Jak vybudovat království jednoho srdce... aneb šaškárna a hra na slušné lidi

Všechny národy sní o konečné jednotě, kdy bude v centru jedno srdce a lidé budou žít v lásce, v jednotě a budou "Jedno". 

Následující text na téma vraždění srdcem a výchovy od narození otroků nazýváme "nižší vývojový stupeň člověka", že "my" máme srdce - je fikce, námět na povídku, pohádka, sci-fi fantasy.

Všechny národy sní o původním stavu jednoty lidstva, kdy všichni byli jedno, každý žil v souladu s druhými. Všichni mudrci a filosofové, všechna náboženství neustále přemýšlí, jak se do tohoto stavu dostat.

Jednu skupinu to ale napadlo, v jedné daleké a daleké zemi, že by z tohoto přání, touhy lidí, bylo možné vytvořit totalitní stát, kde se veškerá změna natrvalo zastaví.

Ten starý mýtus je o tom, že to hlavní srdce je muž, který dosáhl úplně všeho na světě a může se dělit s druhými. Může také dělit kontrolu a zastavit ty, kteří překračují jeho hranice. Takový člověk by ale teoreticky musel být dokonalý, všichni okolo něj také - a to podle našich konstruktérů lidských osudů nejde.

Zkoušel to po staletí a věděli už z Bible, že "drobné" lsti patriarchům vždy prošly. Abrahám vydával svou manželku za sestru, Jákob získal otcovské prvorozenecké požehnání podvodem, že podal otci jídlo (které připravila matka) a měl ruku ovázanou kožešinou, aby ho slepý otec nepoznal...

Tak naše skupina vymyslela, že to srdce bude děvčátka, otroka, které bude od narození mučeno (ale ne umučeno), bude hlídáno, žádná jeho myšlenka nebude její a budou ji posílat tam, odkud ji vždy, když jí to začne jít,  vyženou a  podetnou její chuť žít a usilovat o něco. Všechno, co se jí kdy daří, se musí zhroutit. Ona má mít ale naději, že se to jednou podaří, že je to jen taková náhoda, že na pokakaného spadne i toaleta.

A - ten pravý vůdce bude speciálně vybraný Čistý", který od malička ví, co bude, ví přesně, co může a nemůže dělat a v šesti letech si ji obrazně vzal za manželku (srdíčku to takto stačí) - prostě v jednom totalitním státě poslali děvčátko do nemocnice, bylo tam moc dětí, tak museli spát po dvou, nebyly tam žádné holčičky, tak ji dali do postele s chlapečkem. Zvědavý (a nevinný) chlapeček se chtěl podívat na rozdíl mezi chlapečkem a holčičkou, ona nechtěla a tím on si "uzavřel sňatek" - a vzal si její čisté srdíčko, které nosil dalších 40  let, protože až ona zemře, srdíčko dostane on - ve svých představách - ona však musí odmítnout.   Pak ji sem tam ještě potkával, několik letmých setkání proběhlo. 

Totalitní stát jí zatím posílal do cesty podobné typy mužů, aby se jí až jí jednou přijde zabít a bude tomu říkat "manželství", aby o její srdce hodné a  trápené týrané holčičky, mohl legálně získat ještě s "odměnou" za to, jaký byl jediný, kdo u ní vydržel.

Talentovaná dívka mezitím žila, totalitní stát potřeboval, aby zůstala panna, ale na techniky, které na ni chtěl praktikovat, potřeboval, aby panna nebyla - nechal ji tedy v jejích čerstvých patnácti letech znásilnit, což bylo trauma na dalších 25 let, kdy si nebyla schopná najít partnera. No, ona by si ho stejně ani nenašla, protože všichni v tomto státě věděli, k čemu je určená a žádný muž si ji nesměl chtít vzít. Vedli ji jako "opice" (vkládají jí myšlenky a skutky a je to pokusné zvíře, není to člověk) a  "prase" (protože bude určena k hromadnému sexu všech poté, co jí všechno jako stát seberou, ale aby to pokládali za dar, něco jí dají - tedy sex. Že ho třeba nebude chtít, to jaksi už do srdíčka nedojde.

Dívka žila tedy život plný trápení, ale pořád neztrácela naději, že se to jednou prolomí, že to není možné, že nemůže najít žádné lidi, když vystuduje nějakou školu, tak to nejde, když jí něco jde, tak to tam také nejde, musí neskutečně dřít. Domnívala se, že je psychicky nemocná, zatímco celý národ si z ní dělal pokusnou opici a zkoušel si na ni techniky, které byly popsány v jiných textech. Byla okrádaná na spoustě míst, v práci, nedostávala zaplaceno, co měla.

Až se jednou vydala na dovolenou do cizí země, potkala tam trochu obézního muže, který se jí líbila  on jí řekl pár úplných blbostí, které údajně spáchala a že "propadla" a že "jde na vojnu" .. Sice nevěděla kam, muž následně zmizel... Také jí řekl: "Ty bys takto mohla jezdit se náma, ale bylo rozhodnuto jinak..."

A najednou se začali objevovat muži na různých místech a vždy na ni mrkli a podívali se a ona věděla, že to souvisí s ním. Když to trvalo přes půl roku, pustila to z hlavy, protože věděla, že už ho nepotká.

Jednoho dne však, šla z práce a čekala na vlakovém nádraží na vlak a najednou se jí stalo, že jí někdo řekl: "Tak se připrav!" ... měla lehoučká záda jako tenounkou kůžičku a do té kůže jí udeřila obrovská těžká koule, která by jí způsobila pád na muže, který byl před ní a ... těsně před přijíždějící vlak, takže by to vypadalo, že se ho pokusila shodit pod vlak, Ona ale nespadla, nohy jí jakoby přirostly do země.

Žena byla v naprostém šoku, ve kterém nejde nic dělat.... a jak to tak bývá, vzpomínku potlačila a zapomněla na ní.

Do práce začali chodit muži a vyprávěli jí divné příběhy, o dceři,, kterou někde mají a popisovali příběhy jakoby z jejího života od dětství, vyprávěli o "nejhorším případu, který se jim kdy stal" o tom, že si na míru pořídili nový dokonalý velmi drahý byt... o firmě na okna, kterou paní zdědí po svém otci. Žena netušila, proč to je.. jak by také...

Lidé jí začali chodit do domu a "učili", že někde něco není čisté nebo něco spáchala a musí to napravit, ničili jí zařízení bytu, brali a rozdávali její peníze a brali jí věci z ledničky.

Další libůstkou organizace je skalpovat otroky a připravovat je o vlasy,.případně ženám nechávat růst vousy.

Specialitou organizace je, že všechny činnosti dělají všichni, takže každý individuálně nedělá vlastně nic špatného. Když se tisíce lidí mentálně přichytí na otroka a způsobí mu nekomfort nebo duševní nemoc, oni nic nedělají špatného, oni ho "milují" a dávají mu svou lásku. Že je otrok neustále unavený a vyčerpaný, kdo za to může? Stejně tak, když takto mnoha tisíci lidmi obsazeneho otroka zkoušejí, že mu říkají do srdce tisíckrát za hodinu, že někdo zemřel nebo pořád opakuji slovo potrat, což otrok pochopí, že musí stále říkat ne, jinak zemře on nebo bude mít rakovinu. Takže otrok mnoho milionkrát musí odmítat tyto slova, která mu do jeho unaveného srdce někdo opakuje a cítí se u toho důstojně, protože on tohoto opičáka, tohoto předchůdce člověka, polidšťuje a dává mu lidskou důstojnost.

Pracovníci při mučení otroka postupují přesně, detailně, bez emocí nula nebo jednička řečeno jazykem IT, buď dobře nebo špatně. Takže například otrok nesmí koupi nic "ve slevě". Důležitý není celek nebo popr. reálné obohacení, ale slovo  "sleva". Což je velmi vtipné, protože když by např. chléb stal někde 20 Kč, tak je to v pořádku, když by ale ten stejný chléb stal někde 100 Kč,  ve "slevě" za 50 Kč, to otrok nesmí.

Lidé ji také zavřeli kočku na týden do pokoje bez vody a bez jídla a nechali ji trápit se, že to způsobila. Smáli se, když ji umíraly květiny, do nichž čůrali a káleli. Také jí dávali do jídla projímadlo a plísně - prostě naplno využívali svou kreativitu a fantazii ve "výchově". Protože oni jsou "bůh" a dělali to že srdíčka, oni měli srdce, její srdce....

Žena, než pochopila, jak to celé je a jak se má chovat, tak ponížením křičela  plakala, ale nikdo na ni nepromluvil jediné slovo a brali jí stále víc a ničili stále víc, až z celého domu bylo smetiště. Lidé se třásli hnusem a odporem a říkali, to je ale prase....Musí jít do dalšího programu! Dělal ji celý stát, denně tisíce a tisíce lidí pracovali na jejím vydeptání, pokoření a ponížení, pardon "výchově".

A to celé se dělo proto, že celý národ od miminka se těšil na "prase", které si společně rozporcují a jejich hlavní šéf dostane srdce, které jí ukradl při narození.

Newspeak této organizace je, že oni dělají ve svých  slovech a mluvení všechno dokonale, správně a krásně, takže hromadnému znásilnění říkají, že "dělají maminku", protože maminkou se žena stane až po sexu a oni jsou tak slušní, že si to všichni "zkouší", takže to z jejich strany není nic závazného. Když tu jde někdo z organizace podruhé, je již "otec" a jeho manželka sním spolupracuje na duchovním svlékání otroka "in vitro" a říkají tomu, že se podílí na stvořitelském plánu boha. Když pracovníci a obyvatelé země chodí do domu člověka a demolují mu tam zařízení bytu a berou mu jeho věci, tak tomu říkají "převýchova". Jsou schopni odnést i gumičky do vlasů, které si člověk koupí, protože jich "otrok měl mnoho", ovšem on si za dva dny musí koupit nové, protože ty staré popraskají... Takže je to taková hezká šaškárna.

 

Chtěli ji rozkrást všechny věci z domu a "darovat" jí hromadný sex se všemi muži té země, což by byl "dárek" za všechny ty věci, které jí ukradli, takže jsou vlastně" jedna rodina".

Tak milé děti, to je ta pohádka... i když někdo pochybí, může to být proto, že ho ovládli mentalisté, které mu vkládali myšlenky a může být někdo, kdo má čisté srdce, ačkoli on by to o sobě nikdy neřekl, ale ty chyby nedělal sám, ale vědomě nikomu třeba neublížil a celý život žil pod úrovní většiny obyvatel.

A totalitní stát vznikne, protože kdo děla děti, toho umí techniky čistého srdce xxx (už jsme napsali, že čisté srdce nezabíjí, protože se jen spojí s tím nečistým a to nečisté to prostě neustojí a člověk zemře, ale to to čisté srdce nechce, ale dělá to)- ačkoli ti hlavní konstruktéři tohoto státu k těmto skutkům, mučení, krádeže majetku a pronásledování - ty ostatní lidi podněcovali.

A ten muž, co s ní jel na dovolenou, byl ten kluk, co s ní ležel v šesti letech v posteli a "vzal" si její srdce. A on bude tím hlavním šéfem toho totalitního státu a bude se smát, až se bude za břicho propadat, protože z té ženy bude na věky prase, které dělali všichni.

A zazvonil konec a pohádka o praseti je na světě...

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislava Ševčíková | úterý 13.6.2023 11:59 | karma článku: 0 | přečteno: 141x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Keňský umělec sbírá odpad v moři a vytváří z něj nábytek

My v Čechách řešíme otázky plýtvání a v Keni se odpadky množí. Tak z nich kreativní lidé tvoří... třeba nábytek jako jsou židle, křesla, lampy a koberce - jako umělec Joel Oenga.

9.5.2024 v 11:43 | Karma: 0 | Přečteno: 7x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 142x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 389x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 578x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma: 13,07 | Přečteno: 312x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Propaganda? Mladým nevadí. Píseň o Kimovi napodobují po celém světě

9. května 2024  12:15

Nahrávání „coverů“ na hudební nástroje a především tanečky. Hodně tanečků. To jsou následky...

Publikace Nerudové jsou ostuda. Zesměšňuje všechny vědce, míní europoslanec

9. května 2024  12:08

Ekonomka a kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová publikováním do...

Je to v rozporu s Ústavou, vyčítá opozice návrhu na korespondenční volbu

9. května 2024  5:15,  aktualizováno  11:55

Přímý přenos Na mimořádné schůzi se poslanci vrátili k návrhu pětikoalice na zavedení možnosti korespondenční...

Propalestinští aktivisté slaví. Dublinská škola přerušuje vazby na izraelské firmy

9. května 2024  11:39

Propalestinští studentští demonstranti se rozhodli zrušit svůj protestní tábor na univerzitě...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 76
  • Celková karma 3,94
  • Průměrná čtenost 1165x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)