jako výkonný sportovec, další část hlad zmenšuje a další část trestá. Organizace řekla, že se to prostě někdy protne - běžným jazykem - a jednou člověk zemře.

Otroci jsou dávání do programu PES za skutky, kdy žijí v dlouhodobé nesaturaci potřeb a jsou níže než druzí. Pracovníci je "podrobují zkouškám" a slibuji jim, že za to něco dostanou (to se ale nikdy nestane, když už otrok v něčem obstojí, je vedle nějaký člověk, který dostává místo něj, takže otrok ano, někdy něco málo dostane, ale vždy je to mnohem méně, než kolik ztratil). Otroci většinou nevydrží, jak je pracovníci mučí a něco jim "oplatí", třeba si z jejich kávy udělají svou kávu, když je předtím pracovník na rozkaz také okrádá.

Další technika:

Otec miluje svou dceru "svěřuje" se jí a "dělá jí to" ale je to představa, protože organizace nesmí mluvit -.se svými obavami a představami dceři, sdílí jí své intimní představy a na to, co jí udělá, otroka pak honí program pes. "Tebe dělá otec"  aneb "prase" aneb zlatý hřeb technik organizace Dark Side je technika, kdy dceru "dělá otec" a na něj "jako otec" to dělá Čistý, který si půlku těla nechává jako otec a půlku jako ehm exekutor nebo kůň, který jí své léno, svou potravu. Co všechno může otec, který může být i donucený, protože musí poslouchat, způsobit dítěti a dceři, nebo na jeho "právo", ponechávám laskavému čtenáři k fantazii. Zkuste si ale představit jen to dobré, takže ona bude  "jako já", třeba z té lidské stránky - jaká témata a jaké problémy řeší muž.

Tuto techniku musí dělat čistá srdíčka, která jsou moc čistá a omítky dělat třeba matky, odmítly dělat děti a vést je v jejich skutcích nebo odmítly člověka dodělat (protože pak by už nebyli čistí a mohl by je někdo zabít, pardon otevřít jim srdce a oni by umřeli). Mají to za trest a nemohou odmítnout, protože by to pro ně i pro rodinu bylo ještě horší.

Programy jsou mezinárodní, takže když člověk přijede na dovolenou, jako první dostane úkol "jít do kola" k nějakému místnímu otrokovi. Většinou jich lidé "mají" okolo 30 až 40, které pomáhají pronásledovat.

Pracovníci to dělali na rozkaz, otrok zemře v programu PES.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislava Ševčíková | neděle 2.7.2023 12:38 | karma článku: 3,98 | přečteno: 267x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Keňský umělec sbírá odpad v moři a vytváří z něj nábytek

My v Čechách řešíme otázky plýtvání a v Keni se odpadky množí. Tak z nich kreativní lidé tvoří... třeba nábytek jako jsou židle, křesla, lampy a koberce - jako umělec Joel Oenga.

9.5.2024 v 11:43 | Karma: 0 | Přečteno: 24x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 142x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 389x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 578x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma: 13,07 | Přečteno: 312x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Vědí, že to podělali, vytkl Babiš vládě migrační pakt. Slíbil, že přitvrdí

9. května 2024  5:15,  aktualizováno  13:38

Přímý přenos Poslanci mají pokračovat ve schvalování návrhu koalice na zavedení korespondenční volby pro české...

Posádka auta stihla před plameny včas utéct. Bývá to rychlé, varují hasiči

9. května 2024  13:08

Požár osobního automobilu, který začal hořet za jízdy na silnici z Jáchymova do Božího Daru u...

Česká republika by měla mít v Moskvě svého velvyslance, řekl Fiala

9. května 2024  13:03

Česká republika by měla mít podle premiéra Petra Fialy (ODS) v Rusku velvyslance. Obsazení postu...

Rusko stahuje většinu vojáků z Arménie. Zůstanou jen tam, kde konflikt nehrozí

9. května 2024

Ruská armáda stáhne své vojáky z několika oblastí v Arménii, která čelí tlaku silnějšího...

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...

  • Počet článků 76
  • Celková karma 3,94
  • Průměrná čtenost 1165x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)