Otrok org. Dark Side s početným doprovodem 50 000 pracovníků + konspirační teorie (FIKCE)

Organizace bere vytváření ideální společnosti vážně, proto nehledí na peníze. Pokud se otrok někam pohne, doprovází ho 50 000 pracovníků, kteří se starají, aby žil v alternativní realitě.  Pojďme si hrát dál s imaginární pandemií.

Pokračuji v námětu na román, na sci-fi. Opakuji, hraji si s fikcí a s reáliemi současnosti, určitě nechci šířit žádnou poplašnou zprávu.

Organizace Dark Side bere vytváření nové ideální společnosti velmi vážně. Pečlivě vyrovnává nespravedlnosti, takže do pozice "otroků" a "sloužících" osob dává výhradně ty, kteří třeba před 100 lety byli "u moci". Třeba děti bývalých "tátů" a "mám".

Také za každý skutek musí být někdo potrestán. Představme si hypotetickou dekoraci českými poměry a představme si, že před 100 lety pracovníci naší organizace "dělali" ty, kteří zbořili Mariánský sloup na Staroměstském náměstí.

Jenže po komunistickém převratu v roce 1948 to byla právě rodina těchto lidí, co se dostala k moci. Museli tedy někoho potrestat. Nešlo to nechat jen tak, bez povšimnutí. A "táta" a "starý" této původní organizace byl v Brně. Co na tom, že v době svržení Mariánského sloupu nebyl ještě na světě a tedy naše učně "nedělal"?

Proto na exemplární potrestání byla vybrána rodina našeho "táty".

 

Vraťme se k tématu a k dovolené takového otroka. Když náš "služebník jednoty" někam jede, třeba na dovolenou, organizace Dark Side neponechá ani skulinku a ani stín pochyb, že daná osoba žije v alternativní realitě, v matrixu a vyšle s ním početný doprovod, třeba i 50 000 pracovníků s rodinami.

Jak jsme již napsali, "otroci" slouží tomu, aby běžní členové "zaplatili" v určený čas za to, co těmto otrokům v neformálních programech dělali - jinými slovy - otroci slouží k tomu, aby členové mohli být kdykoli zabiti. Organizace předkládá svým členům životy těchto lidí a oni vyjadřují "svobodnou vůli", co se s nimi má dále stát. Tím "rozhodli" a čisté srdíčko má důvod konat i u nich.

Organizace má tímto propracovaný způsob, jak způsobit "narození" svých členů pro nebe. My bychom řekli, že je díky "otrokům" může kdykoli zabít, Jsou to infarkty, náhlá úmrtí a rakoviny a další nemoci. Těmito úmrtími, zvlášť předčasnými úmrtími, doprovázenými textem o boji za spravedlnost daného člena, organizace vyvolává dojem, že člověk zemřel, protože chtěl mluvit. Není to ale pravda, členy by ani nenapadlo mluvit, ale posiluje se tím skupinová identita a soudržnost.

Organizace udržuje mnoha způsoby své  "otroky" v tom, aby byli ukřivdění a nespokojení a aby dříve konali, než by přemýšleli. Tak je může od miminka trestat a roztáčet tzv. Teufelkreis, začarovaný kruh, křivdy, emotivního řešení, rupnutí nervů, a trestání a propadání se hlouběji, až na např. bezdomovectví nebo vězení.

Organizace Dark Side dává najevo a učí své členy, že nemají myslet na peníze, peníze mají utrácet volně a kdo by třeba šetřil na budoucnosti, na horší časy nebo na důchod, ten se dostává do programu. 

Proto na takovou dovolenou u moře vyšle třeba 50 000 pracovníků s rodinných příslušníků, jejichž prací je být na letišti, chodit po městě, být v hotelu a na pláži s naší vybranou osobou a "dělat" ji jednak tím, že tam jsou, jednak speciálními technikami, které jsem popsala v minulých příspěvcích.

A doménou naší organizace je, že takového člověka "dělají" všichni dohromady, takže třeba i pracovníci státu, který může vyvolat válku se svým sousedem a řinčet atomovými zbraněmi. Státu, který je v našem imaginárním státě prezentován jako velký nepřítel a někdo, kdo náš imaginární stát v minulosti okupoval.

+ slíbený příspěvek ke konspiračním teoriím - jde o uměleckou fikci, podobnost s čímkoli reálným je čistě náhodná a neúmyslná.

Organizace Dark Side se rozhodla "zrychlit" ve svém úsilí budovat ideální dokonalou společnost, a tak vymyslela něco, co už jednou udělala v předchozím pokusu o pandemii. Jenže tehdy nedělali v neformálních programech "všichni", tak by se "zrychlení" neboli více úmrtí ve společnosti, týkalo pouze určité části globální společnosti.

Pojďme si pohrát s představou imaginárního stavu, že nějaká imaginární pandemie, ale i válečné bombardování, by bylo jen takovou uměleckou dekorací pro to, že lidé díky technikám organizace Dark Side a díky jejich programům, budou jednoduše umírat dříve.

Tyto neformální programy, v nichž naši členové organizace jsou povinni "trestat" provinilé osoby, které o těchto neformálních programech nemají ani tušení a jsou od malička vybrány za "otroky" a "služebníky jednotě a komunitě" slouží zašpinění členů organizace a umožnění jejich zabití podle potřeb organizace, jejichž čisté srdíčko umí opravdu přát nejvyšší a nekonečné dobro každého člověka, ale může to znamenat, že ten člověk původně před "vytuněním" byl plný sil a nyní je to vetchá stařenka před smrtí.

"Vytunit" člověka - podobně jako automobil - je z mírumilovného udělat agresivního zuřivce a blázna s "okny", který je nenáviděn komunitou, ale i ze zdravého pomoci sjednocení s např. 90-letých člověkem, kdy se oba "o všechno dělí" - tak právě takového nemocného člověka, který za tři až devět měsíců po "sjednocení" zemře, ačkoli ještě před pár měsíci běhal vesele a šťastně po světě.

A díky tomu organizace Dark Side může zabít i své členy, protože ti, když o těchto programech vědí, tak pochopitelně nic špatného nespáchají, ale organizace potřebuje zabít právě je. Takže pracovníci můžou více "pracovat na spravedlnosti" v budoucí společnosti a kromě otroků zabíjet i mladé členy organizace Dark Side, kteří se hle! stávají starými a staré lidi má organizace povoleno "zmenšit jim utrpení" "či "pomoci ukončit trápení".

A vědci můžou psát hluboké úvahy o postpandemickém syndromu, až budou vysvětlovat zvýšenou úmrtnost a stále se snižující věk umirajících v době imaginární postpandemické.

Promiňte, možná je to trapně jednoduché, berte to jako vtip...

Snad tímto textem neporušuji pravidla blogu.

Pokračování příště.

 

 

Autor: Stanislava Ševčíková | středa 2.11.2022 13:58 | karma článku: 4,07 | přečteno: 185x