Otrok, otrok...

Přece jen, organizace Dark Side má určitá pravidla, když dělá šestileté dítě zato, že se předvádí jako herec, nemůže ho za to dělat o padesát let později. Námět na sci-fi fantasy.

Nutno předem říci, že do programu organizace Dark Side je možné se dostat jen za vraždu. Ovšem nemusí to být vražda dokonaná a úplná, stačí, že "by" to byla vražda.

Organizace Dark Side má určitá pravidla, přece jen i smrt, nebo dokonce právě smrt musí být opravidlovaná. Jak jsme již psali, každý člověk má svědomí a není možné, aby výkonné pracovníky organizace, kteří se zabývají těmito nejnáročnějšími úkoly měření pírka kolibříka a vad, které jsou vidět jen hodinářským zvětšovacím sklem .Nebo těm, kteří hladí až k vyhlazení a nenechají ani sebemenší detail nedokonalosti - aby takoví lidé měli výčitky svědomí, že někoho zabili, protože oni  - jak jsme již několikrát zdůraznili - nezabíjí, ale pomáhají k dokonalosti. A ano, smutné, velmi smutné je, že přes veškeré úsilí a veškerou snahu mnoha tisíc pracovníků organizace, kteří věnují veškeré, opravdu veškeré, své síly a prostředky na zdokonalení tohoto hříšného dvouměsíčního, šestiletého nebo devítiletého jedince -  někdo není schopen a výcvik nevydrží, to je věc jiná...

Takže když dáme do programu miminko, za to že pláče nebo kope nožičkama (protože kopáním nohou může někoho zabít), tak v dospělosti ho za to stejné už není možné dělat, zvlášť, když je to více než potřetí a pracovníci, kteří otroka třeba "zdědili po svém tátovi" nebo to třeba "zapomenou" nebo "nevědí", by si museli "vzpomenout".

Nebo když šestileté dítě dělají za to, že se rádo předvádí a rádo vystupuje (protože když hraje, tak by mohlo někoho zmást a to je závažná chyba. Ono vlastně lže a kdo lže, i krade a jednou někoho zabije, takže opět vražda), tak když celý život miluje dělat legraci a při vší serióznosti svého řemesla rádo "dělá šaškárny", tak i z tohoto důvodu ho není možné dělat.

Nebo když devítileté se začne předvádět v kurzu plavání z nevýslovné radosti, že mu něco jde a že vidí dědečka, šup a jde do programu potřetí.

Takové dítě už je vlastně v devíti letech na konečné, protože platí pravidlo "třikrát a dost" a také organizace, pokud se jedná o dítě s mimořádným nadáním, stáhla takových 20 nebo 30 inteligenčních bodů z jeho inteligence, takže je to maximálně nadprůměrně nebo lehce nadané dítě.

Takže tým organizace je postaven před náročný úkol a výzvu - vymyslet program i pro ty, co jsou tu třikrát a stále je možné je vzdělávat... a spolupracovat s nimi - běžným jazykem, stále neonemocněli rakovinou nebo neumřeli.

Otroci organizace jsou právě děti bývalých čistých srdíček, které jsou dělaný na to, aby ačkoli to tak na první pohled nevypadá, tak jsou ve smrti  nedobrovolnými otroky na orgán srdce, který je pečlivě hlídán celý život . Pracovníci organizace je chodí okrádat i kdyby si jen otrhali ovoce na svém vlastním keři nebo stromů nebo kdyby jim někdo dal korunu trinkgeldu, tak je za to přijdou tisícinásobně okrást, aby neměli absolutně žádný zisk. Musí žít neustále ve ztrátě.

Dále musí být celoživotně sami, pracovníci jim odklánějí ze života všechny lidi a zájmy, které by je mohly nějak naplňovat. Mají sice známé, ale je to vždy až tak třetí výběr, takže je nikdy zcela neuspokojují.

Také všichni vědí, že jsou otroci a k jakému účelu budou použiti. Bude jim odebráno nedobrovolně srdce, kterým se bude pyšnit někdo jiný.

Pracovníci používají otroky, aby dělali sebe a nezranili se. Je to jako když nebezpečné záření zachytí otrok a benefit z toho má pracovník. 

Pracovníci žijí také neustále dokonalým životem, kromě vraždění a neomezeného používání peněz, takže jejich touhou je, aby vyzkoušeli co nejvíce lidí, zvláště těch, kteří o nich nemají ani tušení

 Proto si na své Prokrustovo lože připravují co nejvíce lidí malých i velkých, aby si užili zdokonalování a dávání těchto lidí do správné míry.

Text je námětem na sci-fi fantasy.

 

Autor: Stanislava Ševčíková | pondělí 7.8.2023 12:01 | karma článku: 3,76 | přečteno: 201x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Když vydám svým vlastním nákladem nějakou knihu, je to predátorská publikace?

Vincent van Gogh za svůj život prodal jeden jediný obraz, a přesto ho pokládáme za malíře. Jsou dvě „zaplacené“, nikoli opsané, publikace nějakým důkazem?

4.5.2024 v 7:50 | Karma: 6,59 | Přečteno: 271x | Diskuse| Politika

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 142x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Kdo jsi? Kdo opravdu jsi? Příspěvek k rozvoji osobnosti

Kdo jsi? Kdo doopravdy jsi a co teď právě cítíš? Chceš, aby se o Tebe někdo staral? Možná je to docela důležitá otázka, která se týká toho, jak může propuknout u člověka duševní nemoc.

28.4.2024 v 17:54 | Karma: 0 | Přečteno: 7x | Miniblogy

Stanislava Ševčíková

O šikaně: Proč? Protože může...

Stále jsem přemýšlela, jak může někdo druhého šikanovat. Přestože je to nezákonné atd atd. Napadla má odpověď: Protože ten člověk může... Může, má to dovoleno...

2.4.2024 v 0:43 | Karma: 13,69 | Přečteno: 334x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 388x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Další předvolební útok v Drážďanech. Terčem byl stánek protiimigrační AfD

5. května 2024  11:22,  aktualizováno  12:24

Drážďany v sobotu zaznamenaly další předvolební útok. Tentokrát šlo o stánek protiimigrační...

Cyklista vjel do křoví a hlavou narazil do stromu. Přilbu měl, přesto zemřel

5. května 2024  12:07

V sobotu v podvečer řešili jihomoravští policisté dvě dopravní nehody. Na Znojemsku naboural řidič...

Řidič najel do brány Bílého domu, policie to vyšetřuje jako běžnou nehodu

5. května 2024  11:47

Neznámý šofér v sobotu v noci autem najel do brány Bílého domu. Náraz nepřežil. K přímému ohrožení...

Odbory svolávají další protest. Vadí jim změny v zákoníku práce a důchodech

5. května 2024  11:42

Českomoravská konfederace odborových svazů (ČMKOS) pořádá 21. května demonstraci na Malostranské...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 130
  • Celková karma 6,42
  • Průměrná čtenost 681x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)