Jeden šlechtic přispěl do celku organizace - "efektivitou"

Organizace Dark Side má takové pravidlo, aby se člověk dostal "výš", musí vymyslet něco nového, prostě celku něco nového přinést. Jeden šlechtic vymyslel, jak zefektivnit, zbavit  se "druhého" v týmu katy Denči a dělat jen jeden. 

Hraji si tu nějakou dobu s myšlenkou námětu na sci-fi. Dnes bych přidala kapku drobným zrychlením v ději.

Jeden malý šlechtic vymyslel, že jde zefektivnit a zmenšit  tým, který u kata Denči pracuje ve dvou, jeden jakýsi "milovník", nebo "máma" v případě páru muž a žena a druhá osoba je to čisté srdíčko, prostě ten, v jehož srdíčku se odehraje smrt naší vybrané osoby, ale daná osoba s tím "nemá nic společného", ona nebyla aktivní. Takže opětovně, obě osoby nemusí mít výčitky svědomí, protože ten první sice na sebe upozorňovala, ale nemá to srdíčko a ten druhý má srdíčko, ale nebyl aktivní. 

No, stane se někdy, že jeden z těch dvou pracovníků umře, tak jednoho šlechtice napadlo, že by se tak dal zefektivnit celý proces, protože to srdíčko zůstává a pokud byli dva jako jedno, tak to srdíčko čistého prostě zůstane milovníkovi a může jet sám a stále to bude srdíčko toho čistého nebo jeho.

Takže naše parta organizace Dark Side vymyslela program, zpočátku tu již zmíněné "tři", tedy kdy dítě je "děláno" od narození oba rodiče a škodí mu celý život a ubližují mu, aby ho pak mohl "zachránit" z toho všeho trápení náš kat Denča v hávu milosrdného anděla a dát mu "pokoj a klid" na nebi, kdy se dítě stalo "hvězdou" na nebi. To  mu kat Denča také stále opakuje: "budeš hvězda" a "jdeš nahoru", protože dítě se cítí tak down, dole, pod psa a bídně, že "nahoru" je fakt skvělá vyhlídka.

No a pro zrychlení, protože přece jen polehčující okolnosti a tak dále, znáte to, kdyby to pro nějaké čisté srdíčka bylo málo, tak přitvrdíme a vytvoříme program "šest" aneb celá rodina, čistá srdíčka mají za úkol dělat už ne jednoho člověka, úlitbu, kdy je pro ně ok, že "jeden člověk umře za lid", ale celou rodinu.  To už musí zafungovat 100% a také rychle a čisté srdíčko už není čisté a umře tedy a odevzdá své srdce prvnímu nebo milovníkovi, chcete-li. Nebo manželka manželovi. 

Napadá mě při této příležitosti a krásně se to dá použít, jedna mladá dívka mi vyprávěla svůj sen, kdy se jí zdálo, že jí rodina ubližuje. Po popisu všeho, co jí rodina dělala, říkala, se jí zdálo, že se v zemi vynořilo mnoho chlapů bez penisů a všechno, co se dělo do té doby, že bylo mnohem mnohem horší... Takže kdo přežil to trápení rodiny, bude na tom ještě hůř než původně.

Takže to nastane, až nebudou v našem příběhu organizace Dark Side dva na "práci", ale jen jeden, se srdíčkem toho druhého.

Autor: Stanislava Ševčíková | neděle 18.9.2022 18:14 | karma článku: 0 | přečteno: 103x