Jsem spravedlivý a Čistý jako Bůh a miluji všechny lidi stejně - námět na sci-fi fantasy

Jsem spravedlivý a Čistý jako Bůh, a proto zkouším vybrané lidi v programu Nejhorší je zemř*ít vyděšením se všemi lidmi na imaginární planetě a s Čistými v programu Jsem to já nebo jsi to Ty - protože i on to tak stejně zažil.

V daleké galaxii, daleko od naší slunečné soustavy, v hvězdné soustavě Alfa, žije společnost, která má ve svém středu společnost Královnu a Krále – Kočku a Koně – tedy lidé organizovaní v organizaci Kočka a speciálně vycvičení Čistí a Spravedliví – Koně. A koně vládnou – oni jsou Král. A jejich děti, to jsou nevědomí trénovaní lidé, kteří o programu nic nevědí a kteří jsou určeni pro program Kočka, aby je vychovávali a trénovali za jejich pochybení. Kočka je vlastně jejich maminka. Ale to ti nevědomí lidé nevědí...
Koně jsou „spravedliví jako Bůh“. Jsou vychováváni od dětství, nikdy nezhřešili ani myšlenkou, ani pohledem, ani slovem, ani skutkem a jen a jen pomáhají celé společnosti, a to zadarmo a ještě navíc ani nemají žádný majetek a dostávají jen malou část peněz na svou obživu.
Koně podporují potenciál lidí a programu Kočka, dávají jim jejich talenty a nadání, ale umí je i brát.
Jestli se ptáte, zda tyto dokonalé bytosti jedí a pijí – tak samozřejmě, jedí a pijí. A především, mají v sobě mnoho energie. Ne za jednoho člověka, ale za několik. Je to jako by uměli naprosto dokonale zužitkovat energii v sobě, milionkrát a stomilionkrát více než my, běžní lidé. Z jednoho zrnka rýže nebo sezamu, umí vytvořit obrovský strom, a to sami, ani nemusí počkat, jak jim strom 50 nebo 100 let vyroste – umí to sami. Sami sebe nazývají Koně. A jsou dokonale Čistí a dokonale Spravedliví.
Část společnosti o těchto „dokonalých“ netuší a jsou určeni, aby je Svatí a Dokonalí společně s programem Kočka zkoušeli a trénovali a stali se také Čistými a Spravedlivými.
Tamní společnost je totiž organizována tak, že si lidé tím, že v programu, který nazývají Kočka, trénují a cvičí ty lidi, kteří o této organizaci nic nevědí. Mají v sobě jejich „Já“ a „srdíčko“ a podporují je mentálně a neverbálně. Kdyby ty lidi trénovali k běhu maratonu, tak by každý z nich, i sebeobéznější – ten maraton na tu energii vyhrál. Jenže na té galaxii je trénují – v programu, který se nazývá: „Nejhorší je zemřít vyděšením“, takže logicky ti trénovaní lidé jsou vyděšení a žádný maraton neběhají, jen vyděšeně sedí doma a bojí se, co bude zítra. Ale o tom později.
Organizace Kočka je technicky vzato servisní organizací a takovou služebnicí, která poslouchá Nadřízené, Koně, kteří jsou dvě spojené bytosti jedním srdcem – které se právě spojují s tím třetím člověkem, který o organizaci Kočka a Kůň nic neví a ještě navíc byl tak trochu diskriminován, šikanován, prostě opomíjen a přehlížen, i když ne tak, že by byl chápán jako postižený, bezdomovec, nemocný nebo uprchlík. Takže se o něm dá vlastně říct, že se měl výborně a skvěle, jen si toho místa nevážil. To si bohužel uvědomí až mnohem mnohem později.
Koně trénují lidi v programu – „Jsem to Já nebo jsi to Ty, „ ve kterém se umí s druhým vyměnit, a proto zkoušená osoba nesmí nikoho nenávidět, protože za nenávist jde umř*ít a to je špatné. Musí milovat a přát si jen dobro a mít naději a doufat v pozitivní budoucnost.
Jenže program Kočka dobře ví, že zadarmo není nic a tak kladou do cesty překážky, aby zkoušená osoba nic nedostala jen tak.
Proto takového člověka trénuje a vychovává celý stát. Ta osoba je neustále, 24 hodin na kameře a lidé z programu Kočka mají za úkol pomáhat tomu člověku tím, aby odhalili sebemenší nedokonalost a také navrhli způsoby jejího potrestání a řešení. Také navrhují způsoby dalšího rozvoje osobnosti, protože nikdo z nich nechce, aby se té osobě něco negativního stalo a zůstalo v ní byť i jen stéblo talentu, potenciálu, energie. Prostě to z člověka dostanou, všechno, co by ho třeba čekalo za 30 let, dostanou z něj za pět let. No jasně, že všechno ne, ale dost...
Takže nejprve je člověka potřeba potrestat. Je to jako by člověk začal žít nový život a octl se postupně v očistci a pak se možná dostane do nebe.
Představte si středověk a středověkou verzi očistce. Za sebemenší hříšek je třeba odčinit pokání, 100 Otčenášů. Podobně i naše organizace Kočka má nastaveno systém trestů.
Za každou reklamní propisku, kterou člověk neodevzdá zaměstnavateli, i kdyby byl tisíckrát šikanovaný a okrádaný – zaplatí, a to tisícinásobně. Jak se říká, nic není zadarmo. Má srdíčko a pomůže někomu na svůj úkor, ale poruší u toho malý předpis – zaplatí tisícinásobně. To je zákon programu Kočka, která však jen trestá, ale neodměňuje – to dělají Koně.
Trénovaný člověk v programu „Nejhorší je zemřít vyděšením“ pochopí, že o něm vědí všichni. Najednou i babičky, mladí staří – začnou dávat najevo podrobnosti a detaily z jeho života. A jak na to milý trénovaný zareaguje? To je otázka, že?
Do toho tisíce a stovky speciálně vycvičených Koní – kteří se mu snaží vysvětlit, že ho chrání a pomáhají mu – ale tím nejméně pochopitelným způsobem - při tom mu způsobují vyděšení a nevýslovné utrpení.
Do toho mu průběžně „jako červenou linii“ ukazují jeho mentora – muže, který mu přišel sdělit, že za to, že si o svém šéfovi myslí, že je jouda a za další hrůzné zločiny typu neodevzdaných reklamních propisek – že za to propadl do programu a jde do výcviku. osoba ale netuší na jak dlouho... A on musí pochopit, že je to mentor a Otec a že on vlastně celou dobu vůbec nějak nekoná a nevystupuje... A je tam záměrně – nějak opět osoba může reagovat...
Program převýchovy je proto, protože každá chyba, sebemenší maličkost, může způsobit závažné důsledky a ten „člověk by na planetě nebyl“ – a proto se s ním za takovou chybičku i tak jedná – trestá a vychovává. Vždyť i jedna jediná chyba může způsobit kolaps systému a to nikdo z Čistých a Dokonalých nechce, oni chtějí dokonalost jako jsou oni sami.
Mentor poradí člověku několik rad, jedna z nich je, že se má chovat nezávisle a tedy neposlouchat a neztratit hlavu – naopak, hlava je v tomto programu stejně důležitá jako srdce. Jak ji osoba ztratí, dostane se do programu předchůdců člověka- homo naledi – a to víme, jak někdo není člověk... ach jo... achich ach. Někdo ho třeba začaruje a řekne „šach“ nebo „šál“ nebo „zavolejte koníka“.
A tak léta plynou, rok, dva, tři, čtyři, pět... roky prostě plynou a člověk je stále v programu, stále mu pracovníci připomínají, že má krásné zuby a vlasy a upozorňují, že by lidé v programu Kočka mohli žárlit, takže o ně za své zločiny musí přijít. Koníci stále usilovně pracují a nezištně pomáhají společnosti, aby byla dokonalá. Pomáhají zpracovávat traumata trénované osoby tak, že mu stále způsobují na to téma bebínka, aby se už konečně pochlapil a poženštil a přestal se litovat a začal konat něco pořádného, třeba byl synem a dcerou Koně, pana krále.
Čistí a Spravedliví také dovolí osobě vytvořit si mylný dojem, že jsou „partneři“ – jsou ale Rodiče – je to Otec, protože tyto lidi dobře znají již od narození, a jako sudičky jim určují krok po kroku jejich život, aby přesně jak potřebují, mohli vstoupit do programu.
A budou je dělat přesně opačně, tedy pozpátku. A do jejich života v posledních letech budou dávat stejné příhody jako jim je dávali jako školákovi, předškolákovi, batoleti a miminku. S láskou – tasemnici i roupy, protože to všechno obnáší život na planetě Alfa a na královském stavení.


Pokračování příště.

Autor: Stanislava Ševčíková | pondělí 22.4.2024 22:34 | karma článku: 3,26 | přečteno: 129x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,36 | Přečteno: 140x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Kdo jsi? Kdo opravdu jsi? Příspěvek k rozvoji osobnosti

Kdo jsi? Kdo doopravdy jsi a co teď právě cítíš? Chceš, aby se o Tebe někdo staral? Možná je to docela důležitá otázka, která se týká toho, jak může propuknout u člověka duševní nemoc.

28.4.2024 v 17:54 | Karma: 0 | Přečteno: 4x | Miniblogy

Stanislava Ševčíková

O šikaně: Proč? Protože může...

Stále jsem přemýšlela, jak může někdo druhého šikanovat. Přestože je to nezákonné atd atd. Napadla má odpověď: Protože ten člověk může... Může, má to dovoleno...

2.4.2024 v 0:43 | Karma: 13,69 | Přečteno: 334x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 388x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 577x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

V Berlíně hoří výrobní hala firmy produkující zbraně poskytnuté Ukrajině

3. května 2024  15:44,  aktualizováno  19:02

Hasiči na jihozápadě Berlína likvidují rozsáhlý požár výrobní haly, ve které jsou uskladněny...

Šli do stanu zjistit, zda nemají nádor. Krutou odpověď jich slyšelo 170

3. května 2024  18:30

Preventivní akce Stan proti melanomu se v Praze, Brně a Ostravě zúčastnilo přes 3800 lidí. Lékaři...

Maláčová o důchodech: Nad 60 let jsou lidé bez šance. Rekvalifikují se, věří Pertold

3. května 2024  18:15

Podcast Vláda v úterý schválila návrh důchodové reformy. Počítá se zvyšováním důchodového věku nad 65 let...

Ukrajině nastává „nejtemnější hodina“. Začíná mluvit o jednání s Rusy

3. května 2024

Premium Ukrajinské armádě se stále nedaří stabilizovat situaci na frontě a nálada v Kyjevě je čím dál...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 129
  • Celková karma 6,37
  • Průměrná čtenost 686x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)