My nesmíme mít ubrus, my musíme být chudí aneb babička v programu PES

Lynčování a rabování se musí učit. Organizace Dark Side dává do programu PES a brání osobních věcí rodiny po všechny generace. Někoho více, někoho méně. Každopádně děti nevědí o programech nic. Babička nesmí mít ani ubrus.

Pokračuji v námětu na sci-fi fantasy.

Organizace Dark Side dává do programu PES a ničení života, brání věci doma a omezování v možnostech žít a svobodné pracovat či cestovat, celé rodiny.

Jednu rodinu Čistého srdce omezili na majetku tak, že když jim nic nevedoucí vnučka přinesla jako dárek ubrus na jejich holý stůl, tak se babička s tetou rozkřičela, že oni nesmí mít ubrus, že musí být chudí lidé a že mít (obyčejný plastový omyvatelný) ubrus na stole je příliš velký luxus.

Zajímavé byly i vzpomínky syna této babičky, tatínka na babičku, popisuje, jak se divil, jak jako malý chlapec vnímal, že na babičku a její ženské přednosti byly upřený všechny oči, prý pochopil až jako dospělý.

Babička své vnučce také řekla, že nemají žádné šperky, protože jednou odešly ve válce do krytu a když se vrátila, šperky už tam nebyly. Válka je ve slovníku organizace Dark Side synonymem pro to, co s otroky a oběťmi provádí. 

Pronásledování, rabování v domácnostech otroků a jejich lynčování je třeba pomalu učit.

Domácnosti jsou pečlivě vybrané, aby tam nebyli přátelé a kamarádi těch, co to dělají, protože by to jinak nedělali dobře.

Otroci mohou "mít" jen tolik, kolik má nejchudší člověk na světě, pro ubrus, pračka nebo lednička jsou z domácností otroků odneseny nebo zničeny. Také jakékoli přístroje typu domácí pekárna nebo dokonce mlýnek na kávu. To jsou luxusní věci a jak si to otrok pořídí, organizace jim to zničí.

Lidé se chodí do domácnosti otrokům mentálně uspokojit a vyřádit, aby otroci viděli, co je to "bůh", na kterého se svým chováním hrají.

Je to "prevence" budoucích konfliktů, takže k tomu mají oprávnění. Oni zabraňují válce, takže terorizování rodin a okrádání je o jejich drobnosti a majetek, je čistě preventivní obranná aktivita. 

Autor: Stanislava Ševčíková | sobota 13.5.2023 6:31 | karma článku: 3,43 | přečteno: 167x